Балтов: Не вярвам, че в дискотеките се спазват мерките

Скок на болните заради събиранията на протестите
13 юли 2020 10:38, Ния Христова
28
Балтов: Не вярвам, че в дискотеките се спазват мерките
Снимка: БГНЕС

"Не вярвам, че в дискотеките се спазва дистанцията и децинфекцията. Видях какво се случи на бала на сина ми". Това каза за NOVA директорът на "Пирогов" Асен Балтов, след като стана ясно, че нощните заведения отново отварят врати. 

"Младите хора ходят по нощни заведения. Дори да изкарат леко коронавируса, те се прибират при родителите си", каза още Балтов. 
Още по темата
 
Според него се очаква до 7 дни да има ръст на заболелите и заради масовите събирания на протестите.

"София разполага с около 90 свободни легла в болниците. Ако се наложи, ще се отворят буферни отделения. В момента обаче, когато започнем да лекуваме само коронавирус, ще пострадат хронично-болните хора, тези с планови операции", допълни шефът на "Пирогов".

 
Той коментира и случая с пострадалото 21-годишно момче по време на протестите. В неделя по собствено желание то напусна "Пирогов". 
 
"Младежът беше приет с комоцио. Направен му е скенер, на който се вижда, че няма сериозни увреждания. Той дойде в съзнание, но имаше множество контузии по тялото. В неделя  се самоизписа. Може би се е притеснил от медийната активност. Другият ранен е 29-годишен и още е в болницата", коментира Балтов. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Я па я..! преди 3 години
В дискотеки се ходи да се танцува , а не да стоиш без да мърдаш на квадратния метър. Що за безобразие ?
24
3
 
8
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Ами кажи на любимия ти премиер да затвори заведенията. Алармирай! Протестирай! Подай оставка! Самозапали се!В краен случай, посети психиатър.
23
1
 
4
 
! Отговори
234 преди 3 години
Превърнете Арена Армеец в болница за коронарни,нали го тренираха през март,тя ще побере болните от цялата страна и животът да си върви.Защо трябва да се затварят болници,да се спират операции,хората не боледуват само от грип?
22
7
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
Ей, видя се че вируса е голям смях, ама за едни 9милиарда ще впишат и куцо, и сакато, само и само да вземат парите от ЕУ !!! Тцтцтц ЗА Затвор са !
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителството да въведе мерки, като в Австрия например и да върне България в списъка на сигурните страни и туристи ще има повече, и българите сте могат да пътуват.
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
млъкни уе, ***-аквече се видя колко ти е измислен вируса
19
1
 
7
 
! Отговори
ikar преди 3 години
До ЕлемагВаксината не лекува, тя пази!
18
3
 
10
 
! Отговори
Харабейшио преди 3 години
Балтов, Нова ТВ, всяване на паника. Класика!
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
чалгари и кръчмари плашат Баце че ще му вземат главста. Мн го е страх от тях и от оня Ричард.. косматия....смешни са министрите му.
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
>> В момента обаче, когато започнем да лекуваме само коронавирус, ще пострадат хронично-болните хора <<Следва да се уточни чия директива е да се лекуват приоритетно болните от грипчето и да се неглижират наистина сериозните случаи?!?
15
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво ти пука бе Балтов за тоя прУст народ ? -като се напълни Пирогов казваш Няма места и Точка ! -да мрът !*** си на море и си гледай кефа , че то насила хубост не става
14
2
 
9
 
! Отговори
Димитър преди 3 години
Аз, като редовен платец на данъци, не искам някакви нехранимайковки, да се лекуват за моя сметка и тази на останалите данъкоплатци.Като не мисля, да се оправят сами. Няма да има легна за сериозно болни и от други болести, да не говорим за лекари. Тогава няма да ви е смешно...
13
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХАХАХАА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
12
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само като му видиш физиономията ти е ясно ,че е изпечен лъжец и е готов на всико да си запазаи зплатката от 50 бона
11
6
 
8
 
! Отговори
Фес преди 3 години
Аз пък не вярвам ти някога да си ходил на дискотека ..... Цял живот си донасял кой какво прави, на челото ти е изписано колко си гнусна ким *** уууууу
10
9
 
1
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Постоянното напрегнато -тревожно-стреснато коронавирусно състояние трябва да се поддържа! Глобалната TV-NET-на ''епидемия/пандемия'' трябва да продължава!
9
1
 
8
 
! Отговори
123 преди 3 години
Според мене причината за заразата е какво става след дискотеките-май морала на младите липсва.
8
8
 
4
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
На докторчето започнаха да му се привиждат финикийски знаци!Статистиката работи за него,на глава ***
7
6
 
14
 
! Отговори
Балтов, преди 3 години
Вие на доктора от Бърза помощ не осигурихте линейка,та ще ни опазите нас.Стига наколенки!Вирусът няма да спаси това корумпирано Правителството.
6
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лицемера Борисов иска новозаразени за да си спасят задниците в извънредно положение..лъсва цялото безочие на герберите, вълнува ги да са на власт на всяка цена..да се изкарат незаменими... смешници