Александър Йорданов с оценка: Метеж, който е антибългарски!

Евродепутатът убеден, че за да има протест, трябва разрешение
Обновена: 10 авг 2020 10:57 | 10 авг 2020 10:40, Веселина Йорданова
169

"Не може от нарушаване на закони да ползваш права. Този метеж е недемократичен и е антибългарски". Така евродепутатът от СДС и ЕНП - Александър Йорданов коментира премахването на блокадите в петък.

В профила си в социалната мрежа той написа: "маймунарците по кръстовища и пътища са разчистени. Браво на МВР! Така се прави в Европа".

Още по темата
Те сами са се затворили в малко и тясно пространство. Други ги наричаха "катун", но в тези 30 дни станахме свидетели на метеж, не на протест, направляван от лица с престъпни намерения. Тяхната цел е да избягат от правосъдието и да  използват наивността на младите и по-възрастни хора, каза за "България сутрин" Александър Йорданов.

"За да има протест, има закони в ЕС, трябва да се поиска разрешение от общината", допълни той.

"Президентът Румен Радев иска да използва случващото се, за да може след година да поиска от тях преизбирането си за втори мандат", коментира събеседникът пред Bulgaria ON AIR.

"Когато стане трудно, всички плачат за държавата, а когато е нормално - щракат с пръсти. Днешният метеж е срещу политици, които искат да ни отдалечат от Кремъл", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
0
 
! Отговори
гост преди 3 години
На този му се е дръпнало навътре, докато е бил в тоалетната. За кво така стана бе.
130
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОГОДИНА - РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС. ТЕ ДОРИ СИ ГО КАЗВАТ!!!!----Ско ЕС и НАТО позволяват един милиционер-про стак да язди и дои България, прикриван от друг милиционер-престъпник на поста Главен прокурор, то тогава мерси, нямам нужда да съм им член.
129
4
 
3
 
! Отговори
Професионалист преди 3 години
Ето още един жалък дразнител на народа. Скрий се в дупката си и не се показват ***.
128
1
 
5
 
! Отговори
До 122 преди 3 години
Ти не осъзнаваш ли, че по- ГОЛЕМИ СИЛИ ЗАД ТЕБ ИЗПОЛЗВАТ ЖЕЛАНИЕТО ТИ ХЗА ЧЕСТНОСТ, ПОЧТЕНОСТ, ДЕМОКРАЦИЯ, ЗА ДА СЕ ПОКАТЕРЯТ ВЪРХУ ТЕБ И ОВЛАДЕЯТ ЗЛАТНАТА КОКОШКА - БЪЛГАРИЯ???? ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ КГБ НЕ НАБЛЮДАВАТ ВСИЧКО ТОВА??? ДОГОДИНА - РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС. ТЕ ДОРИ СИ ГО КАЗВАТ!!!! ЧЕСТНИТЕ ТИ ЖЕЛАНИЯ ЩЕ БЪДАТ ДОБРЕ ИЗПОЛЗВАНИ, А ТИ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ С ПРЪСТ В УСТА.
127
5
 
6
 
! Отговори
Егати урода! преди 3 години
Един от първата десетка на негодниците от началото на прехода към нищото досега! Че и посланик в Македония беше! Не е преместил едно кламерче през жалкия си живот! Защо сега го показват? За да дразнят ли? Успяват!
126
2
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Превратът НЕ е български, а КГБистки. Следва референдум за излизане от НАТО И ЕС. СЛЕДВА ГОЛЯМА БРАТСКА Р.У.СК.А БРАДВА ЗА БГ. ГЛАДНИ СА!!! МНОГО СА!!!!
125
2
 
2
 
! Отговори
Историята... преди 3 години
Гледахме БКП, КОЕТО СЕ РАЗЦЕПИ НА БСП И СДС, ПОСЛЕДНОТО НЕ ИЗДЪРЖА И СЕ ПРЕОБРАЗУВА В ГЕРБ, КОЕТО Е БСП 2. СЛЕДВА БСП 3. ТЕЗИ ОТ ДС, КОИТО ИЗДИГНАХА БОРИСОВ, СЕГА ИСКАТ ДА ГО СМЕНЯТ С НЯКОЙ ПО- УДОБЕН. КОЕ В БОРИСОВ ИМ ПРЕЧИ, КАТО ПОНАЧАЛО СИ Е ТЕХЕН ЧОВЕК??? ЕДИНСТВЕНАТА, НАИСТИНА ЕДИНСТВЕНА РАЗЛИКА МЕЖДУ ББ И БЪДЕЩИЯТ ПРЕМИЕР ОТ ДС, Е ЧЕ ББ ЛЕКО ВПОВЕЧЕ ДРЪПНА НА ЗАПАД....... ЛЕКО ГИ ПРЕМЕТНА ТИЯ ОТ КГБ. Е ТОВА КГБ НИКОГА НЯМА ДА МУ ПРОСТЯТ.
124
7
 
12
 
! Отговори
все тая преди 3 години
като си роден да грухтиш,никога не можеш да политиш.....символа на Грухтението ни е този опитен грух грух
123
3
 
9
 
! Отговори
все тая преди 3 години
Грух,Грух.....
122
5
 
15
 
! Отговори
Димитър преди 3 години
Пореден политик, който веднага се променя когато почне да се облажва. И по Костов ще плюе, ако Борисов му каже.Изключителна гнусотия.
121
6
 
8
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Сашко се уреди за евродепутат, но другите от остатъчното СДС, чифте-патерицата на ГЕРБ, останаха на сухо. Чакаме Бойко да се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет.
120
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко дръж здраво руля!
119
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ооо шoпap. Къде беше
118
4
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До До 106 коментарПич, щом сам омяташ че си за гробищата, бъди мъж и направи поне още едно нещо което трябва в живота си - премествай се там.
117
2
 
13
 
! Отговори
ДДТ преди 3 години
Лоената топка пак се е изходила компетентно. Докато в Европа ни представят такива недоразумения като този и Онзи няма как да чакаме друго ,освен присмех и презрение.
116
3
 
15
 
! Отговори
скрий се бе преди 3 години
Скрий се бе на..ан толуп! Що не кажеш за какви "заслуги" те пратиха евродепутат да ни срамиш по света? Верно ли , че онова "птиченце свидетел" - ваклинчо ти е рода? ей такива работи....
115
5
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Не саше, метежйт е антисвински и затова не ти харесва...
114
0
 
10
 
! Отговори
не се брои преди 3 години
казано от Господин 10% = МАФИЯ
113
6
 
16
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Откакто ГЕРБ е на власт няма хубави дни за българската демокрация,ако изобщо има такава
112
1
 
17
 
! Отговори
Сори Майна преди 3 години
Ал.Бож. Този демократ ли бе казал// камък върху камък да не остане от построеното при соца.. или за текезесетата беше приказката?! И със сигурност е същият дето го пратиха посланик в Полша.. където си бе прибрал наемите от БГ имоти.. хиляди долара, и беше търгувал с вино.. за своя сметка.. хаха След една дипломатична такчтична забележка към нашето външно и го препратиха в Македония.. там пък какви ги беше надробил.. още му се носи славата! Ето този дава иценки!?!