Анализатори: Борисов знае кой го е снимал и откъде са снимките

Каква е целта на компроматната война в политиката ни?
Обновена: 6 юли 2020 22:59 | 6 юли 2020 22:42, Веселина Йорданова
74

През последните седмици обществото беше разтърсено от политически скандали, в които са замесени имената на премиера и президента на страната. Каква е целта на обстрелването с компромати?

Компроматната война е нов детайл, който се изостря в последните месеци, но не е нещо, което не сме виждали. Въпросът може да е какво ще видим оттук нататък. Компроматната война много повече ще се задълбочава, ще видим много по-скандални, притеснителни неща за властта. Компроматната война тепърва започва.

Това заяви за "Денят ON AIR" социологът Евелина Славкова. Според нея социологическите проучвания показват, че няма сериозно разместване на електоралния потенциал на една лидерова политическа партия.

"БСП толкова са се самозатворили във вътрешнопартийната битка в момента - за това кой ще застане начело, че те затварят своя политически образ. Ние не ги видяхме по отношение на темата с коронавируса с по-сериозни изказвания. Това оказва влияние върху резултатите", обясни Славкова. По думите ѝ е важно и какво ще направят новите политически формации.

Според политолога Георги Киряков в политиката в България не е лесно да се управлява.

"Премиерът Борисов е свикнал още от началото на първия си мандат и преди това като главен секретар на МВР, с атаки лично срещу него - не срещу позицията, която е заемал, действията му. Лично срещу него се изливат компромати от 2007 г. насам", отбеляза Киряков за Bulgaria ON AIR.

По негово мнение атаките нямат смисъл. "Нито по лична, нито по политическа линия могат да го атакуват до степен да го обезоръжат властово", уточни политологът относно премиера Борисов.

"Едно е да те нападат, когато става въпрос за политики, за пари, които са били пренасочвани, крадени. Съвсем друго е, когато те атакуват лично. Същото беше мнението ми по време на местните избори, когато излязоха снимките на годеницата на един от кандидатите за кметове - Борислав Игнатов. Това беше недопустимо. Същото е за снимките от спалнята на Борисов", каза от своя страна Славкова.

"Аз съм убедена, че Борисов знае кой го е снимал и откъде текат тези снимки. Въпросът е какви действия ще има в тази посока", добави тя.

Според Славкова правителството все пак се намира в комфортна среда, тъй като в страната не сме наблюдавали трагичните ситуации с Ковид-19 в Испания и други държави.

Социологът смята, че най-важна е икономическата криза и предприетите мерки.

"Видно е, че ни е и без това влизахме в рецесия, въпросът е колко сериозно коронавирусът ни е засегнал. Последните години част от българското общество започна да живее по-добре. Когато икономическата криза даде своето отражение, хората загубят работните си места, тогава всяка власт ще пострада. От стъпките на правителството през следващите месеци зависи какво ще се случи на изборите", коментира Славкова.

А според Киряков у нас трудно би могло да настъпи икономическа криза, подобна на тази в Щатите.

"България все още е на много ниска икономическа база спрямо средните в Европа, за да се говори, че може много да ни засегне тази криза, така както би засегнала Германия", поясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
6
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
........При толкова много "крещящи" и "очевадни" скандали в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА,каквато в момента не е България .....Всеки лидер трябва да си подаде оставката на момента от морална гледна точка към обществото!!!Но за съжаление в България от много години се налага много вреден модел на управление,които ще засилва недоимъка, несправедливостите,абсурда,неравенствата,зависимостите и.т.н.....ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ---Латинска сентенция!!!!
59
2
 
9
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Господа и госпожи,"анализатори" пак се опитвате да манипулирате "възхвалявайки" "управлението" на един самозабравил се нарцис със селяндурски манталитет и елементарно поведение!!!Но при мен няма да се получат тези "внушения",защото не отговарят на ИСТИНАТА!!!Скандалите в България са прекалено много както в разминаване за визията управлението на България,така и лично срещу "цар Тиква" и "поданиците му"........
58
3
 
10
 
! Отговори
334 преди 3 години
Само много близка любовница може да си позволи така свободно и смело да снима.
57
9
 
6
 
! Отговори
От дека преди 3 години
Ич не ми е на . . я кой го е снимал. Да каже от дека е златото - от Дънди прешъс ли,като комисионна?
56
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЙКО БИЛ КОФТАК- ЧЕРЕПА ПРЕМИЕР, КРАДЕЦ МУСТАКОВ ПРАЗИДЕНТ, САШО АПАШО, МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА, ОЧИТЕ НА ФИНАНСИТЕ, САШУ ЕВРОДЮДИКОВ- НА КУЛТУРАТА, АРМАН- МИНИСТЪР НА ЕВРАЗИЙСКАТА ИНТЕГРАЦИЯ- И БГ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В ЛОНОТО НА РУСИЯ, ЗАПЛАТАТА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В РАМКИТЕ НА РУСКИТЕ 127 ЕВРО, НА ГРУЗИНСКИТЕ- 58 ЕВРО- ДАВАЙТЕ ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИ.
55
5
 
8
 
! Отговори
Милиционерски преди 3 години
номера. Ама кой та кой?Откъде са тези пари и колко години затвор се полага ако са придобити от подкупи? Ето това е въпроса.Ама кой го снимал..Ама Бобокови какви смс-и пращали..Ама Божков колко бил лош..Това са ченгеджийски номера за отвличане на вниманието.
54
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДА ЧУХТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ НО СОЦИАЛИСТИ ДА ОБЕЩАХА КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ ЗА БГ НАРОД- МИН ЗАПЛАТА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ ЛИ, ПЕНСИИТЕ, С ТЯХ КАКВО, А В ЕВРОПЕЙСКАТА БАНКОВА ЗОНА, ИЛИ ЩЕ ПОСЛУШАТ ГОСПОДАРИТЕ СИ ОТ КРЕМЪЛ И ЩЕ СЕ ОЗОВЕМ В ЕВРАЗИЯ И ВСИЧКО ПО СТАРОМУ-ИЛИ АКО НЕ ТОВА ПАК РИТНАТА БАНКА, А БГ НАРОД ЩЕ ПЛАЩА МИЛИАРДИ ПРЕЗ ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИИ- ПОМНИМ 2013Г- ЕДНИ ЕЖЕДНЕВНИ МИТИНГИ, А ПОСЛЕ ОГРОМНИ ОПАШКИ ПРЕД КТБ- ЧЕРВЕНИТЕ И СЛУГИНАЖ НИКОГА.
53
3
 
6
 
! Отговори
въпрос но време е преди 3 години
Аааа тулупа не само знае кой го е снимал ,а и очаква от същия да му дръпне столчето.
52
3
 
11
 
! Отговори
Следовател Сашо преди 3 години
Какво пък толкова? Просто Бойкй е провеждал "инструктаж" на млада герберка-ха-надлъжно на леглото, ха-диагонално на леглото и накрая след "подписа" заспал напречно и снимка за спомен след положения "автограф"!
51
4
 
8
 
! Отговори
мак преди 3 години
Лекинко поръчково ми се струва това четиво. Явно вожда има нужда от всякаква подкрепа, в т.ч. и от такива сервилни социолози. Малко да му пооправят настроение.
50
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия едни анализатори - вместо да се занимават с анализи, лижат *** части на управляващите.....
49
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко кажи си бе ? Дано само да не е жрец ...
48
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"България все още е на много ниска икономическа база спрямо средните в Европа, за да се говори, че може много да ни засегне тази криза, така както би засегнала Германия", поясни той. ХАХАХАХА
47
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Анализатор -лакеи
46
6
 
12
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Не знам защо се правят на луди всички изказващи се официално по въпроса със снимките и дрона. Съвременната охрана работи с най модерните технически средства,каквито са и специализираните дронове.Не е само микрофони в ушите,пистолет на кръста ,обръсната глава и празен поглед.Разбира се НСО имат най съвременната техника и така трябва да бъде и тя да се ползва.А....за това кой им е началника всички знаете.
45
7
 
23
 
! Отговори
Дончо Тръмпов преди 3 години
Социуложката да каже за кюлчетата....от Дънди ли ги ноосят на Чекмедже Ага???
44
5
 
29
 
! Отговори
Знаел кой преди 3 години
Троловете замъгляват основното....не е важно дали знае кой го е снимал,а защо Министър-председателят на държава от ЕС ще има кюлчета злато и 500еврови банкноти,гарнирани с пистолет в леглото си. Това е сцена от филми за мафията,а не на държавник в демократична държава. Това е въпросът ,който лакеите няма никога да зададат.
43
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бие сме общност българи в чужбина. Около 7 000 сме. Всички ше гласуваме за Слави. Смятам ,че масово хората от чужбина ще гласуват за Слави.
42
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако знае, да каже и на нас. Да знаем и ние. Да каже от къде са евраците, от къде са кюлчетата, от къде е пистолетът, негов ли е на неговото нощно шкафче и законно притежаван ли е?
41
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздрав за Тиквето с македонската песен "Проклети да са предавниците!".