Радев: Преди 135 г. взехме съдбата в свои ръце

Президентът откри барелеф в Брестовица
121
Радев: Преди 135 г. взехме съдбата в свои ръце
Снимка: БГНЕС

135 г. ни делят от съдбовния 6 септември, когато българинът взе в свои ръце съдбата на родината си. Това събитие не беше дело на външни сили, на политически пазарлък, това беше народно дело, победа на българския характер и свободолюбие, дело на шепа храбреци.

Още по темата
Това заяви президентът Румен Радев, който присъства на откриването на барелеф на Васил Левски в село Брестовица.

Зад тяхната дързост да предизвикат великите сили да изправят горда България, застана като стена целият български народ, добави Радев.

Дори в онези славни дни политиците успяха да бъдат на висотата на българския народ.

Дейците на Съединението придадоха истински смисъл на мисълта на Левски, че трябват дела, а не думи. Поздравявам Брестовица и община Родопи и благодаря на всички, инициаторите за създаването на този барелеф, каза още Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
1
 
! Отговори
Не...Не...Не... преди 3 години
До Гост 93. Мерси, от такава свестност! Колкото до "политик", в мрака ни тон ни звук, и ако ти " Гост " се опиташ да нарушиш тишината, ехото ти, ще отговори : Не...Не...Не...Разколник...Разколник...Разколник... На нацията...Нацията... Нацията... ... Народа казва : " Аман, пишмян от такъв гост! ". / Радев! /. Разбра ли " Гост " 93 ?!
101
0
 
1
 
! Отговори
ТОВА Е ФАКТ! преди 3 години
До До Бонобо 99. Бонобо е бонбонче, сополанче с жълто на устата. Новородените след демокрацията искат много да знаят, но малко слушат и най-лошото е че изобщо не четат! Ние, сме благодарни на Русия, тя е фактор за освобождението на България, но трябва да отбележим, че зад това освобождение се е криела друга политическа цел на царска Русия! България е била задължена да си плати за свободата с тонове злато! Това е, не оспорим факт!Дори,се предложихме за 16 република на СССР!
100
1
 
0
 
! Отговори
Bg. преди 3 години
По-голям крадец от Тиквата няма. За неговата шайка и сие, са само за Белене...
99
2
 
0
 
! Отговори
пързалката преди 3 години
До Скоро Хайде по-скоро отивай да се пързаляш на банановата пързалка.
98
0
 
1
 
! Отговори
След 135г. разделени преди 3 години
До Бонобо 83. Първо, въпроса ми е до Радев! Второ, не ми се ще да влизам в полемика с хора на които в главите им дрънчат само сърпове и чукове! Трето, не мога да развия коментара си обширно, защото ДНЕС.БГ ми дава ограничено поле за писане! Ще отговоря лаконично: Аз обичам руския народ и култура, но мразя руската комунистическа политика! Тази политика донесе много страдание на българския народ и това е неоспорим факт! Да оставим изброените държави, говорим за братска Русия, освободителката ни..
97
2
 
0
 
! Отговори
Бонобо до №99 преди 3 години
До БонобоЧовече, не мога да се начудя, аз ли не съм в час или някой друг! Погледни за кои години съм писал? За френски франк! А ти кои години чепкаш? Не, аз съм си в ред и само споря за ЦЕНАТА НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО! Цинично е да се говори за това, че сме си били платили! Какво? Свободата! Платили сме десетките хиляди руски войни, останали навеки на наша земя! Платили сме създаването на Третата Българска Държава? За създаването на Българската войска, обличането й, въоръжаването й? Гнъс!
96
3
 
0
 
! Отговори
Бонобо 2 преди 3 години
...франк и се знае златния му еквивалент, лесно може да се изчисли колко това злато сме имали. Сметката хич не излиза!Мразете си руснаците колкото ви душа сака! Нека това да са най-възвишените чувства в душичките ви. Великият Достоевски, руснак и участник в Освободителната война, го е предрекъл. Каулбарс, швед на руска служба, министър, си е отишъл от тук отвратен от някои наши властници!
95
3
 
3
 
! Отговори
Що се касае до Радев преди 3 години
след като гавазите му махат цветята пред паметника,за да може да сложитой и да е първи и единствен,а възмутените ЖГЕРБ се оплакаха,Радевкатегорично отрече тази информация,че била клевета.Клевета радев сатвоите обвинения без доказателства и присъда срещу ББ,Гешев иправителството.Защитаваш гавазите си,но има доказателства-видео иснимки за хвърлените цветя.Също както има и за секретарите ти,коитоса следствени.Ти си над закона,с имунитет,ще оцелееш до импийчмънтили до края на мандата,а после?
94
2
 
2
 
! Отговори
До Бонобо преди 3 години
Демонстрираш неинформираност и невежество,като оплюваш аном.94за златото.През 1959г НРБ предава на Гос банк СССР 20,153 тона злато.През 1962 г се извършват плащания за СССР през Унгарската НБ,на коятодаваме 5,878 тона злато.През 1964 г.даваме на Московска банка в Лондон5,849 тона злато.Бонобо,чети и се информирай,преди да пишеш глупости.
93
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велик г-н Радев,най великия,пишете колкото си искате ,Народа е с президента правителство няма.
92
2
 
0
 
! Отговори
Бонобо преди 3 години
До Анонимен 9432 тона злато? И ти повярва на тази измислица? Ако имаш три функциониращи неврона, щеше да се запиташ: "И откъде това злато?". Знае се! От кервана катъри на Вълчан Войвода плюс съкровището на поп Мартин! Дето до днес мълвджиите ровят да ги намерят. А може би пендари от дългите нанизи на нашите прабаби? Имам един списък на авоарите на БНБ от Освобождението до края на века. Та там има цифри. И като знаеш, че златният лев е бил равен на френския
91
1
 
3
 
! Отговори
Бае ви Прое преди 3 години
Идна вячер глядам айдук у кошарата, краде агнета и си трае. Хванах га и що да видя - наший Радев! Ама пуснах га - беше още дете, непорасло горкото
90
1
 
2
 
! Отговори
Оху преди 3 години
Кой беше тоя?
89
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БонобоАми, че то ние сме се отблагодарили пребогато на русия с пари на стойност 32 тона злато и то от измъченият български народ - мерси от такова освобождение!!!
88
11
 
3
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До До БонобоРумен Радев е свестен - и като човек и като Български политик Президент.
87
5
 
3
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Честит Празник , българи! Честит Празник на Съединението и на вас, г-н Български Президент Румен Радев!
86
5
 
3
 
! Отговори
Въпрос? преди 3 години
Бойко къде беше днес на празника? Защо не участва в празнични церемонии? Хората го обичат. Той толкова е направил за тях! Хе може да ги лишава от присъствие.
85
5
 
1
 
! Отговори
Въпрос към коментари преди 3 години
Бойко къде беше на днешния празник сред хората че не видях и не разбрах?В кой град? А председателката на НС ? Защо не излезнат сред хората да ги поздравят и поговорят с тях? Все пак са обичани от всички!
84
2
 
8
 
! Отговори
До 84 преди 3 години
То пък сякаш е много трудно да се запомнят няколко стандартни общи лафа ! Заучените му съскащи речи траят (Слава Богу !) не повече от няколко минути !
83
3
 
8
 
! Отговори
До Бонобо преди 3 години
Писал съм за прецедента-разединител Радев, толкова ли не схвана ??!