Пътят към Гърция само през ГКПП "Кулата", затварят "Маказа"

Не се извършва преминаване през "Златоград" и в двете посоки
Обновена: 5 юли 2020 13:58 | 5 юли 2020 13:56, Камелия Цветанова
51
Пътят към Гърция само през ГКПП "Кулата", затварят "Маказа"
Снимка: БГНЕС

Всички граждани, пътуващи с туристическа цел към Гърция, могат да преминат само през ГКПП "Кулата", съобщиха от Гранична полиция.

Още по темата


Всички туристи ще се пропускат на влизане в България на работещите гранични пунктове без ограничения.

На ГКПП "Капитан Петко войвода" и ГКПП "Ивайловград" не се пропускат пътници с туристическа цел към Гърция.

От 14 часа днес и на ГКПП "Маказа" ще бъде преустановено пропускането на туристи. През граничния пункт ще преминават собственици на имоти в Гърция с документ за собственост.

На ГКПП "Илинден" и ГКПП "Капитан Петко войвода" към Гърция се пропускат товарни автомобили и сезонни работници със съответните документи, на ГКПП "Ивайловград" - само сезонни работници.

Не се извършва преминаване през ГКПП "Златоград" и в двете посоки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: МаказаГърцияКулата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля за помощ! Изнемогваме!Проклетите гърци не искат пари нито за паркинг, нито за чадър, нито за шезлонг, даже и чадъра не искат на платим. Носят ни фрапе и вода 0,5 l срещу 3 евро на човек.
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До невярващитеОферти в Равда - в Private apart in Faith, Dunav str., вила Равда, комплекс Атлантик - чаршафи и хавлии сруу допълнитлено заплащане, в ап. Ковечеви паркирането се доплаща, вила Florra - всичко е срещу допълнително заплащане.И тези си мислят, че ще хукна към Черноморието?
35
2
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
И да ви помоля - в никакъв случай не идвайте в Гърция, много е зле, всичко е скъпо (или евтино - както ви изнася да тролите), по целия плаж са опънати одеяла с лютеница и кренвирши, няма къде да стъпиш. Моля ви, не идвайте! Особено ако миекате, на такива взимат двойно за фрапе - по 20 евро, страшно е
34
2
 
9
 
! Отговори
Мечо Кух преди 3 години
За какво са ви кинти - в месарницата в Аспровалта месото е по-евтино и същевременно по-прясно и вкусно. Яжте си петзвездните полуфабрикати и ни оставете да страдаме в Гърция :)))))
33
3
 
7
 
! Отговори
Съчуствие моля! преди 3 години
Еее стига с тоя хейт! Малко съчуствие към хората чакащи на границата, хем кинти нямат достатъчно, хем за Гърция на почивка тръгнали!
32
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А какво му е на плажа в Керамоти - дълъг е 14 километра - чист пясък, пет-шест мидени черупки едва събрахме. Толкова дълъг плаж никъде няма у нас. Между другото повечето гърци бяха извън зоната с шезлонгите и чадърите - след Коко бийч.
31
5
 
4
 
! Отговори
Мозък в болничен преди 3 години
Кисело е гроздето май... Аз честно казано не се кефя и на Гърция много, бих ходила в Италия на море, ама впредвид ситуацията няма да стане скоро.Ама вие, които хейтите, хванете се на хубава работа, изкарайте някой лев, пък отидете и вие на Керамоти и Аспровалта.
30
8
 
6
 
! Отговори
Важен съвет преди 3 години
Да заредите нафтичка преди границата, да си носите сухоежбинка и от домашната ракийка. Да си спестите някое евро в Гърция!
29
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** се реди на опашка, обаче този път не мрънка, хахаха айде като влезете в Гърция се оплачете на Йорго
28
7
 
6
 
! Отговори
Сеир преди 3 години
Ама много се излагате по света бе нашенци. Некои от Вас са тотал щета, ама нали пиете фрапе на Керамоти и Аспровалта и сте върха на сладоледа!
27
5
 
7
 
! Отговори
Мозък в болничен преди 3 години
Аз не знам какъв е проблема, колко съм се редила пред бг институции, да ме правят на луда калинка. Поне на границата знам, че реденето е за хубаво.А иначе почти съм сигурна, че братята гърци крият броя на болните, защото знаят че умре ли туризма им ще фалират за пореден път. Докато баце тиквата, ако може и 1000 на ден да ги докара ще е най-добре.
26
5
 
8
 
! Отговори
Мечо Кух преди 3 години
"пиеш ли прокиснало фрапенце за 5 евро "Да да, гроздето е кисело, не 5, а 15 е фрапето и то от миналата седмица :))) стой си на подпората и не идвай тук, ние точно от теб бягаме :))))
25
7
 
12
 
! Отговори
Нямам думи преди 3 години
Живеем в свободна държава и всеки може да ходи където си поиска. Повече ме шокират всички тези грозни коментари: Селяни били тези където ходели в Гърция, Черно море не знам си какво. Аз ходя и на двете места и ми харесва и на двете, има си позитивите и негативите. Приятеля ми е от Гърция и между тях си, те си говорят същите неща както и ние за нашето море...така че и там не всичко е идеално. В крайна сметка важното е да си изкарате добре, където и да отивате...
24
6
 
15
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Хотелиерчетата, вместо да дращите тук и да пробутвате фалшив патриотизъм, вземете идете до Гърция да видите как се прави услуга. Комунизмът свърши, сега пазарът е цар.
23
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коти пипън пиеш ли прокиснало фрапенце за 5 евро кухар хахахаха айде в дивия мисли си че си на далавера в Гърция тъпо парче
22
4
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
"курорти по Черноморието и повечето градове са с НОВИ ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ"Като във Варна ли :)))) ЕС финансира, герб кешира, народът дефекира :)))) смешен си, палячооооо
21
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Но за сметка на това ние си имаме дискотечки и мачлета и тиквата ни е обещал да го изкараме всички до септември. Нищо че до тогава ще са ни ударили черния печат за целия свят понеже сме в експоненциално нарастване на случаите
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е когато нарочно надуват цифрите за к19.И мисирките ***. Та затова....
19
7
 
4
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
А на връщане може ли през Маказа
18
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гошо...ТъпотоТова не е достойно правителство,работи срещу народа си...смяната трябва да е бърза и...безвъзвратна.ами чемодан, вакзал, масква бе yшанко. Безвъзвратно!