Twitter - лява платформа и подкрепяла американската левица?

Прав ли е Тръмп да иска регулация?
Обновена: 29 май 2020 22:37 | 29 май 2020 22:32, Камелия Цветанова
19

През изминалите дни се разрази война между президентът на Щатите Доналд Тръмп и интернет платформата Twitter. Американският президент подписа указ, чиято цел е да ограничи защитата, с която се ползват социалните мрежи, и свободата, с която разполагат при модериране на съдържанието си. Решението идва, след като Twitter стана първата социална медия, която постави предупредителен знак на публикации на Тръмп, подсказвайки на потребителите , че съответното съдържание може да не е достоверно.

Журналистът Огнян Дъскарев заяви пред "Денят ON AIR", че целта на Тръмп е да направи равни социалните мрежи с другите електронни и хартиени средства за масова информация.


Според журналиста Twitter е лява платформа и подкрепя американската левица.

"Тази социална мрежа съвсем не е неутрална. Например, те свалиха профила на известен холивудски актьор, само защото бе поддръжник на Тръмп", посочи журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Огнян Дъскарев каза още, че Twitter подкрепя всички твърдения на китайския комунистически режим във връзка и с Ковид-19 и Тръмп е напълно прав да издаде тази заповед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: сащтръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чикаго Напротив именно при социализма имаше класи и всеки си знаеше мястото. Обратно на логиката при сега действаща либерална демокрация всички се имат за равни и имат претенции без покритие. Доста отблъскващо е това.
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав ли е Тръмп да иска регулация? Да Прав е да иска регулация и да не иска регулация.И в двата случая е прав, защото той има интуиция какво да прави, дори да греши пак е добре. Защото без Тръмп ще сме още по зле. Нещо като ела зло, че без тебе по зло.
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господин Дъскарев, много ми е трудно да определя Тръмп като десен президент. Той по-скоро е един неориентиран, безпринципен и лутащ се президент от крайно дясно до крайно ляво. Такъв е бил през целият си живот, затова е сменил демократическата партия с републиканската просто защото няма никакви идеологически репери в живота си. Не знам защо господин Дъскарев харесва толкова много този политически ветропоказател Тръмп, може би и той самият е такъв.
13
2
 
4
 
! Отговори
Чикаго преди 3 години
Щатите са ,,олевели" в голяма степен. Искат да правят ,,демократичен социализъм!"Медии,Холивуд,латиното,млади хора,милионерите-,,социалисти"и всички последователи на Ноам Чомски,Сорос, Сандърс,Окасио-Кортес са полудели по социализма,без някога да са имали реален досег с него.Те искат социализъм,равенство и братсво,но без да се разделят със своите милиони,което е,, хем сърби,хем боли"При социализма всички са равни и всичко е държавно,как точно го виждат това???
12
1
 
1
 
! Отговори
Smurf преди 3 години
Огнянчо ...видяла жабата че подковават коня и вдигнала крак ...та и твойта така
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само фокснюз не са леви според оранжевите ора. *** сър.
10
1
 
4
 
! Отговори
ДртПрч преди 3 години
Консервативна платформа са две празни консерви с опънат канап между тях
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А каква е, ако не лява?Фактите са че цензурират всичко консервативно
8
1
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
Бахму и анализа. Тоя нов ли е?
7
2
 
10
 
! Отговори
Угодник преди 3 години
Такива, като този господин, журналисти имаме стотици в БГ. Затова сме на 111 място по свобода на словото.
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи когато накой наибе рижевота канче става ляв?Само шут за перхидрола........за ва тниците които го избраха........тоже.
5
8
 
10
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Twitter досега беше любимата соц мрежа на Тръмп, а пък сега била "лява"!Бой по рижавото канче!Тоя все пак каза на американосите да пият белина.
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми да си направи негова си....кво? Ей такава консервативна платформа и да си пише наволя...къде е проблема....както има ФОКС така ще има и републиканска платформа за изяви....
3
2
 
11
 
! Отговори
Жорналист преди 3 години
Всички ний медии частни сме спонсорирани от монополи, картели и магнати като Сорос. Лъжем, мамим, фалшфицираме и манипулираме и поддържаме тиранията ако ни плаща. Срамна работа няма, вервайте ми.
2
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахаха,сега и социалните мрежи станали комунисти.Направо нямам думи,на тез американофилчета все Китай или Русия им са виовни
1
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е ясно на всички от много време. Само Туитър се праеят на улави още.