Борисов се ядоса за парното: Газът надолу с 42%, очакваме резултат!

"От КЕВР да говорят реално, а не да правят прогнози"
Обновена: 4 юни 2020 11:42 | 4 юни 2020 11:42, Веселина Йорданова
266
Борисов се ядоса за парното: Газът надолу с 42%, очакваме резултат!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов напомни, че цената на природния газ е намалена с 42% след преговори с "Газпром" и очаква резултат за цените на парното.

Още по темата
Темата той коментира пред журналисти в Габрово, където днес откриват завършения обход на града.

От думите на Борисов стана ясно, че днес ще обсъди с КЕВР готвеното поскъпване на цената на парното, което се очаква да е около 20% средно от 1 юли. Борисов подчерта, че мандатът на комисията е изтекъл.

"Говорят за в бъдеще време, ако станело нещо, еди-какво си. Ние към днешна дата имаме с 42% намаление на цената на газа, даже и повече, и то със стара дата. И ти казват, ще вдигнем с 20% цената на топлофикацията. Да, през годините топлофикациите са задлъжнели много, защото не вдигаха, помните и при Орешарски не вдигаха цената. И то така или иначе или ще влязат в час и ще говорят това, което реално имат, а не да ми правят прогнози и след няколко дни да ги опровергават", посочи премиерът.

Според него от комисията "през седмица правят такъв проблем". Не с 4, с 42% свалихме цената и съответно очакваме да има резултат, отсече Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу алчната Мутра!
175
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Банките промениха и таксите по сметки на пенсионери защото знаят, че няма да отидат заради вируса. Майками си получава пенсията на карта коато е в мене и сидях, че отдържат такса 4 лв. вместо 1.5 лв. Както е по тарифа.Казаха ми да отиде там за да разгледат въпроса!
174
0
 
1
 
! Отговори
Голям преди 3 години
Аиде време е да оправи и банкоте, дето по време на корона криза наложиха такси на падеж на депозитите. Сумите са сериозни а БНБ спи.
173
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако знаете ва тниците колко повече са ядосани.........$ нет......за това виеха за северен пАток......ама йок.
172
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барбас Ганьос-прУфесУр ,доФтор на нЕуките!
171
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ядосал се бил. Алоу, не всички хора са толкова глупави, цялото нещо е постановката вожда на бял кон и пак и пак. Ако опозицията беше клъвнала щеше да им каже че те лъжат, ама сега се бил ядосал.
170
2
 
3
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Да не би да наблужават избори?
169
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко няма никаква реална опозиция и може спокойно да си "управлява" и да прави каквото си иска....
168
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама и ние си мълчим ние сме за ...
167
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А хляба защо е със същата цена ми то сега ясно ли ви е че пазарна икономика тук няма а само картели и монополи и само ви лъжат с това понятие пазарна икономика Дерът кожи
166
0
 
4
 
! Отговори
До 178 Pf преди 3 години
И , защо е така само в бегето ? Отговорът е ясен
165
1
 
31
 
! Отговори
Pf преди 3 години
Да се молим руснаците да не ни намалят още газта,че цената ще скочи до небето.Между другото газта падна ,бензинът падна,а цените на всички стоки са същите,че и по-скъпи.И утре като въпросните цени на горивата се качът на равнищата отпреди кризата, тогава търговците пак ще вдигнат всичко под предлог,че горивата са скочили.
164
1
 
5
 
! Отговори
Der alte Spinner преди 3 години
Грешка, за 170. А в България някой знае ли как ще се развива тази т.н. държава? Дали Нинова ще е добра не може да каже никой но Бойко не може да реши проблема за постигане на целта: България стана една модерна държава! Не може да реши проблема, защото той не е решението, той е част от проблема. Той кръстосва из страната като четата на Бенковски, вместо със своите министри да се занимава денонощно и търси переспектива! Сега, утре ще е вече късно! Тогава може да се отспи или да пътува и контроли
163
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новината горе не е важна, важното е че в Швеция има загинали от ковид.
162
2
 
3
 
! Отговори
Der alte Spinner преди 3 години
За 171. Интересива ме какво разбираш под израза : "... да се управлява една държава"? Мислиш ли че България се "управлява"? Надникни из другите европейски медии за да научиш какво правят другите правителства в момента. Различни работни групи от специалисти работят над пакет за по-нататъшното развитие на общество, т.е. как най-ефективно да бъдат изразходвани милиардите Австрийското правителство прие преди два дена такава прграма, правителството на Ангела, след дълги спорове в коалицията,
161
3
 
8
 
! Отговори
голем смех преди 3 години
На божествения Олимп отново има буря. Зевс, пардон Борисов, пак е гневен. Някакви бушони, които се мислят за независими ще му развалят имиджа на добрия цар, който живее само за добруването на народа. Уволнение и марш при ***!
160
1
 
17
 
! Отговори
КРАДЦИ ТОПЛОФФИКАТО преди 3 години
СЛЕД КАТО ГАЗА ПОЕВТИНЕЕ С 41% ТРЯБВА И СМЕТКИТЕ ДА НАМАЛЯТ С 41%ВВСИЧКО ДРУГО Е ЧИСТТГА КРАЖБА
159
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами господата и госпожите от КЕВР, намалете му го парното на Методиев Борисов. За да не се ядосва. Току виж, че си е подал оставката за трети път и в България ще има десет дневни национални празници. При това, без коронни вируси, депутати и политици !
158
7
 
6
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
До Анонимен 155 Няма незаменими хора. На за момента сме попаднали на добър премиер. Ако мислиш че Корнелия може да управлява държава , много си зле.
157
5
 
5
 
! Отговори
Чичо Пънч преди 3 години
Шибайте Тиквата