Борисов: Ударното строителство продължава въпреки вируса

Готов е обходният път на Габрово към бъдещия тунел под Шипка
118
Борисов: Ударното строителство продължава въпреки вируса
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че продължава ударното строителство по всички важни инфраструктурни обекти в страната, въпреки пандемията от коронавируса.

Радостен съм, че мащабният проект по обходния път на Габрово, водещ към бъдещия тунел под Шипка, вече е завършен. По 23-километровото трасе има много големи съоръжения, изградени чрез съвременни строителни технологии. Такъв е стоманобетонният мост с дължина 640 м над долината на р. Синкевица, част от кв. Чехлевци и кв. Войново на Габрово, написа Борисов в профила си във Facebook, където е качено и видео.

Министър-председателят се очаква да присъства на откриването на цялостно обновения обходен път.

Строителството струва почти 93 млн. лева, осигурени чрез европейско финансиране и от бюджета.

Обходът е част от транспортното направление Букурещ - Русе - Димитровград - Александруполис и е възлова точка при движението в посока Север - Юг.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
2
 
! Отговори
Турист преди 3 години
На Алепу в Созопол също.
95
1
 
2
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Дайте МУ една лента "ударник по некачествено строителство" , дайте МУ една лента и "ударник по корупция в строителството", и една лента "ударник по самохвалство и наглост" , качете го на джипа и ГО пуснете да обикаля България , да манифистира и агитира за ГЕРБ и вечната си власт!
94
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ударното разграбване продължава. И наглостта ви стана непоносима !
93
1
 
5
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Божковите доказателства срещу Борисов са скрити под диванчето на Славчо в 7/8 аха аха и ще ги извади да ама още е рано хо хо хо
92
2
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
ама ще споделя...не те виня...живеем в грозен и ла.нян свят...ама,щях да ти се изкефя да бе отишъл с едни га*оши при баба Стойна...да и целунеш ръка и да и поискаш прошка,от 30 г. ни ограбват...ти яхна вълната като обеща,че ще бутнеш барбекюто на доан и...нормално...тарикат си...ама ако бе и пич...занеси им га*оши на баба Стойна...така по човешки
91
1
 
7
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Вместо стари краварски самолети от 1974г ,можеше да имаме два тунела под Шипка и работеща магистрала Струма.Но Барба Ганьос дари 2.5 милиарда на господарите си , а старите хвърчила едва ли ще дойдат и след 5г.Защото тези летящи кокошарници са спрени от производство още през 2003г.
90
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Строят се масово укрепителни стени с апартаменти и студия по цялото Черноморие.Цялата Хунта трябва да виси по стълбовете.
89
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България не е ЕВРОАТЛАНТИЧЕКА.Тя е една КАПИТАЛИСТИЧЕСКА д-ва.Това ще рече експлоататори и експлоатирани.Стига вече заблуди.
88
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво строителство?Може би имаш предвит строителство на сарай,замъци яхти-бах ти.
87
2
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 години
Какво"строителство"бе човек?На кого ги разправяш тия?Децата на"демокрацията" можеш да лъжеш до 101 и обратно! Но как ще излъжеш мен който помня социализма? Тогава когато беше пожарникар самият Ти?!И който продължаваш да лъжеш младото поколение наивници.Че не си бил член на БКП никога! Е как бе др Борисов? Ако през социализма,не си член на ДКМС и член на ЦК на БКП.Познай кога ще станеш пожарникар или милиционер? Таман НИКОГА! Не ти ли омръзна да скачаш от пост на поств държавата бе ЛИЦЕМЕР?-:((((
86
1
 
6
 
! Отговори
:)) преди 3 години
До 88 АнонименБаце, турски / не от българските турци/ фирми ли строят пътищата на БГ?пп. майсторите са отделна рабта, за собствениците се пита
85
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БЪЛГАРИЯ Е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА, ДРУГАРЮ ТУРСКИ БРАТ!
84
1
 
9
 
! Отговори
:)) преди 3 години
85 ДОЛУ БКП-ДС-БСП!-------------------Ударно стрителство ли? Много БКП от преди 89та лозунг, брей! Звучене! Ударно преизпълнение / все пак има винаги задължително технологично време/ на петилетките, м? Няма как ГЕРБ да са горе с дрънченето на празно !пп. бързата ***, слепи раждала - народна приказка
83
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като махнеш демокрацията и социализма остава диващината и мафията.
82
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОЛУ БКП-ДС-БСП!
81
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
80- НЕ МОГА ДА СЕ ОРИЕНТИРАМ ЧИИ СА ПАРИТЕ, ЧЕ КАЗВАТЕ С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВИ- ЕС НЕ ГИ ЛИ ДАВА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА ДА СЕ СТРОИ- ЗАЩОТО СЕ НАБЛЮДАВА СТРИКТНО.
80
1
 
9
 
! Отговори
:)) преди 3 години
Ударното строителство------------Бачко, това нящо е като с глава стена да биеш ли?
79
3
 
13
 
! Отговори
6 преди 3 години
Хвалипръцко !С чужда пита -майчин помен !Чий стоки ще се движат по ликвидираната плодородна земя ? Чуждите ! Къде санашите , къде са децата ни , къде са новородените , къде е масовото изследване за вируса ...изобщо къде сме и на какви отгоре се хвалиш , премиере на най-бедната в Европа страна ,застаряваща и изчезваща нация ? Просто си върви и да изберем истински управленци , а не крадци и манипулаторщици !По-скоро !
78
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СТАМБОЛОВ ЗА 5 Г. ОТ НУЛАТА ПОСТРОИ СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ- ПЪТИЩА, БОЛНИЦИ, УНИВЕРСИТЕИТ, ОБЩЕСТВЕНИ И АДМИНИСТРативни сгради, БОКО ЗА 10Г. КЪРПИ 2 МАГИСТРАЛИ И Е ДОНИКЪДЕ, РТРЕТАТА МУ Я СПРЯХА ОТ ЕС ЗА НАРУШЕНИЯ.АКО НЕ Е ЕК, И САНТИМЕТЪР НЯМАШЕ ДА ПОСТРОИ!ПРАВИ ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН!
77
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боби, абе все заобикаляш Плевен, що така, страх те е от народната любов...