4-годишно дете, три учителки и възпитател са с коронавирус в Монтана

Положителните проби са в детска градина "Слънце"
19 сеп 2020 20:06, Анисия Иванова
24
4-годишно дете, три учителки и възпитател са с коронавирус в Монтана
Снимка: БГНЕС

4-годишно дете, три учителки и помощник възпитател от детска градина „Слънце“ в Монтана са с положителни проби за COVID-19, съобщи Нова тв.

Най-късно утре се очакват резултатите на взетите проби на друга част от децата и персонала. Под карантина са поставени 33 момичета и момчета от три групи, заедно с три учителки и две помощник-възпитателки, които са били контактни на вече заразените. В градината е направена пълна дезинфекция.

"Аз очаквах, че ще се изследват всички деца, които са били в контакт, тъй като в нашата група и леличката и госпожата са с положителни проби. Засега сме под карантина и чакаме, нищо друго. За мен е редно да изследват всички деца, защото сега ние не знаем детето ни болно ли е, или не е“, каза Маргарита Антонова, майка на дете в градината.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Министерството е виновно затова че реши детските градини и училища да бъдат отворени.Но и родителите са виновни че позволяват децата им да посещават детските градини въпреки че знаят че децата от ранна възраст иматслаб имунитет срещу патогени и вируси.Вмеато родителите да протестират срещу носенето на маски в училище те трябва да протестират всички училища да стартират онлайн обучение.
19
0
 
1
 
! Отговори
ООООХ... преди 3 години
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ НЕМОЖЕ ЛИ ДА ИМАШ ТЕМПЕРАТУРА БЕЗ ДА ТИ ВНУШАТ ЧЕ ИМАШ КОРОНА ВИРУС - ДЕЦАТА СА МАЛКИ ИЗПОТЯВАТ СЕ БЯГАТ И ВДИГАТ ТЕМПЕРАТУРА ТОВА Е ОТ КАКТО СЪЩЕСТВУВА СВЕТА - СЕГА НЯКОИ ЛЕКАРИ СЕ ПРЕСТАРАВАТ ДАВАТ ИМ ХУБАВИ ПАРИ И ЗАТОВА И САГОТОВИ ДА ЗАТВОРЯТ ДЪРЖАВАТ ЗАЩОТО НЯКОЙ СИ ВДИГНАЛ ТЕМПЕРАТУРА - НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ ВИ ТРЯБВА БРОЙКА ПО ДОСТА ПРИЧИНИ И ВИЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ НАРОДА Е ГЛУПАВ И НЕ СЕ СЕЩА ЗАЩО? Е ХАЙДЕ ПОСПРЕТЕ СЕ МАЛКО .....ОООООООООООООХ ПИСНА НИ
18
2
 
4
 
! Отговори
до 19 от славянин преди 3 години
Това дете така или иначе си отива вкъщи бе, независимо дали е с положителен или с отрицателен тест, не отива в гората!? А и може да си носи вируса отвкъщи в градината!? То бива да сте толкова прости короназомбитата, но и простотията трябва да има някакви граници!
17
7
 
4
 
! Отговори
aaa преди 3 години
Айде сега да излезе Мутафчийски и да ни припомни, че той го е бил предсказал колко е опасно и как ще се мре на поразия и труповете ще се пълнят в черни чували и ще ги събират с ТИР-ове по 2 пъти на ден. А, не, то май не беше Мутафчийски ами тоя другия, дето сега е шеф.
16
10
 
3
 
! Отговори
Антиваксър преди 3 години
Няма вирус, всичко е измислица на Бил Гейтс. Искат да ви набият ваксини с бъгав Уиндоус.
15
11
 
7
 
! Отговори
Боко преди 3 години
АЗ казвам кой е болен и кой здрав! АЗ казвам кое училище и кога трябва да затвори! АЗ казвам при колко теста колко " болни" ! АЗ казвам защото на мен така ми казват . Всичко е измама ,а идеята е - ДА ИМА ПОСТОЯНЕН СТРЕС ,СТРАХ И ПОДЧИНЕНИЕ
14
14
 
6
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Преди ги съжалявах даскалята, но вече не ги съжалявам изобщо като ги гледам кви непукисти са! Не се спряха, то не бяха екскурзии и банкети и кво ли не! На пролет ще ги броим наново!
13
7
 
7
 
! Отговори
доктор преди 3 години
ще си ЗАРАЗЯВАТ ЗАПОВЕДТА Е ---ТОЛКОВА БРОЯ ДНЕС ЕДИ КЪДЕ СИ ОВЦЕ
12
10
 
13
 
! Отговори
славянин преди 3 години
"Аз очаквах, че ще се изследват всички деца, които са били в контакт, тъй като в нашата група и леличката и госпожата са с положителни проби. Засега сме под карантина и чакаме, нищо друго. За мен е редно да изследват всички деца, защото сега ние не знаем детето ни болно ли е, или не е, каза Маргарита Антонова, майка на дете в градината.''Детето ти е болно когато има симтома ***, куха лейко, *** продукт на чалга епохата!!
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема с тестването на всички деца от клас с установен, не е толкоз финансов колкото безцелен. При наличие на период, в който заразено дете може да даде отрицателен тест, а след няколко дена да прояви симптоми и отново тестове. И после друго дете и т н. това не помага за овладяване на огнище. За това карантината е по ефикасен метод. При децата за момента е установено почти без симптомно протичане но това "почти" не може да заблуди майчиния инстинкт, така че няма начин да не ги забележи.
10
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тия лъжливи тестове си играем на ала-бала....пълни глупости и пропаганда.
9
5
 
12
 
! Отговори
До 3 ти преди 3 години
И какво очакваш да разбереш от такъв репортаж?Мерките са разписани, прилагането им е съобразно условията на всяко учебно заведение. Натоварването е на макс. Вместо да се правят репортажи, и без това многото телевизии и журналисти, да поемат ангажимент за помощ в предписаните мероприятия по дезинфекция. Родителите да погледнат сериозно и не пускат в у-ще деца с симптоми, каквото и да им коства това. Стига медийни интриги. Делото е и общо. Един работи, десет пречат и 20 отразяват резултата.
8
5
 
21
 
! Отговори
Интелектуалец преди 3 години
Няма смисъл да се тестват всички деца и да се изразходват скъпи тестове. Ако покажат симптоми тогава. Може само при депутатите ако има заразен да се тестват всички депутати. Депутатите са бъдещето и цвета на нацията.
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам , дали е реално изпълнимо , при всеки случай да се тестват всички деца от един клас То е ясно , че държавата няма пари . Не знам как процедират по-богатите държави
6
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"За мен е редно да изследват всички деца, защото сега ние не знаем детето ни болно ли е, или не е, каза Маргарита Антонова, майка на дете в градината."---Щом детето няма симптоми , означава , че не е болно . Дали е носител на вируса е друга тема.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо да се правите на безсмъртни пригответе по едни 1500-2000 лв за погребение ако се наложи.Не че нещо ама това е синтетичен вирус създаден за да могат да се правят експерименти излязъл извън контрол. Не е страшно но не е нищо.Силно заразен и между 2 и 10% умират. Тва е.
4
1
 
9
 
! Отговори
Имунитета е кратък преди 3 години
Три месеца според учените. Тоест, караш ги днес, за Коледа пак. .
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно ще бъде някой журналист да направи репортаж как се спазват 3те ДДД в някое софийско училище, където са по 1200-1500 деца само в горният курс. Особено в елитните гимназии, които се пукат по шевовете от ученици.На хартия и заповеди със сигурност са перфектни, но дали наистина е така?
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почна се!
1
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С този лъжлив тест, само може да се гадае дали са заразени или не са.Щом нямат симптоматика значи са здрави!