Президентството: Без коментар на "медийното правосъдие"

Прокуратурата очаквала отговори за "концепцията му за мафия"
440
Президентството: Без коментар на "медийното правосъдие"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентството оставя без коментар "медийното правосъдие на главния прокурор".

Още по темата
Така от прессекретариата на президента отговориха на оповестените днес от държавното обвинение записани телефонни разговори на бизнесмена Васил Божков, в част от които се споменава и името на президента Румен Радев, предаде БНР.

Преди публикуването на записите говорителят на главния прокурор Сийка Милева призова президента да отговори "как концепцията му за мафия в Прокуратурата кореспондира с връзката на представители на организирана престъпност със случващото се през последните седмици".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
366
0
 
1
 
! Отговори
САМО ИЗНАСЯ И преди 3 години
ПРОДАВА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ...ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАТЕ ТОЗИ ФАКТ. ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО !!!!!
365
3
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Голяма излагация. БСП си вкараха автогол като търсиха непрофесионален политик за президент. Радев може да е добър пилот, но като президент или политик е гола вода и много наивен. Но БСП, Манолова, Трифонов и ДСБ просто друго нямат. Сега и Слави Трифонов ще им извърти здрав номер. Прибра си парите, но ще зас.ере съвсем нарочно политическия им проект. Остава им позатарялото и поолющено Майче
364
5
 
6
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
Естествено че.президенството ще бъде без коментар. Президентството ни е чисто като Момина сълза. Всички са корумпирани и въртят далавери, само нашето президентче е светец!
363
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам разследване на пачките и номерата на кюлчетата в шкафа записите на Баце и Черепа,на 700млн "невидени"от Горанов ,имота на Шехерезада със сака,"стената "на Захариева в Алепу и тнт и тнт.Тогава ще повярвам че има честна прокуратура.
362
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президента И съветници, предава секретна информация за друга дарява, раздава паспорта на руски граждани, помилват престъници...Тежки престъпления. Импийчмънт, съд И наказания. Радев опозори България И себе си.
361
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ= МУТРИ
360
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Определението за мафия,Гешев е ГЕРБ!
359
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има една стара поговорка: няма значение дали слоновете правят любов или война, тревата под тях винаги е смачкана! Няма значение кой какви политически пристрастия има, ние сме смачканите...и жертвите...
358
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продължават троловете да ми говорят тук за ДПС? А кой вкара ДПС във властта и сладкото-не беше ли тройната коалиция,не се ли окопаха тогава надълбоко навсякъде?Кой после назначи Пеевски за шеф на ДАНС-не беше ли Орешарски,главната *** по онова време на Божков,с цялото БСП отзад,барабар с Воленчо?Ей много къса си мислите,че ни е паметта!А тоя Главния Фигурант да налага каскета и марш кръгом в гарнизонния стол и той да търка билетчета,че за друго не става
357
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В правният свят съществуват ЗСРС (Закон за специалните разузнавателни средства) и ЗЗКИ (Закон за защита на класифицираната информация)! Информацията придобита вследствие на експлоатация на СРС се класифицира съгласно ЗЗКИ със съответен гриф! Разгласяването на подобен вид данни в публичното пространство е подсъдно съгласно НПК! Извод: самата прокуратура върши престъпление, като огласява КИ, ще се разследва и обвини ли в престъпление сама себе си?
356
8
 
22
 
! Отговори
1 преди 3 години
***,Радев и Божков направиха огромна грешка. Озлобиха хората с техните интриги и провокации и ако сега има избори Герб ще спечелят повече гласове отколкото ако Бсп си беше стояла мирно няколко месеца до изборите. 10 г правят една и съща грешка. Вадят някакви зле скалъпени компромати точно преди изборите и това се обръща срещу тях. Толкова са прос ти,че Борисов трябва да ги черпи.
355
7
 
20
 
! Отговори
Mhm преди 3 години
До 376Това шкафче беше толкова зле нагласена работа,че можеш да си го навреш в ***..Никой не носи пачки кеш в днешно време. Всичко става чрез сметки в разни банки. Тъй че ,платени ми *** не ми обяснявай за разни шкафчета ,а ми обясни защо Радев не излезна с лозунг не на мутренизацията в Бсп. Нали се бори срещу мутрите. Или мутрите са платили на крадеца да вика дръжте крадеца.
354
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая смет Радев няма да изкара до края на месеца. По тв Божков снега доверието.
353
6
 
4
 
! Отговори
Антитрол преди 3 години
Берберските мекокиткови *** не се напъвайте тъй много защото е безсмислено и най много да се ис пуснете тук
352
11
 
7
 
! Отговори
До 372 преди 3 години
Не на Радев а оставка на Шкафчето и каскета
351
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев Грипенов Корумпето ще бори корупцията. Смях, смях, смях.
350
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** противната мижитурка е този президент. Божков го е зад него и тоя врътка ли врътка.
349
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подозирахме,съмнявахме се,убедихме се!!!Глашатаите срещу "мутрите", се оказаха в един пасианс - партия,олигархия и медия!"НАЙ-ЛИЧНИТЕ" борци срещу мафиотизация сами се разобличиха като ваклите агънца на МАФИЯТА..
348
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече е готово правителството на Черепа след падането на хунтата!Др.Радеф не участва никъде?!Само ще му благодарят за добре свършената по свалянето на Боко!А за да се управлява трябва акъл!А под фуражката няма!
347
2
 
14
 
! Отговори
Каун преди 3 години
Поведе *** срещу закона, сега ревеНе е истина просто