В пандемията: Рекорден брой сигнали за НЛО

Експертите си обясняват това с повечето свободно време на хората
47

Рекорден брой съобщения за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са подадени от началото на пандемията.

Експертите обясняват това с повечето свободно време, с което хората разполагат.

За последен път подобен пик е отбелязан през 1989г., когато повечето сигнали са били за необясними летящи триъгълници. Предполага се, че това са били секретни изпитания на бомбардировачи.

Настоящият ръст се дължи най-вече на системата от мини-сателити "Старлинк“ на Илон Мъск.

Темата коментирахме с уфолога инж. Веселин Боянов в "Дикертно" по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: НЛО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
ВИЖДАМ ВИ, ЗНАМ кои СТЕ! нло МИНА НАД ГРАДА ни И АЗ ЛИЧНО ГО ВИДЯХ! ОГРОМНО беше И СВЕТЕШЕ!
31
1
 
1
 
! Отговори
икономист преди 3 години
Как да си обясним тогава, многобройните свидетелства на летци и други квалифицирани специалисти, които би трябвало много добре да разпознават разликата между оптическата илюзия и реалността?
30
3
 
2
 
! Отговори
икономист преди 3 години
Ако не бях погледнал към небето в точния момент, със сигурност нямаше да го видя, защото цвета му се сливаше с близките облаци, които след няколко минути го обгърнаха. Иначе въпросното нещо стоя на едно място поне няколко минути, може и да са били много повече, защото след това спрях да го виждам, заради плътната облачност. Сякаш му беше свършил "бензина" и трябваше да презареди. Не издаваше никакъв шум, дори и леко бръмчене на двигател, а не се виждаха и отвори по него, без перки и крила..
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално е, НЛО се наблюдава по-ярко, когато настъпи НОЩ.
28
1
 
1
 
! Отговори
икономист преди 3 години
До Анонимен 36Точно заради мнения като твоето, се отказах да снимам такъв обект, който наблюдавах през миналата година над град Хасково(прелитащ над сградите в централната част на града). Наблюдавах го посред бял ден, и просто исках да го огледам хубаво, вместо да търся дигиталния фотоапарат или телефона, докато той изчезва сред облаците. Улесни ме, зависвайки неподвижно на малка височина над сградите, оборвайки законите на физиката и на гравитацията. Малък, бял, продълговат обект.
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е Радев, който следи Лойко с летяща чиния и му пъха пачки в прашките докато спи!
26
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците си изстрелват летящи чинии, а краварите си мислят, че са извънземни.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мно важно. Пишете, че Гешев оценява "Война и мир" на 5 гигабайта бе, пичове. Ето това е новина.
24
2
 
2
 
! Отговори
икономист преди 3 години
След като вече знаят, че на Земята има интелигентен вид, вероятно по този начин, привличайки вниманието върху себе си, се опитват да разберат максимално много неща за нас и технологичното развитие, до което сме достигнали. Понеже няма как да дойдат физически тук, просто събират информация чрез автоматизирани содни. Другата версия е, това да са апарати или технологии създадени от хора. Но с каква цел, и как са скрили толкова напреднали технологии от човечеството?
23
3
 
3
 
! Отговори
икономист преди 3 години
До Анонимен 32Нашата логика може да е много различна от тази на други(при това в пъти по-развити от нас) цивилизации. Може би това е някакъв странен начин за комуникация. Движенията на тези обекти, които на пръв поглед изглеждат хаотични, може би имат някакво закодирано значение. Вероятно става въпрос за апарати тип сонда, които се изпращат с цел проучвателни мисии. Подобни на тези, които ние изпращаме на Марс и други планети. А част от експериментите, които правят, е да привлекат внимание
22
0
 
4
 
! Отговори
сасо преди 3 години
казах ви преди три месеца още,че извънземните са виновни за всичко и че вируса го разпространяват те но вие не вярвате всичко това е наказание за греховете ни и по-лошо идва
21
2
 
2
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Нещо като в оная песен на Преслава, преди да се мутилира и да се обезобрази, отрязвайки носа си - "Лъжа е..."
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До икономистИ какво правят тези НЛО-та пълни с извънземни? Дошли са да светят в небето и да правят лупинги, може би? Звучи доста логично да прекосиш галактиката за да те снимат разни ненормалници от местната цивилизация.
19
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ни занимавайте с глупости за НЛО-та,които не съществуват,видяли са някой екперимент,летателни апарати,оръжия или ХААРП.
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Банкянския сънливец и той видя. Нло ли дрон ли било, дето му се любувало как нанка до милионите
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марсианците казаха, че по погрешка са кацнали в България. Видяли кратерите по пътищата и маскираните генерали по телевизията, и помислили, че са пристигнали у дома на Марс.
16
3
 
9
 
! Отговори
икономист преди 3 години
Нормално е да се досетиш, че ако някъде другаде в необятния Космос, съществува развита цивилизация, тя едва ли би пътувала през това огромно междузвездно пространство, по начина, който ние използваме в момента. Знае се, че така е невъзможно да стигнат до нас, защото са ограничени от скоростта на светлината, а и до момента не откриваме подходящи за живот планети в близост до нашата слънчева система. Което вероятно означава, че има и други варианти за изследване на Космоса, за които ни е рано..
15
3
 
6
 
! Отговори
Мравуняка преди 3 години
А обясни на мравката какво е човек, има ли такова нещо съществува ли ...? И какво е! Като и обясниш, ще разбереш има ли живот на други планети, или мравките са сами!
14
4
 
4
 
! Отговори
икономист преди 3 години
Като гледам коментарите по-долу, на повечето хора май яко са им промили мозъците. До такава степен са обработвани от дезинформация от медиите, че нямат собствено мнение, не само по този въпрос. Тук не става дума за някое конкретно видео, което да е подправено, а за много случаи на наблюдавани НЛО-та в цял свят. Не може всички да са подправени!
13
3
 
7
 
! Отговори
икономист преди 3 години
До Анонимен 8Така наречените астрономи, за които пишеш, се взират в нощното небе с телескопи. Те търсят обекти извън нашата планета. А много от наблюдаваните НЛО-та, прелитат ниско над земната повърхност, и понякога дори се случва да бъдат наблюдавани от много хора едновременно. Не казвам, че това са непременно обекти от други светове, но как тогава да си обясним тяхната маневреност и скорост на предвижване? А някой да е чувал за абсолютно безшумен летателен апарат?