Караянчева: Да не приемаме полицаите като море от униформи, а човеци

„Те бранят и правото на гражданите да се събират на протест“
Обновена: 13 юли 2020 13:25 | 13 юли 2020 08:10, Елка Василева
184
Караянчева: Да не приемаме полицаите като море от униформи, а човеци
Кадър: Facebook

Не бива да приемаме полицаите като море от униформи, а като отделни човеци, които заслужават нашето уважение.

Това написа председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в профила си във Facebook.

"Гледах кадри от събота на мъже и жени в униформа, които сваляха каските и щитовете си, за да демонстрират ясно, че не са заплаха за протестиращите граждани.

 Че са на площадите и по улиците, за да бранят и конституционното право на гражданите да се събират на протест.

Че не бива да ги приемаме като море от униформи, а като отделни човеци, които заслужават нашето уважение.

Дали този полицай има малко дете и затова знае как да развесели малкия участник? Дали не съжалява, че в момента не е у дома със своето си детенце? Чудна е тази снимка. Колко различни истории могат да се разкажат по нея…", написа Цвета Караянчева.

 

Гледах кадри от събота на мъже и жени в униформа, които сваляха каските и щитовете си, за да демонстрират ясно, че не са...

Публикувахте от Цвета Караянчева в Неделя, 12 юли 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
1
 
! Отговори
ааа недейте така преди 3 години
Тая е целуната от "госрод." по главата. Само и "завиждате"
118
0
 
3
 
! Отговори
а ма преди 3 години
"БрекЗИД" от властта както го казваш ти .Разбираш ли ме каво ти казвам. Питам те защото трудно загряваш. Лично аз въобще не искам да ти плащам при наличието на толкова високо образовани българи.
117
0
 
2
 
! Отговори
а ма преди 3 години
"БрекЗИД" от властта както го казваш ти .Разбираш ли ме каво ти казвам. Питам те защото трудно загряваш. Лично аз въобще не искам да ти плащам при наличието на толкова високо образовани българи.
116
0
 
2
 
! Отговори
а бе преди 3 години
Ние полицаите ги приемаме, като човеци. Няма нужда ти с плиткото си мозъче да ни го казваш. Както винаги пак не си проумяла, че народа вече никога не иска такива елементарни, като теб да попаднат във властта при наличието на толкова високо образовани българи. "БрикЗИД" от властта както го изричаш ти, ако въобще си ме разбрала какво ти казвам.
115
1
 
1
 
! Отговори
Селяндур преди 3 години
"Само *** няма да каже, че Караянчева е хубава българка."================Явно вашето IQ и нейното са 1:1, равно на стайната температура!
114
0
 
2
 
! Отговори
Ку*росмук преди 3 години
Точно ти ли ще даваш акъл бе, освен, че си Пекинска патица самия Вожд те определи като кърджалийска про-ста путк-а й вместо да се скриеш вдън земя, търсиш внимание в медиите. Видно е на всички, че нямаш чест и достойнство, защото дори не се разсърди заради грозните епитети с които те нарекоха. Дори не се замисляш, че заради теб се срамуват много български жени. Не всичко в живота е пари, но как да го проумееш като главата ти е празна като у-ще в неделя! Съжалявам те!
113
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навремето и ние сме учили, че Пекин е столица на КНР, но ти с дипломата си за завършен сериозен ВУЗ ни информира, че Пекин е столица на Виетнам и доста хора от селата ти повярваха. Добре че повечето имат лаптопи и айпади и се захилиха на твърдението ти. Предполагаме, че знаеш, че БГ е държавата на едно от челните места в Европа и света по брой на полицаи и прокурори на глава от населението, но това не означава такава с въведен ред и справедливо правораздаване.Обратно, ние сме на последните места
112
2
 
8
 
! Отговори
фък преди 3 години
пекинска патицо скрии се ,не къпан никакакъв мозък нямаш , даже и босът ти казва , кажи си , че си проста
111
0
 
5
 
! Отговори
баце преди 3 години
Не са го заслужили с действията си. Гледай клипа и мълчи.
110
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На нейно място всеки нормален човек би се скрил. Някъде далече, на тъмно, отвъд взора на обществото. Но за да си член на кликата се изисква да си опериран от достойнство, себеуважение, съвест и ценности, така че е обяснимо защо продължава да се прави на неразбрала.
109
1
 
12
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Аз не разбирам как така вие, госпожо, не разбирате колко ви изложи и компрометира вашият началник. И така ще е занапред - където и да се появите, хората ще се сещат за едни определения за вас, ще се подсмихват... и това е, ако обаче си бяхте подала оставката, щяхте да сте национална героиня! Ама нейсе, пусти пари...
108
2
 
9
 
! Отговори
Марин Русеборн преди 3 години
Махай се оттук, безгръбначно, ГЪРБаво мекотело. Сигурно и семействотото ти е такова ако още си в ГЕРБ!
107
0
 
4
 
! Отговори
Деян преди 3 години
Махнете тази унизителна карантина от чумаво време за хората които се прибира в България. Нека бъдат тествани, няма смисъл здрави хора да стоят в къщи
106
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо за крадене няма ли от сайта на Дойче Веле Четете будали копираните новини
105
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един туитва и управлява света по негов пример нашите хубавци почнаха с постове в фейсбук. А аз не ползвам нито едно от тези. Пробвайте с някое друго вайбърче или... Що рекламиртае само две приложения.
104
0
 
8
 
! Отговори
Kuku преди 3 години
*** мръсни, усвоили сте подкрепата чрез всяване на страхове, акто баце си.
103
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що пък простаците на Радев да са налазили форума. Има едни други такива, който се бяха изказали тази дама и съпартийник.
102
2
 
15
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Странно!!!Имайки предвид,че народа Ви обича толкова МНОГО,защо напоследък се явявате само във фейсбук?!Защо примерно заповедта,за нощните клубове и сватбените тържества,се съобщи от знам министър?!Къде е правителството?!Тръгнаха слухове,че обращение то на обичания от нас ВОЖД е направено от македонски хотел...Знам ли,не познавам обстановката,зад Борисов,дали е от резиденцията или от хотел в Македония,но....Защо чрез ФЕЙСБУК?!
101
2
 
18
 
! Отговори
Родоотстъпници преди 3 години
Не бъдете родоотстъпници уважаеми редактори в днес.бг. Помислете за децата си! Ако пребиваните деца под колоните на властта бяха вашите, пак ли щяхте безцеремонно на налагате цензура в полза на същата тази власт? Елате и вие!
100
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 108То и аз казвам, че си прocт, ама ти не можеш да го капираш !