Уволниха двама от НСО за действията в "Росенец"

Други четирима служители са наказани
44
Уволниха двама от НСО за действията в "Росенец"
Снимка: БГНЕС

Шестима служители на НСО са санкционирани дисциплинарно за пропуски при изпълнение на служебните им задължения на 7 юли в района на парк "Росенец".

Още по темата
Служебната проверка на действията на служителите бе разпоредена със заповед на началника на НСО от 9 юли и бе извършена и приключена в разпоредения едномесечен срок, съобщиха от службата.

За допуснати дисциплинарни нарушения, включително и поведение, което уронва престижа на службата, с дисциплинарно наказание "уволнение" са наказани двама служители на НСО.

Двама служители на ръководни длъжности са наказани с дисциплинарно наказание "предупреждение за понижаване в звание".

Двама служители на по-ниски длъжности са наказани с дисциплинарно наказание "мъмрене" за нарушение на изискванията на чл. 28 от Закона за НСО.

На 7 юли съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов отиде на брега пред парка, но беше изгонен от мястото от служители на НСО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко пострадали има от театрото на Бойкикев-Маджо!
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко, сега ще ги вземат в Делтагард!
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червения Тик.воч фигуранта е виновен
33
1
 
2
 
! Отговори
Факт преди 3 години
БКП отдавна го няма, а някакви от онези 80%, още вярват в приказки за наивници, даже гордо заявяват, че те са най-близо до истината. По-скоро са най-далече от истината.
32
2
 
2
 
! Отговори
ДПС преди 3 години
непротивоконституонствувателствувайте!!!!Повеке!!!
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 34Много се радвам като видя някой да споделя моето и вероятно най-близкото до истината мнение......Дано сме повече иначе ни е спукана работата! Който вярва че в България има независими партии от БКП направо да си слага въжето и да скача! Докато не се изстърже тази червена проказа от българската политика редовите българи добро няма да видят!
30
3
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
а ако АГЕНТ "Сава" е толкова важен за нацията,то...тогава да,да го охраняват!..И да го охранват!..така или иначе сме свикнали потурнаци да ни яхат..
29
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
добре де,пак го ударихте на "бекапейци и и останалите"Е,аз си направих труда да проверя ивижте какво излезна за НСО:-"Тя осигурява охрана, специализиран транспорт и пропускателен режим на граждани заемащи или заемали определени висши държавни постове, членове на семействата им, чуждестранни гости с особена важност за страната и др"..Та са запитах:-Лицето "амет демир доган" кога е заемало "ВИСШ ДЪРЖАВЕН ПОСТ",като "президент",или "премиер",или "председател на НС" ,та НСО го охранява?
28
1
 
4
 
! Отговори
до 32 и 33 преди 3 години
Много се радвам като видя някой да споделя моето и вероятно най-близкото до истината мнение.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахахаха на тия гавази остана ли им престиж за уронване, голям майтап. Закриваааай!
26
1
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
и отново никой така и не посмя да попита:-ЗАЩО НСО ОХРАНЯВА ЕДНО ЧАСТНО ЛИЦЕ?!?!..-Какво е записано в РЕГЛАМЕНТА на тая служба?Некой направил ли си е труда да се поразрови?..сега на неколко СЛУЖИТЕЛИ ще им "дръпнат ушите",но с това нема да се даде отговор на въпроса:-ЗАЩО НСО ОХРАНЯВА ЛИЦЕТО "ахмет демир доган"?!По чие решение и по чие НАРЕЖДАНЕ?!..И по какви МОТИВИ?!?!
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 26Служител от Националната Служба за Охрана се изгаври с българското знаме. Този небългарин трябва да бъде осъден и да върне всичките си заплати........Българското знаме не означава абсолютно нищо (само едно парче плат трибагреник) ако България не ти е в сърцето! Не се живее със символи и паметници ако в сърцето не носиш България! А това че са го уволнили не е зле и напълно заслужено!
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
как дисциплинарно наказание бе, действията им са криминално престъпление и трябва наказателно преследване, съд и затвор, какво е това дисциплинарно наказание.ЦИРКАДЖИИ
23
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 6 от 1Може да не е пръчка-бомба дръжката на знамето,а да е с остър предмет или автоматично да излиза нещо от пръта,това също е опасно,тези момчета са обучени как да охраняват хора и това им е задачата и работата за която им плащат,а не да се занимават с вашите политически интриги и глу-пости,за които тези момчета нямат никаква вина!Хайде стига,оставете момчетата на мира и ги върнете на работа!
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Служител от Националната Служба за Охрана се изгаври с българското знаме. Този небългарин трябва да бъде осъден и да върне всичките си заплати
21
3
 
2
 
! Отговори
До 6 от 1 преди 3 години
И например какво да има в пръчката-бомба,която да не избухне пред тях,а зад тях???Супер умно!Това са хората,които трябва да пазят държавността в България,а не да я поругават!!!И правилно,почва се от най-високото ниво надолу по веригата,щом не са научили подчинените си на каквото трябва!А специално за изпълнителя уволнение е най-лекото наказание!
20
3
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Чучелото радев защо още не е закрило тази "служба" ? Личи си, че доган и пеевски го държат за орехчетата.
19
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на Мутрите!ГЕРБ наложиха мутренски модел в цялата държаава!Сега е по-зле от 90-те! Тогава държавата нямаше сила да се пребори с мутрите, а сега държавата са мутрите!
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Иванов бягаш по тъча към популизма..Иначе сладко омайно приказва..
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези двамата няма да гласуват за ДБ