Автошколи предлагат онлайн теоретичните курсове

Разработена е платформа, която да се използва за целта
9

Теоретичната част от шофьорския курс да протича онлайн. Това предлагат автоинструктори, като мярка срещу забраната да работят.

От 17 март досега касовият апарат не е включван, няма постъпления. За да се избегнат загубите, от Автоинструкторския съюз предлагат да се използва онлайн платформа, през която да преминава теоретичната част от обучението.

За да се случва качествено обучението, специалистите са категорични, че трябва да има и контакт между преподавателя и ученика. Подобно на онлайн обучението.

Онлайн платформата, която се предлага, е разработена от Димитър Ганев, който е бил начело на автомобилната администрация няколко пъти.

Алекс се готви да стане шофьор. Разказва ни, че ако няма пряк контакт с учителя, изкарването на книжката ще бъде трудно. Засега не е ясно дали държавата ще приеме предложението.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие не можете да ги научите да карат на живо, сега онлайн го измислихте! Откакто всеки нереализиран висшист става инструктор, хаоса по улиците е тотален - Вече не се признава червен светофар, знак СТОП, пресичане на път с предимство.....ужас Сега докато ги учите онлайн ги накарайте да напичат по 100 пъти, кой е с предимство на нерегулирано кръстовище, защото повечето си мислят, че щом карат направо значи са с предимство!
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбира се, че такава инижиатива трябва да бъде приветствана. Онлайн е интелигентен път за ббърз отговор на потребностите от ново знание във всяка посока. Който ги има.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това само в България ..курс онлайн и училище онлайн,пълна глупост
4
1
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Взелите успешно он лайн курсовете ше шофират он лайн.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да направят онлайн и практическата част. Като се наблегне на нийд фир спийд и десет видео урока как се дават двайсетуни в условията на пандемия и глобална криза.
2
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 4 години
мои на тоя ясно ли му е че по старите инструктори не се интересуват от телефони и лаптопи видяхме каква платформса е направена на учениците явно тоя ковид цели едно всичко онлине а ре алити
1
0
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Кви школи бе ашлациии, в 3:10 Баце направи и невъзможното за да спре катастрофите. Е, малко късно де, но сега се бори да изравни загиналите на път и под път