Ден 36: Протестиращите са недоволни заради проваленото заседание на парламента

Те "проиграха" вот на недоверие срещу правителството
Обновена: 13 авг 2020 20:50 | 13 авг 2020 20:44, Нели Христова
260

Снимки: Димитър Кьосемарлиев

Пореден 36-и антиправителствен протест. Недоволните граждани се събраха в триъгълника на властта, заключен между Министерски съвет, Президентството и Партийния дом.

Протестиращите са разочаровани заради проваленото заседание днес на парламента. Те“проиграха” днешното заседание на парламента, като председател на Народното събрание бе Арман Бабикян. Импровизираният парламент гласува вот на недоверие на правителството с вдигане на ръка.

Протестиращите тръгнаха на шествие към Орлов мост, а по-късно някои от тях ще отидат пеша и до Румънското посолство, където ще покажат своето недоволство.

Остават блокадите на три възлови кръстовища в центъра на София – на пл. Независимост, при Софийския университет и на Орлов мост. Блокади има и на ключови кръстовища в Пловдив и Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
218. Future... в протестите индивиди с психически отклонения... да съборят от власт Борисов... Тази политически неграмотна сбирщина не разбираИндивид с психични отклонения е номер 218, защо?Борисов е бивш/актуален/бъдещ комунист! Информирайте се! Борисов трябва да се махне, но не и на БСП!Политическата неграмотна сбирщина разбира повече от политика отколкото вие ще разберете през целия си жалък живот!
185
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези от сн.1 на Радев и Йотова ли викат "Хайл!" или на Корнелия?
184
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 232Много "млади" протестиращи снимани днес....Пръщят от стамина:))))))))))))))))))
183
5
 
13
 
! Отговори
Future преди 3 години
Никак не е странно, че в протестите на червените метежници, предимно хомосексуални и индивиди с психически отклонения, няма нито един българин-европеец. Тази политически неграмотна сбирщина не разбира, че всичките и напъни в защита на червените крадци са обречени на провал, защото дори да съборят от власт Борисов, войната, която предстои на човечеството в световен мащаб, ще ги помете като фекалии в небитието, заедно с диктаторските империи, на които те се уповават...
182
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече се внимава какви снимки слагат. Вече не виждаме мрежички а усмихнати лели с вдигнати за поздрав ръце, като на манифестация. Каквото и да се сложи вече като снимков материал все ще е смешно, защото има начин от всяка снимка да се извлече ***. А тази снимка изобщо не е умна. Защо не ми покажат някой палатков лагер лагерните огньове, поетите с китари. Вече отвикнах от тия тъпни, но някой непременно иска да ми ги напомня. Това хич не ми харесва. Но много ще се забавлявам
181
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много "млади" протестиращи снимани днес.
180
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ке падне до 2-3 дена!
179
4
 
11
 
! Отговори
Гацо Бацо-фийу...ърь преди 3 години
КОПИ ПЕЙСТ-т.е. каквото правят протестърите такова трябва да правят и СОФИЯНЦИ на тримата *** от Отровното трио!Блокират улиците пред домовете им;замерят ги с яйца и домати;свирят им денонощно с вувузели и мегафони пред домовете им;носят им ковчези и плакати с черепи и кости и.т.н. да не изброявам всичките им просташки номерца дето им се нагледахме 35 дни в София и страната!!!
178
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няколко *** са застанали зад дебелия арменец.Да го питат какво мисли за гей-парада,за джендъризма,за Истанбулската конвенция.Той и Бойкикев засега си траят ам това ни чака с твх.
177
2
 
20
 
! Отговори
Хвалипръцко преди 3 години
Аз предлагам СОФИЯНЦИ да издигнат барикади и блокират улиците пред домовете на тримата *** от Отровното трио и където ги видят да ги замерят с домати и яйца с пожелания да напуснат София,а защо не и държавата ни!!!
176
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Офффф хайде да идват каманистите че ми писна от джендъриби Интернет електричество и така нататък. Всички млади и стари н текезесето за благодаря работа и да строи живота нов. Та да може партията да има не става това хората да имат. И който пита и задава въпроси в Белене. Е това е рая.
175
2
 
17
 
! Отговори
проруски-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !
174
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идва Варталомеева нощ!
173
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е бунта на палатките срещу тлъстаците с палатите!
172
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 204:То само такива като теб,червени и в гъ..могат да вярват на Йончева и да я вземат насериозно.Типично за комунистка,да злепоставя и плюе страната си. Червените русофили винаги са предавали България.
171
1
 
16
 
! Отговори
пияч на БЕЛИНА преди 3 години
Реципрочно СОФИЯНЦИ трябва да отидат пред домовете на Бабикян.Хаджигенов и Минеков и да започнат "ДЕМОКРАТИЧНО" да ги замерят с яйчени омлети и доматени салати за да видят и те що е то"реципрочна демокрация"и им а ли тя почва в София!
170
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Четвърта блокада в София! Бойко ще хвърли кърпата утре. Тук влизам за да се кефя на стресирани герберасти. Аууу...комунистите идват...
169
1
 
11
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Баце докога ще пречи на полицията да си свърши работата ? Май май е верно да си ходи в Банкя !
168
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много руски *** блеят на площада.
167
1
 
15
 
! Отговори
Президентът се скри преди 3 години
Президентът страхливо се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...Очевидно вече се страхуват от народната любов...