Борисов за видеото в спалнята: Някой е аранжирал!

Кой дирижира това, попита премиерът
Обновена: 16 юли 2020 19:16 | 16 юли 2020 19:15, Петя Славова
220
Борисов за видеото в спалнята: Някой е аранжирал!
Снимка: БГНЕС


Премиерът Бойко Борисов коментира разпространеното по-рано видео от апартамента му в резиденция "Бояна" по време на инспекция на Околовръстното шосе с неговия джип. Видеото бе публикувано в социалните мрежи на профила му във Facebook.

Още по темата

"Какво се вижда, че аз живея като аскет. 10 години не съм направил едно подобрение, един лев държавна пара. Има каса, ама ти си носиш чекмедже. Има четири рафта под телевизора, три рафта под гардероба, няколко гардероба, четири чекмеджета. Фигурантите само фигурират и дават акъл. Аранжирани неща. Занасяш, подреждаш. Сутрин по една шепа лекарства пия. Как пък знае тоя човек къде да снима. Защо не снима друго чекмедже", попита премиерът.

Според него, някой е стоял до него, правил е запис и е аранжирал. Борисов заключи, че подобно нещо е било планирано и целият сценарий е ясен.

"Но диктовката е на кой? Кой дирижира това? Фигурантът! Язък за хората, които са на протестите", каза Борисов. "Този, който снима, си прибира парите и златото и си отива, а аз после трябва да се оправдавам.
 
Според него, НСО нямат вина и не иска да ги набеждава. "Когато има такава престъпна група за проникване - това са обучени хора, колко хора идват по срещи, аз съм доверчив човек. Този, където ми е дошъл на гости, може да каже, че отива до тоалетната", коментира още Борисов

"Нека видят какво се строи - това е на Горубляне, най-тежката отсечка", допълни още премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
2
 
4
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Бойко, като гледам кои крастaви кучета те нападат, само по-симпатичен ми ставаш!
188
2
 
1
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
До ПепиОоо грешиш, сега започва цирка.Явно трябва да се бръкне доста по- дълбоко, и после ще се реже до кокал. Иначе няма оправия и всичко пак ще си продължи.
187
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опааа, "аранжираха" и Гешев. Бивол публикува историята на жена му от танцьорка на пилон отвлечена от Галев(прекратено от Гешев дело за това) през служител във фирми на мафиоти и Ковачки, евтин апартамент от Ваклин, участие в Килърите 2(пак дело спряно от Гешев)...Още няколко дни инат с оставките и кой знае какво ще излезе. Накрая не затвор, ама линч с камъни ще има.
186
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГостАбе, не е ненормално да има. Но... Заплатата му дълго беше към 5000лв или под 3000 евро. Да е 5000 евро на месец, т.е. 10000лв. Една пачка е 50000 евро или заплатата за ГОДИНА. Във видеото да е една(може да има отдолу още няколко). На снимка имаше към 2 000 000 евро по броя пачки или близо за 40 години заплатите. Вече да ти светна за какво иде реч и дали може да не са крадени? Хората с по 500лв доход си мислят, че с 2000 вече ще имаш бентли, просто щото в бедността не могат да осмислят
185
1
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Втора серия няма ли?Малък ви е бюджета,другари сценаристи.
184
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пудела Радев е сценаристът!
183
0
 
5
 
! Отговори
до 195 преди 3 години
""Яла да ми сложиш пачки у шкафо бе ***. ""Направи си снимка гол с шкафа ,понеже е поръчка остави го отворен защото при Бойко беше затворен и това явно е усложнила задачата, после ще видиш пачките в социалните мрежи.
182
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те печатите на банката седят и може да се провери.
181
4
 
7
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Гледам и снимките - скромно, скучно и по свой вкус подбрани мебели,които определено някои са и стари, а спалното бельо не показва, че е от луксозна марка и производител. За парите няма да коментирам. Но с други думи мога да кажа, че има къде по- богато обзаведени , добре ремонтирани и по- луксозни имоти на други хора - българи, отколкото на този имот на Бойко Борисов.
180
2
 
14
 
! Отговори
Нестор преди 3 години
Да разбирам ли че ако обера от банката 1 милион и кажа в съда че това е аранжимент, то всичко е ОК? Гешев, за теб е въпроса?
179
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яла да ми сложиш пачки у шкафо бе ***.
178
0
 
2
 
! Отговори
до Handel преди 3 години
Защо като заспиш искай да имаш пари да харчиш на сън, ами научи се да сънуваш пари затова дори и пари не ти трябват, при бойко е малко по сложно на снимката гол премиер само това има , така че се налага Бойко като си ляга да си харчи парите а не като стане и излезе навън да си харчи парите.Така че само Бойко си има нощно шкафче с пари, никой друг не си слага парите в нощните шкафчета ,защото ако им трябват на другите пари да ги харчат пари в съня си ,като тебе могат да се научат ако им нужда .
177
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Немой ке гръмне шкафо.
176
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Луд съм по Бойко.
175
0
 
5
 
! Отговори
Тото преди 3 години
Той от заплати може да си ги има между другото. Как да има доверие в банките след КТБ и Василев?
174
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало докторе приберете пацианта.
173
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аранжирал е дръжки! По-големи лъжци от Бойко и Гешев е трудно да се намерят.Премиер на европейска държава с манталитет на наркобарон от 80те.
172
4
 
6
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Имa къдe хoрa , включитeлнo и oт " хaйлaйфa", кoитo в eфирa ce фукaт c къдe пo- лукcoзни жилищa в cрaвнeниe c тoвa жилищe нa Прeмиeрa! Хaйдe cтигa вeчe! Имaл бил пaри! Eми кaк дa нямa, кaтo при пoлoжeниe, чe тoй, зaeднo c Бългaрcкия Прeзидeнт г- н Румeн Рaдeв прeдcтaвлявaт нaй - вaжнитe Държaвни мъжe и упрaвлeнци в Бългaрия!
171
3
 
9
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Нe мoгa дa ви рaзбeрa въoбщe oт кaквo тoлкoвa ce oплaквaтe! Глeдaм клипa и уcтaнoвявaм cлeднoтo : жилищeтo нa г- н Миниcтър - Прeдceдaтeля Бoйкo Бoриcoв e cкрoмнo пoдрeдeн, cлaбo ocвeтeн, нe e c нoв и хубaв рeмoнт, имa cи cтaрo oбзaвeждaнe cъc cтaри мeбeли! И кoe му e "cкaндaлнoтo" в тoзи клип? Пoзнaвaм хoрa, кoитo имaт къдe пo- лукcoзни нa вид и пo - cкъпи кaтo cтoйнocт жилищa, нaмирaщи ce в лукcoзeн coфийcки квaртaл, в cрaвнeниe c жилищeтo нa Миниcтър - Прeдceдaтeля!
170
1
 
13
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Ех, как при мен не се намери кой да ми аранжира така шкафчето...