Слънчев бряг пустее, туристи няма - сезонът непредсказуем

Персоналът в курорта надхвърля желаещите да почиват
140
Слънчев бряг пустее, туристи няма - сезонът непредсказуем
Снимка: БГНЕС

Персоналът и работниците в Слънчев бряг са повече от туристите.

Чуждестранните гости в курорта са основно от Полша, Румъния, Чехия и Унгария, но те са малко за големия му капацитет, предаде БНР. 

Близо 40 хотела работят в целия курортен комплекс.

Още по темата
В централната част заведенията са празни, част от собствениците се опасяват, че няма да издържат до края на сезона, ако не се подобри ситуацията.

Собствениците казват, че са свалили цените, но почиващи няма. Иначе здравните мерки се спазвали.

На плажа - празни шезлонги и гора от чадъри. Пусти са централните алеи в най-големия курорт по българското Черноморие. Колони от таксиметрови коли чакат с часове, а понякога и с дни своите клиенти.

Преди събирахме за зимата, сега няма какво да съберем, коментират те.

На ден чартърите са 8-10 на летището в Бургас, преди са били над 50. Работещите в курорта все пак се надяват да поработят поне месец, но казват, че сезонът е непредсказуем.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами да садят домати, вмесго мадъринивата плаче
111
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой желае лошо? Гледаш нещата от своя тесен ъгъл. Нека да ти покажа една друга гледна точка.Стотици убити и изнасилени млади хора, семейства, туристи, сервитьорки и дори местни деца. Статистиката не спира до тук. Повечето са водят удавили се. Кражби, мафиоти... цели курортни градове с хора - роднини от убийци. Влизаш в тяхната завера само ако си роден там. Посвещават те след 10то групово изнасилване. Дори Слави Трифонов яде бой от тях едно лято. От най-малките в мафията до върха.
110
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И не забравяйте. По-добре сега 19 год мъки, от колкото един ден в далечното бъдеще да гледате същите тези МУТРИ-МАФИОТИ да се гаврят с вашите деца, така както го правиха и с вас.Простата мутра не мисли за Бог, народ и родина. Простата мутра е МАФИОТ И ПЕРАЧ НА МРЪСНИ ПАРИ. Бог е предопределил вече тяхната съдба.Милиони светии всеки ден викат към Престола на Бог и искат справедливост. Вече 2000 год Иисус чакаше да се покаят. Не се покаяха мутрите, не се покаяха и техните деца. Идва страш.съд
109
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ето Бог се вслуша във вашите молитви. Бог се съгласи с вас неоправданите, бедните, презрените, гонените.Ето Бог ви казва. Ще унищожа МУТРИТЕ и на тяхно място ще поставя нови господари. И те ще мислят за вас през цялата година, а не само 3 месеца в годината.Да, много ще умрат от глад, защото ПРЕСТЪПНИКА ВЛАСТТА И ПАРИТЕ СИ НЯМА ДА ДАДЕ БЕЗ БОЙ. Но тези същите бяха първи на опашката да възхваляват мутри и мафиоти. Сега Бог ще въздаде на всеки.ПОКАЙТЕ СЕ ЗАЩОТО ИДВА ВРЕМЕТО И НА 4ТИ ПЕЧАТ
108
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Покайте се защото приближи царството Небесно.Ето третия печат беше премахнат от Лъв. И сега 19 год. ще има глад. И само богатите ще ядат и пият питателна и храна и вино.Св. Йоан казва, че няма да се покаете.19 год? Ще издържите ли?Бог няма да води всичките ви войни. Трябва сами да си помогнете. Започнете от гласуването на избори. ИДЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!! Ако сами не се противопоставите на МАФИЯТА и Бог няма да Ви помогне.Бъдете обединени и не мълчете, когато сте свидет
107
0
 
21
 
! Отговори
голата истина преди 3 години
През юли и август нормално средно дневно в предишни години са кацали по 75 полета.Сега 8-10 са само в някои дни а средно са по 5-6.И то самолетите не са изцяло пълни.90% е спада.Ангелкова го каза още през март."Таз година сезон няма да има." Пропуснахме възможноста да запазим хората.Заради шепа чалгари и футболни хулигани сега ни сложиха във всички черни списъци.За пореден път простотията на Буда взима връх над разума. Навсякъде се връщат към нормалния живот а ние обратно в ада.Да ни е честито!
106
0
 
14
 
! Отговори
гларус небесен преди 3 години
Кой поръчва музиката във вашия стен вестник? Вчера ,когато вожда Винету откриваше незавършения обход на Поморие,писахте "Бум на туристи в Сл.Бряг" А днес когато от утре пак трябва да затваряте дискотеки и стадиони-няма хора в Слънчака.Хитро е да си конюктурчик.Някой трябва да поеме полит отговорноста и да не станете вие журналята за пореден път виновни.
105
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никак даже не пустее.Нормализира се положението.Просто хотелите са много.Ще оцелеят по- приспособимите.
104
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 94 890....Не ме интересуват мутрите,ама много хора ,които им работят останаха без препитание,а и деца имат.Очертава се тежка и гладна зима за обикновените хорица....Ами що си се свил от страх като ох*люв в черупка? Ами демонстрирай излез на улицата - като мен! Покажи гражданска отговорност или искаш децата ти да наследят върхушката? Българи осъзнайте се!
103
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 94 890....Не ме интересуват мутрите,ама много хора ,които им работят останаха без препитание,а и деца имат.Очертава се тежка и гладна зима за обикновените хорица....Ами що си се свил от страх като *** в черупка? Ами демонстрирай излез на улицата - като мен! Покажи гражданска отговорност или искаш децата ти да наследят върхушката? Българи осъзнайте се!.
102
0
 
24
 
! Отговори
absurd преди 3 години
На ей затуй му станах фен на тоя ковид19,имам чувството че действа като почистващ софтуер ,нещо от рода на ccleaner
101
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На плажа на Доган е пълно с хора - само дето са главно от НСО
100
1
 
13
 
! Отговори
Коментатор преди 3 години
В планините е страхотно. Много хора бяха предприели разходки през уикенда.В Родопите има много места за посещавани.
99
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До до"Турист&quВеликобритания затова е велика, защото поема всякакви. Не се заяждай, а си налягай парцала.
98
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кофти,но все пак България не разчита само на туризъм,по спомен около 10% от БВП идва от него,какво да кажат страни на които една четвърт и повече от икономиката е свързана с него.
97
2
 
21
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Нали имаше бум последно?Така писахте вчера. Туристите да не би да си тръгнаха за 2 дни?
96
0
 
15
 
! Отговори
Саки преди 3 години
Митьо Очите и възпитаните му колеги ,вече осигуряват 24 часова охрана на чадър и шезлонг. Възползвайте се от ниските цени, че да не си изпатите ако откажете.
95
1
 
8
 
! Отговори
До96 преди 3 години
Не се прави на интересен,България както и повечето страни от ЕС премахнаха задължителната карантина от 01.06.2020.Така че можеш да почиваш където решиш!
94
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано фалират. Май всичките са мафиоти.
93
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми е жал за хора, които трупат печалби за мутрите, а самите те са на заплата близка до минималната. По-добре мутрите да фалират, за да се оправят нещата.