Къмпинг "Градина" отново хит, някои бунгала резервирани за цяло лято

Вероятно туристите ще изберат да не са в големите комплекси
28 май 2020 20:45, Красимир Ангелов
16

Един от най-предпочитаните къмпинги по Южното Черноморие - "Градина" от днес отваря врати при спазване на всички мерки за безопасност за туристите.

Експертът по резервациите в къмпинга разказва, че много от гостите резервират бунгала за цялото лято, за да работят от там.

Очакванията са, че заради пандемията от коронавируса туристите ще предпочетат къмпингите пред големите туристически комплекси.  Причината - тук се предлага една по-безопасна почивка.

Преди и след всеки гост ще бъде дезинфекцирано, както бунгалата, така и санитарните помещения. Персоналът също е с предпазни маски, ръкавици. На широката плажна ивица предстои да бъдат поставени шезлонгите и чадърите, съобщава Bulgaria ON AIR.

Заведенията за хранене в къмпинг "Градина" също се подготвят да работят по препоръките на здравните власти, разполагайки масите на необходимото разстояние и извършвайки стриктна дезинфекция.

Броят на караваните това лято е значително намален заради забраната за поставяне им върху пясъчни дюни.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
13 преди 3 години
2600 за 7 нощувки без храна, да си готвиш сам заобграден от наркомани ????Мерси
16
0
 
0
 
! Отговори
аха преди 3 години
До Стар рибарДам, на Камчия в гората и комарите си ги бива. Ама като си бил само на брега на морето и в него не си разбрал за тях.
15
2
 
10
 
! Отговори
Павел преди 3 години
До Анонимен 5Дали се замисляш, че щом дадена стая, бунгало, палатка, апартамент или какъвто и да е там вид помещение, което се отдава под наем за почивка, е заето за целия сезон, не е казано, че е наето от един човек? Дали не е възможно да са гонаели 20 души за по 3-5 7 дена и така пак да е пълно за цял сезон :):):) Очевидно е важно да плюем. Пложителното тук е, че явно има надежда за този сезон щом бунгалата вече са заети.
14
0
 
6
 
! Отговори
Петя преди 3 години
Значително по добра идея отколкото да ходиме в бетонните джунгли с бумтяща музика и надрусани батки!
13
4
 
10
 
! Отговори
Роси преди 3 години
Колко комплексари са се разписали под статията... От завист ли е тази злоба? Как изобщо ви хрумва да сравнявате това райско място с някакви хотели? Съвсем друг тип почивка става на бунгало/каравана, несравнимо е. Ако искате хотели - избор много!А някакъв пък ми дава примери за соц-бараките на Камчия... Идете, но освен 50 лв за нощувка си пригответе и 50 лв за препрарати против дървеници и 50 лв за лечение на разстройство :) Качеството е с цена, не е за всеки!
12
4
 
5
 
! Отговори
Роси преди 3 години
Наистина е едно от най-хубавите места "Градина". Миналата година видях и страхотните нови бунгала, направо е приказно. Препоръчвам!
11
7
 
9
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
хахаха храдина.. че откак оня патреота започна акциите това е новият слънчев бряг. 3 заведения на плажа с денонощна кънтяща музика... всичкият силикон и анабол сега е там.
10
5
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
А противниците на ГЕРБ къде пишат тук не искат да има сезон:):):)Искат да рИвЪт,че България е блато:):):))Да ама не е:):):):)Мая Манолова и миналата година така рИвеше,но Август се изпъна на станцията на МС:):):):)
9
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ако извадя такъв бюджет никага няма да се сетя да ида баш там. Нали се сещате за 300 лв на ден колко звездни хотели с какво обслужване има. И няма да готвиш и миеш като роб през цялата " почивка".
8
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Супер са къщичките там! Бях миналата година и бяха чисто нови и с много приятно обзавеждане.
7
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тъжно много.колкото и да се напъват лятото и там ще е пълен провал
6
8
 
14
 
! Отговори
Стар рибар преди 3 години
На Камчия бунгала та са по 40_50 лева на вечер за семейство с деца има море река и гора за тези пари ще си изкарате супер какви 200-300 лева каква градина...
5
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурна съм че за 300 лв. на вечер това бунгало ще го наеме някой за 3 месеца..даже за 6! Ако има толкова пари ще иде на тоя наркомански къмпинг...Платените ви публикации просто смърдят. Явно от градина много са го загазили щом прибягват до такава реклама, инвестирали са в ремонти и искат да си избият всичко за един сезон.
4
9
 
18
 
! Отговори
Оа преди 3 години
Интересно по колко ли печелят на месец хората, които работят от бунталата на Градина? Цената на вечер е между 250-300 лв за бунгало - 5-6000 лв за месеца.
3
4
 
21
 
! Отговори
сигурно преди 3 години
А бетонните мегаполиси ще са празни ,и ги виждам , че след 2-3 год да се разрушат ,защото никой няма да влезе в тях !Направиха ги с по 300 стаи ,и искаха да изкарват по 30 мил. за сезон , ама нямаа !!
2
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този вид почивка е по-очарователен и запомнящ се от мравуняка в големите хотели,но пък всеки влак си има пътници,обаче такива места почти не останаха
1
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е понеже все още мутрите не са бетонирали навсякъде.