Ултрамаратонец: Правете лицеви опори, клекове, преси

Съветите на Красимир Георгиев при социална изолация
6 апр 2020 13:43, Анисия Иванова
11

Трудните времена са средство за каляване на духа и силата на всички ни. Интересно е как крепят здравето, физиката и духа си хората, които са свикнали да живеят и спортуват на високи обороти. Именно това ни разкри в "България сутрин" ултрамаратонецът Красимир Георгиев.

"Правя поне 20 хил. крачки на ден. Живея на четвъртия етаж, нагоре-надолу по стълбите ми е доста добро упражнение. Излизам с кучето навън, опитваме да измисляме как да се упражняваме вкъщи. Правя лицеви опори, клекове, коремни преси", сподели той.

Краси Георгиев обясни как тренира мускулите си по иновативни начини в домашни условия и призова хората да стават на всеки час докато работят. На всеки час ставайте, клякайте, бъдете активни, апелира той от ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него е нормално човек да не се чувства добре, когато е затворен вкъщи, но по думите му всеки трябва да има план, който да следва по време на изолацията. На 30 април известният ултрамаратонец е трябвало да започне своята обиколка на Черно море, която е 4500 км. Планът му обаче е отложен за следващата година. Все пак през септември Краси Георгиев се надява да осъществи планиран пробег от 1600 км в 5 държави.

"Записал съм няколко онлайн курса. В момента съм записал курс, който обяснява теорията на относителността на Айнщайн", отбеляза той.

Според него хората винаги са били добри, но с материализма се забравя най-важното нещо - взаимоотношенията с околните. Вижда се нарастващо добро, което вилнее в момента, убеден е спортистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лесно му е на тоя пич,ама той всеки ден тренира.Аз като напазарувах като за 3 месеца и ям,ям,ям вече взех с корема вратите да ги отварям вкъщи.Ако клекна дали ще стана?Взех да се съмнявам а и ако взема да се сецна в кръста.Кантарчето дето се мерех не го виждам колко показва от шкембето вече,но и то мереше само до 120кг...:((
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори и да си чистиш дома всеки ден и да проветряваш с часове, нищо не може да замени въздуха от парка или морския бряг, планината. Най-много да вдигнеш още прахоляк и да го вдишаш по-дълбоко.
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само много прос народ може да се остави доброволно една хунта да му открадне живота.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опасни са защото може да се контузи а болниците приемат само с корона.
3
0
 
9
 
! Отговори
Край преди 4 години
То от скука човек какво ли не прави - един ми се оплака, че награбил жена си.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Квото каже началникът, това ще правим!
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Киро Брейка: " Утре затварям залата за фитнес и хвърлям ключовете на собственика, щото няма желаещи да дават пари за фитнес вече, а аз не мога си избия наема само, камо ли да говорим за печалба- всеки се сврял у тях като мишка и ще мре!Взимам си обаче няколкото подвижни пътеки дето съм ги купил за 2 бона едната, а сега струват картон яйца и ще си ги връ у г.за!"ГОЛЯМ!