Борисов свиква актива на партия ГЕРБ в София

Очаква се лидерът на партията да говори за протестите
150
Борисов свиква актива на партия ГЕРБ в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов събира утре в София политическия актив на партията.

На форума ще присъстват областните управители, кметовете, депутатите и евродепутатите, излъчени от ГЕРБ, предаде БНР.

Официална информация за събитието няма.

Очаква се Борисов да говори за протестите в речта си. Той вече даде заявка, че след края на мандата на правителството ще се занимава с укрепване на партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
6
 
2
 
! Отговори
Предупреждение преди 3 години
На Бойко да му кажем, че ако пак подаде оставка заради 500 или 50 000 души, то следващия път изобщо няма да си направим труда да ходим да гласуваме за него. Какъвl ще е смисълът, ако ни захвърля вота заради някакви зомбирани keлeши, които ни нарушават правото на придвижване. Ако сме провова държава да ги чисти от площадите, защото са незаконно там, а законите трябва да се спазват.Винаги ще има хора, които не го харесват, дори и след новите избори.
123
0
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Партийният актив на НСДАП се събира по разпореждане на фюрера. Интересно кои са главните гаулайтери...
122
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НА СВОИТЕ 30%НА СТАРИТЕ 6%НА ДРУГИТЕ ХИЧ
121
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми то у гроб само пасив, бе. Де ще го дири баце ви тоя актив, в чекмеджето ли?
120
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойче,там на форум'о ще има ли"Торта с сахАр"?
119
5
 
6
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
ФЕВРУАРИ ..2021 година......Б.Б. става НАЙ - ДЪЛГО управлявалия мин.-председател на БГ (в света ще проверим ).и ВЛИЗА в ИСТОРИЯТА !!! ЗАЩО ???????? ЗАЩОТО НАРОДА го избира ВИНАГИ с над 1 000 000 гласа !!! ЗАЩО ??? ЗАЩОТО ХОРАТА никога до сега не са живели по-добре ( от 681-ва год ) !!! ДОКОГА ще управлява Б.Б. ????????? ДОКАТО СИ ИСКА !!!!!!!!! или докато БСП не се стопи до 5-6 % !!!
118
0
 
5
 
! Отговори
Симича кмет на Терве преди 3 години
Боре,не ме забравяй,че съм избран от твоята партия, майка беше комунистка,но аз се нагаждаме според ситуацията.в тая община сме така, където духа вятърът ние сме там. Моите братовчеди са бивши ченгета и аз им се доверявам.
117
1
 
6
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
До 120 Просото. С теб винаги сме били на едно мнение! Да прав си и сега! Другарите от ЦК на БКП Не са го помнили изобщо д-р Борисов . Но дали просто си член на тази партия или член в ръководният и ешелон е все тая! Ти Членуваш в нея! И да лъжеш младото поколение че Не си комунист е кощунство пред самият себе си!Аз съм един от тези българи.Които Нито веднъж Не гласуваха за тоя мишок! Не глАувах и на времето за Костов и СДС крадците!Имало е защо явно!-:) Оставка на МУТРИТЕ от ВЛАСТТА! ОСТАВКА!
116
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Нищо ново,вече за 1001 пиша,че бивши комунисти няма,както няма и малко бременна жена ,комуниста си остава такъв пожизнено.
115
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До ПроСоТо, в гр.Дулово го помнят още,но господ забавя,но не забравя,даже и с хеликоптера не минава над града,защо ли ?
114
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До ПомнещНапълно те подкрепям,само с една кротка забележка:-Мутрьо наистина НЕ е бил никога член на ЦК!..-На "Централния комитет на БКП".Беше си обикновен член на БКП,защото:-1.За да направи кариера,бившия пожарникар просто беше принуден да стане член на БКП-2.Каквито и да беха членовете на ЦеКа ,те бяха класи НАД тоя примитивенелемент,който може единствено да се навежда и козирува на "Големите началници"..Та "ЦеКа"-то дори не го е и помирисал.Обаче може да разкаже къде беше във Възродител
113
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лойко опитва да мобилизира целия държавен апарат с увеличение на заплатите от 30% и целия си политически апарат, за да може да купи следващите избори и да си осигури нов мандат. Нека не позволяваме това да се случи ОТНОВО! Съд и затвор за организирана престъпна групировка ГЕРБ! ОСТАВКА и СЪД за каскета!!! МУТРИ ВЪН!!!
112
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Групировката ГЕРБ си тръгва! Ерата Борисов е към края си! Кой още *** не го е разбрал? Спокойното царуване н д-р Борисов свърши! Ще нахока пред мисирките БСП и Нинова.И ще се прибере при чекмеджето си с евра д си поспи спокоен че и Утре ще е на власт?! Е това време отмина! Оставка МУТРО от бившата СИК!
111
12
 
6
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
ТЕМАТА е ЯСНА !!!! КУРС към АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО в НС на ГЕРБ на изборите напролет !!! ..НИКАКВА ОСТАВКА !!! Два пъти я подаваме .два пъти НАРОДА ни връща на власт с над 1 000 000 гласа ! А напролет - над 1 400 000 .а това са 122 депутата !!!
110
5
 
14
 
! Отговори
Agent provocateur преди 3 години
Внимание! Утре в 12.00 часа в София се очаква рязко падане на коефициента за интелигентност. Отлично информирани кръгове, пожелали анонимност, подшушнаха, че това се държи на срещата на елита на Герб.
109
5
 
10
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
И още нещо да добавя.Члена на ЦК на БКП д-р Борисов.Ще обясни на този пленум надявам се последен.Че " проблема" Не е вече Нинова и БСП! А самият народ на РБ срещу ПАРТИЯТА МУ! Наричаща се " демократи"! А те горките са с членове над 60 и кусур години като самият него!-:) Е от дърт комунист " демократ" Не става! Лягаш си комунист и се събуждаш " демократ"? Е няма такъв филм!-:) ОСТАВКА МУТРО от бившата СИК!
108
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На чернобяла снимка - никаква разлика с конгрес на бкп... на цветна, ако знамето беше червено - също.
107
3
 
14
 
! Отговори
Бългериъ фърст преди 3 години
Пожарникарят свиква в София малобройните си последователи. Ще раздават хапчета срещу заспиване, когато вождът започне безкрайните си маниашки монолози.
106
2
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
или ще демонстрира "заинтересованост" за мнението на "актива" за протестите,или ще ги позатегне,та ако има некой разколебал се,да го вкара отново в пътя.А може и да изиграе на Духан сценария-оттегля се "с достойнство" и са самоназначава за "Почетен доживотен председател на партията"..и.."Пито-платено"...
105
1
 
10
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
До 101 Нищо ново! Абе наборе. С теб ще се разберем щото го помним тоя убавец когато се отказа от пожарната и образува Ипон. Фирмата за пазачи на всеки който може да си плати!-:) Ама как да го обясниш на децата на " демокрацията"? И те вярват и до днес.Че д-р Борисов НИКОГА НЕ е бил член на ЦК на БКП! Ами БЕШЕ ДЕЦА! Първо член на ДКМСи задължително на ЦК на БКП! Те пожарникарите с под шапката на МВР! Така беше И днес е така! Помним го и като борчето с бухалка след 1989 г.Амаа.Виекак да го знаете?