Кръстовищата на Орлов мост и пред МС остават блокирани

От вчера е затворен и бул. „Дондуков“ пред МС
Обновена: 11 авг 2020 07:45 | 11 авг 2020 07:29, Елка Василева
226
Кръстовищата на Орлов мост и пред МС остават блокирани
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Протестите в София продължават и днес. Остават затворени за движение от протестиращи ключови кръстовища в София.

Окупирани са кръстовищата на бул. "Цар Освободител", бул. "Дондуков" - връзката с бул. "Тодор Александров" пред Министерския съвет.

Бул. „Дондуков“ беше блокиран от майките от "Системата ни убива" вчера, след като по-рано те освободиха кръстовището пред Софийския университет. Блокадата им на „Дондуков“ ще бъде постоянна.

Затворено е и кръстовището на "Орлов мост". Там лагерът на протестиращите остава обграден с кофи за боклук, палета и пейки с изключение на малка част, през която се пускат линейки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Омаджиха и протести, и блокади. Омаджиха се в ефир. Омаджиха се помежду си. Не могат да си го разделят тоя протест и кой най-има право да яха протестърите. А протестърите - от глупави, по-глупави. Искат наготово и всеки да ги слуша. А кой ще работи?
175
1
 
2
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Смачкай *** - протестър, освободи гражданите! Те искат да ходят на работа, да заведат деца на градина, да занесат храна и лекарства на болни родители. Майките от Системата на Кюстендилската слива как си гледат болните деца, като висят денонощно на площада? Някой не болен, щом мамите могат да го заеват сам, без платен асистент. Ама ТЕЛК е една корумпирана система,щом 95% инвалид си кара колата. Нищо не е реално тук. Гладни дъртаци мятат храна по МС. Престъпници искат да махат Гешев ..
174
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
комунизма не е корона вирус!срещу него няма ваксина и няма да има!
173
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 199Ми лесно. Не всички сметки са на негово име. Ти какво си мислиш. Как се перът пари. И много негови фирми са на името на други хора. Един колега днес сподели,че има някакъв от компанията им който си е казал,че два пъти е отишъл и са им плащали по 50 лв. Парите е трябвало да им се дадат петък вечерта,но ги излъгали и им ги дали събота. Та е бил много разочарован и си помислили,че ще ги метнат и няма да им платят.
172
1
 
5
 
! Отговори
Питащ преди 3 години
Ще ми обясни ли някой, как Божков плаща за протестите? Не са ли блокирани всичките му сметки? Койе касиерът му сега в България? Да се излови и да секне плащането! Да плащат ОТРОВИТЕЛИТЕ...!
171
1
 
2
 
! Отговори
Септември преди 3 години
из трънациблатаизпокъсанигладнинавъсенишопи със сопис пръти с копралис търнокопис вилис брадвис топори- стари и млади -се спуснаха всички отвред- като отприщено стадоот слепи животни,безбройяростнибиковес виковес вой(зад тях - на НОЩТА ВКАМЕнЕНИЯ СВОД -нали цимата щяла да е тежка?Полетяха без редНапред
170
1
 
1
 
! Отговори
Септември преди 3 години
Септември1вековната злоба на роба:своя пурпурен гняв -величав.Дълбоко сред мрак и мъгла.Из тъмни долини- преди да се съмнеиз всички балканииз дебри пустиннииз гладни поляиз кални паланкиселаградоведворовеиз хижи, колибииз фабрики, складове, гарихамбаричифлициводенициработилнициюзинизаводи:по пътища и по завоивисокопо сипеи, урви, чукари, бърдапрез слоги ридпрез глухи усоипрез есенни жълти горипрез камънациводамътни вадиливадинивялозяовчарски пладнищагло
169
0
 
2
 
! Отговори
Поема от Моста преди 3 години
Казваме Маджо разбираме РистюКазваме Ристю разбираме Маджо
168
1
 
4
 
! Отговори
Джендърите на моста преди 3 години
Знаят ли поне за кой олигарх протестират Да им дам малко имена:ПрокопиевЧерепаМаджоЧерепаСвинята
167
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало маджо
166
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До тигърмайките искат по 5 бона/месец, щом успяха да изнудят държавата по 1,5к., значи ще стане и за 5. Разбира се, начина е да блокират тези които пълнят бюджета и им изкарват "заплатите". Е няма такава държава, щом позволява на шепа самозабравили се тетки да я командват. Кой ги е избрал тези "майки" за премиер? С какво право продължават да наглеят? И кога ще бъдат арестувани и съдени за хулигаство?
165
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До избирателА ако в тази НЕПРИКОСНОВЕНА сграда се подготвя държавна измяна или военен преврат!
164
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикГРЕШИШ! 20 % СА ДУШЕВНО БОЛНИ, 20 ПРОЦЕНТА ЗАВИСИМИ от алкохол и наркотици, а останалите от Черепа!
163
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Маджов Божков Иванов - новият Месия :)))
162
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕМА, НЕМА, СПОКО!
161
4
 
15
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Някакъв н,ещастник написал че Борисов лази по нервите на хората??!!И какво да прави Борисов според теб ве некадърен случайнико? При всеки опит на някой л,умпен да го овиква и освирква,да се разчувства ,да се разплаче и да се извини,че построи две Българии до тук през управлението си ли?!И за какви хора се смятате,като сте по кофти и от свинете!Ти знаеш ли,че и свинете като ги затворят на едно тясно място и *** само в единия ъгъл!А вие осрахте цяла София и се държите като вездесъщи господари
160
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До тигърНе е страхливост. Просто е полицай до мозъка на костите си и има страхотна интуиция. И Бирго Аспарухов първо, и германците впоследствие са видяли качествата му. Оставя ги да се ооссераттт сами. Иначе видяхме. Провокират, нападат и после: "бият ни", "полицейска държава", "диктатор" и т.н. Те са затова там и това чакат. Конфронтация за да се изкарат жертви и "Свободна Европа" да ревне. Идеи за промяна нямат, искат да го дискредитират.
159
1
 
18
 
! Отговори
За кой олигарх са? преди 3 години
За Черепа?Или за Маджо?Или са там просто за безплатната бира
158
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майчета,дето"уж"имали нужда да не ходят на работа и да им се плаща повече от 2 пъти чистите мес.заплати на служителите в МТСГ, дето ги обслужват и трябва да търпят наглостта и арогантността им,са блокирали тези дето им изкарват парите за рахътлъка! Питам българина за какво да се събуди? Да не говорим, че изкараха малолетни след 22 часа и ги ползваха за щит при опита да избутат кордона от полицаи. Валери Симеонов, колкото и да е спорна личност им го каза в прав текст. Ние дали узряхме?
157
0
 
17
 
! Отговори
тигър преди 3 години
До АнонименНяма да го направи. По-умен е от теб и от протестиращите първосигнални аутсайдери и мързеливи некадърници.Не одобрявам обаче демонстративното му миролюбие и страхливост. На лакомо животно, колкото повече му отстъпваш, толкова повече иска - пример - "майките на деца с увреждания". (Кой им гледа децата докато киснат на мохабет край палатките?). Като ги видя и ми се повдига. 1460 лева на месец от лошата система, дето все не успява да ги убие.Хър-р-р-р