След гонка заловиха пиян с 2.49 промила зад волана

Мъжът се оказал и без книжка
14 юли 2020 13:30, Петя Славова
5
След гонка заловиха пиян с 2.49 промила зад волана
Снимка: БГНЕС

Пореден случай на седнал зад волана след употреба на алкохол. 36- годишен мъж е задържан, след като шофирал в нетрезво състояние и без книжка и направил опит да избегне полицейска проверка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Още по темата


Инцидентът е станал снощи около 21.00 часа в село Йорданово. Полицейски служители подали знак за спиране към мъжа, който бил зад волана на лек автомобил "Опел". Той не се подчинил и направил опит да избегне проверката, но скоро бил задържан. С дрегер били отчетени 2.49 промила алкохолно съдържание в издишания от него въздух, предава "Дарик".

Оказало се също, че не притежава свидетелство за управление на МПС. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въй , вдигнаха ми се в очите . в 2ч посред нощ са се захванали и работа да вършат , браво.
4
0
 
2
 
! Отговори
Ушев преди 3 години
Браво на полицаите. Те са велики,те са страхотни,те не са корумпирани. Те не са комплексирани,те са умни,те не са *** и прости.
3
3
 
8
 
! Отговори
МВР-то преди 3 години
при опита за задържане, се оказало че водача е носил фанелка с надпис "черните имали значение", както и че е повторил 20 пъти "не мога да дишам". В следствие на това, той веднага е бил освободен, като са му били измити краката и всички полицаи са му застанали на колене със свалени фуражки. Случая е приключен.
2
13
 
2
 
! Отговори
истината преди 3 години
На различните хора им действа различно алкохола.Щом е можел да шофира умело с толко алкохол значи не е бил съвсем пиян. Аз на 3-4 бири карам най-добре и признавам, че при повече почва да ми влие на карането.
1
7
 
2
 
! Отговори
:) преди 3 години
Явно не е имал и 20лв. да хвърли на ушевите.