ГЕРБ втвърдява тона: Единни сме, да бъдем смели и отговорни!

Партията събра актива, справяла се в трудни моменти
Обновена: 5 авг 2020 12:52 | 5 авг 2020 12:20, Веселина Йорданова
222
ГЕРБ втвърдява тона: Единни сме, да бъдем смели и отговорни!
Снимка: БГНЕС

Започна събранието на актива на партия ГЕРБ, свикано от премиера Бойко Борисов. То се провежда в 29-ия ден от протестите с искания за оставка на правителството и главния прокурор.

Събранието е в София Тех Парк, но навън заради пандемията. Участват депутати, министри, общински съветници, областни и общински ръководители и кметове на населени места. Същевременно се провеждат и протестни действия в София, като по-рано беше блокирано кръговото кръстовище при 4-ти километър.

Събранието започна с думи на кмета на Враца Калин Каменов, който заяви, че "не трябва да допускаме да се обръща колата" и призова съпартийците си да бъдат смели, отговорни и единни.

След него думата взе кметът на Дулово д-р Юксел Ахмед, като представител на община в смесените региони. Той е трети мандат кмет и заяви, че гласовете за партията постоянно растат, а Дулово е показало, че договорки с ДПС няма.

Председателят на СДС Румен Христов заяви, че предстоят избори, които трябва отново да бъдат спечелени от десницата, защото това е гаранция за демократичните промени, които са се случили в България.

Има ли гаранция, че при предсрочни избори и назначаване на служебно правителство няма да се търси начин за увеличение на мандата му, попита той. Христов заяви, че отговор за политики от т.нар алтернатива няма.

Евродепутатът Андрей Новаков заяви, че "в ДНК-то на нашата организация е заложено да се справя в трудни моменти". Той заяви, че във всяка община и населено място има проекти и съградено - "витрина, която другите нямат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
1
 
7
 
! Отговори
ssss преди 3 години
До EmigrantЗа от 2007 г сме е ЕС от 2009 толупа на републиката е на власт. Вместо да сме Швейцария на Балканите, до 4-5 години ще "гоним" Северна Македония, Румъния ни е мираж вече, според теб кой е виновен? Жокер не е Жан Виденов
155
2
 
5
 
! Отговори
оцелял от българин преди 3 години
Смели и отговорни,но само в кражбите и разсипията .
154
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
протестиращите също не ги спазват.
153
2
 
1
 
! Отговори
fdafasf преди 3 години
Ковид-19 харесва снимката на статията.
152
4
 
7
 
! Отговори
здравната каса преди 3 години
глоби за организаторите - не са спазени 3-те Д-та = РЕЗИЛ
151
2
 
4
 
! Отговори
днес герб се събра преди 3 години
на площадче барбар с гостите от други партии, а ако се съберат независимите протестиращи от всички градове в страната и чужбина = ще се напълни цяла софия
150
2
 
10
 
! Отговори
Bob преди 3 години
Трябва да добавим няколко крилати фрази. "Тези не ходят ли на работа?", "Кой им плаща?", "Кой е платил транспорта?"Ако задълбаем.."Колко струва срещата на Бузлуджа и колко в Тех Парка?"
149
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хей така, колективно да се изнесат от управлението на страната, че вече не се диша от тях.
148
2
 
7
 
! Отговори
бойкоТборисов преди 3 години
на протестите е проблем, че са близо и без маски. тук - може
147
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
др Борисов.Още ли сте в Техно парк ? Територия на др Плевналиев? Като гледам какви облаци са налегнали над София.Май си мисля.Че и ВРЕМЕТО Е ПРОТИВ ГРОБ! -:) Дано ви намокри яко дъжда! Да се освежите от "бляна" Налегнал ви от години вече! Че сте вечни и Непобедими! -:) Той на времето.И Бай Тошо Не смееше да си помисли за подобна глупост! Дано ви удави дъжда Герберски изчадия Адови! Оставка веднага! Пътници сте !
146
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко жалко, че тая буря, когато в момента вилнее в София, не се падна по време на конгреса им. Щеше да е страшно забавно! Ама пак го удариха на късмет....
145
3
 
6
 
! Отговори
az преди 3 години
Така и не разбрах защо беше това събиране.
144
11
 
5
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Баце е верно няма такава демокрация !Който крещи по силно и незаконно тероризира мнозинството да се налага ! Щом нямаш топки верно по добре се прибирай в Банкя ! Радев и другарите няма такива скруполи готови са през трупове ако трябва да вървят ...
143
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, това е елитът на Герб.
142
8
 
9
 
! Отговори
... преди 3 години
Сега е момента както са се събрали всички *** на Герб и техния водач да се избият всичките до крак
141
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гнус
140
5
 
6
 
! Отговори
до делегатъ преди 3 години
Не е важну кой *** е казал, важнуту я, че Аз *** казах - Винетуто ББ!!!!-))))))ПС--------Мъ многу съм умен, еййй....., хич дажи не съм Тиквъ, шъ знайш!
139
14
 
9
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИ СЪБОТАЖИ преди 3 години
КРАСНИЙ РЕЗИДЕНТЧИК ПРАВИ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ, НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СЕ РАЗПУСКА, НЯМА КОЙ ДА ПРИЕМЕ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ И ГЛАСУВАНИТЕ 29 МИЛИАРДА ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 7 ГОД ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ БЮДЖЕТ УВИСВАТ ВЪВ ВЪЗДУХА ЗАЩОТО ПО ЕВРОПЕЙСКИ И БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ТЕ ТРЯБВА ДА МИНАТ ПРЕЗ ПАРЛАМЕНТА, АКО ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ УТВЪРДИ ЕВРОПЕЙСКИЯТ БЮДЖЕТ СЕ БЛОКИРАТ И БЮДЖЕТИТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ- ТОВА ЛИ ЦЕЛЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ***- ДА ОСТАВЯТ ЕВРОПА БЕДНА И НАСТРОЕНА СРЕЩУ БГ
138
4
 
6
 
! Отговори
Делегат преди 3 години
баце, чеки малко, тваа "бъдете смели" не беше ли на черепа реплика?объркАх се нешоПП пишем ти просто, за да ме разбЕреш, нал тъй!
137
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма оставка!