Американското посолство с позиция: Никой не е над закона!

Правото на мирно събиране е основна демократична ценност, отбелязват от посолството
Обновена: 13 юли 2020 23:37 | 13 юли 2020 23:25, Красимир Ангелов
626
Американското посолство с позиция: Никой не е над закона!

"Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество", се чете в позиция на американското посолство у нас.

От там допълват, че мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати.

"Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона", се чете още в позицията на американското посолство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


626
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
537
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От руското посолство казват Боко да си довърши Турски Поток, че ***.....му. И сърбите, и унгарците, и австрийците това казват
536
0
 
3
 
! Отговори
Русофил+ преди 3 години
Мен пък ме интересува какво казват от руското посолство по въпроса
535
0
 
1
 
! Отговори
Гост+ преди 3 години
"Правото на мирно събиране е основна демократична ценност, отбелязват от посолството" - да, да, гледали сме кадри от мирни протести в високо-демократичните западни общества - палки, газ, водни струи и "со малко кютек"........."May 31, 2020 - Нова вълна от протести, прераснали в сблъсъци между демонстранти и полицията, имаше тази нощ в редица американски градове"
534
5
 
4
 
! Отговори
Me преди 3 години
Крайно време беше! Сега и ЕНП трябва да ги последва с нова декларация и Бойко тиквунов е тотално чао. Водните оръдия няма да го спасят, полицията ще престане да се подчинява и ще ги обърне срещу него.
533
0
 
4
 
! Отговори
God bless the USA преди 3 години
Ами това е!
532
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам въпрос: Ако добре си спомням новият американски посланик у нас е сменен по времето на Тръмп? Персона, която ...няма американско име. А именно президентът им затваря граници и т.н. и т.н.
531
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко странно е,че това се случва точно след техните протести... когато Тръмп неведнъж предупреждава Европейският съюз и май България, да се откаже от Северен поток....А доколкото се виждаше, Б.Б. се опитваше да играе на два фронта...позабрави се малко. От два стола се сяда на земята.
530
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не им се получи мазненето за 4ти юли, боци чао
529
2
 
3
 
! Отговори
Това преди 3 години
Че знаят....да не означава,че те стоят зад тях?! Не е за чудене...при антиевропейската политика на Тръмп....
528
3
 
10
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Протестите тук са си законни и мирни ! За разлика от тия в Украйна , където се трошеше , палеше и убиваше , но лукавите кравари , тогава не говореха за спазване на законността.
527
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
А те от амер. посолство как решиха,че протестите ще продължат до 16 юли? Това е официална информация по телевизията. Ако някой знае нещо, нека да поясни.
526
3
 
17
 
! Отговори
ддт преди 3 години
абе тия що не протестират срещу всекидневното избиване на и без това изчезващата бг нация, с разни тирове и отровите в храните?!
525
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е чиста намеса в вътрешните работи на република българия а кадето се намесят сгащ става като ирак сирия афганистан това да го имате едно на ум
524
0
 
15
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Явно Мустафа не прави само баници и да пее! Хитруша! Отдавна е ясно , че те подкрепят Цецо-апартаментите!
523
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей внимавайте какво пишете, да не обяви всички за мафиоти нашият революционер Че Ге Радев? Ще размаха юмрук и ще ви помете. Най ме е яд че много хора им се връзват на политиците. Виждам само една злобна борба за власт, празни от съдържание лозунги. Къде са реалните промени, държавната администрация и здравната система отдавна се нуждаят от реформи и почти нищо не се прави. Докато се карат така политиците нищо няма да се промени. Да бяха направили една хубава програма с мерки вместо празни думи
522
4
 
9
 
! Отговори
А-Я преди 3 години
Боко..бързо да купи за своя сметка 2-3 фки !!Такова шкафче и Дончо няма,я?!!А тоз вагабонтин се разпищолилИ фурми ( for me )... Не почерпи Херо !!Я да видим кой ще му дава сега акълДончев да дири цитати от Гьоте- ако нещо пише там за...тиквиЛъчо ?? Само по прякор мозък.......Барни ?? ОлелеееЦц го няма да използва богатият си речник от 30 думиШах...До утре мат
521
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не различаваме колонизатора и туй-го
520
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пазителите на демокрацията и световния ред се намесиха.
519
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вятърът на промяната вее в България.
518
0
 
5
 
! Отговори
българин преди 3 години
Ами Аарон Торгалски?Дали в посолството на САЩ одобряват това което той направи?Защо САЩ не защитава правото на собствените си граждани на мирен протест?Не съм убеден,че американската посланичка в България ще посмее да участва в какъвто и да е протест в САЩ след като видях как полигай Торгалски блъсна 75 годишен мъж,той падна и от ухото му потече кръв.Дори съм готов да се обзаложа с нея,че няма да посмее!