Какви са вижданията за политиката на хората на протеста?

Трябва ли митингите да продължават и след изборите?
31

"Когато се запушват пътищата и част от хората искат да пътуват, се получава напрежение. Позицията ми е, че протестите трябва да продължават и след изборите", коментира лидерът на "Глас народен" Светльо Витков в ефира на "България сутрин".

"Всички преди да сме политици, сме граждани и когато нещо не ни хареса в управлението, имаме право да изразим своето недоволство и желание за промяна. Това е граждански протест, не е политически протест, организиран от една или друга партия", добави Стоян Михалев от "Демократична България" пред Bulgaria ON AIR.

Според него на протестите има представители на различни партии.

"Политикът е гражданин, но е първо политик", посочи Витков, като добави, че хората са излезли на протест, за да сменят изцяло управляващите.

Гостите коментираха и темата дали съществува разделение на партиите по време на протеста.

"На протестите има хора с различни виждания. Всеки има свои представи как трябва да се случват нещата", добави още Михалев.

Той обясни, че дори и да има предсрочни избори след три месеца, през това време обществените нагласи могат да се изменят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Diana преди 3 години
Нямат си хората работа и си протестират, значи...БСП-арите им подпалиха фитила и те си крякат техните лозунги, а уж изразявали свое мнение - свое мнение значи свои лозунги, а не "оставка", което си е оригинален лозунг на БСП! Защото БСП се бори тя да седне на кормилото, а другите явно не за това се борят, ама...Както отдавна е казано : *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА! ...И кой направи младите "прости"? - БСП, която съсипа образованието в нейния преход...Стегнете се младежи - от такива играчки стават плачки...
23
0
 
1
 
! Отговори
независими протести преди 3 години
как така старите ВИС и СИК пак се оказаха от двете страни на барикадите
22
2
 
7
 
! Отговори
Бсп-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !
21
2
 
9
 
! Отговори
Президентът се скри преди 3 години
Президентът се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...
20
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зависи за чии виждания питате - дали за тези, на гербавите *** и подг ъзниците им - социолози или за нечии други.
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората на площада са от всички партии, но повечето от тях са там за съдебна реформа, защото повече така не може.
18
2
 
2
 
! Отговори
Край преди 3 години
Алтернатива има - това е мажоритарния избор.Когато Герб ти издигнат ЦЦачева за депутат срещу Румен Радев тя ще загуби в района си.Когато БСП ти издигне Киро Добрев срещу свестен човек издигнат от Герб - Киро ще загуби.Мажоритарните избори прочистват партиите - нищо че имената им остават - хората в тях ще са други.
17
8
 
3
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
Каква е алтернативата? Нито БСП нито десните партии поотделно могат да отстранят ГЕРБ. Нужно е единодействие. Нека левите си останат леви, а десните -десни. Но в името на България може да се наложи да направят едно експертно правителство като на Димитър Попов през 1990г. Сега ГЕРБ се е срастнала с държавата, трябва да ги разделим. След такова правителство, като се нормализира политическата обстановка ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа от избирателите.
16
3
 
9
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Тоя лапна парички от въздуха /щото де факто партията му нищо не прави/,обаче паричките свършиха и се чуди как да прилапа още. Ама лапачката свърши.
15
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лелеееее! Това било култура! Това ли е градската софийска интелигенция?
14
3
 
4
 
! Отговори
Карандаш преди 3 години
Когато атовете се ритат магаретата да стоят настрана, че.може да отнесат някой къч.
13
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА НА (радеф)
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Намат вид на хора с виждания.А за третото кръстовище Божков ли спря субсидията?
11
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако съм на Баце ще им пратя на протестиращите чай и бисквити. И във Арабския свят протестираха и какво стана - нищо не стана, пристигат на талази във ЕС, щото като паднаха "лошите" стана по-зле.
10
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МаДжоретки, фигуранти, мая обикаля като хостеса , корни се поти от менопаузата , платени ,дрогирани , наивници и едни такива дето им е скучно !
9
15
 
0
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Добре бе ще гласуваме за БСП айде. БСП победа хаахахахх
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората винаги ще са разделени на подтисници и угнетени, всеки много разбира и дрънка.... без конкретна идеология нищо не може да се промени. Да протестираш срещу малките злини и да не виждаш големия проблем води до тричане на кучета и чалга. Днешните хора прекарват много повече време да качват снимки във социалните мрежи, отколкото да ползват времето си за анализи на личности и събития и да могат да направят компетентен класов анализ нa обърканата идеология и система.
7
7
 
21
 
! Отговори
БОЯНСКИ ГАМБИТ преди 3 години
С отказа на Борисов за силови действия , последните надежди на подстрекателите за кървави протести се изпариха. ШАХ и МАТ на тoлупa Бабикян и кохopтата му!!! ШАХ и МАТ на клепoухия шапkaр натрeсен ни от руснаците !!! ШАХ и МАТ на чичко паричкo от Дубaй. !!! Духaйте супaта червени мелeзчета, джeндърчета и бaлъци по кaтунитe !!!
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя на Станишев дружката и той ли е специалист сега?
5
1
 
19
 
! Отговори
Облизване с мед... преди 3 години
Наивници са доста хора, но не само в България, а по цялата планета.Корупция е имало, има и ще има за в бъдеще. Само съд. система трябва да работи по ефективно.Там е заровено кучето.