Протестът - на войнстващо малцинство с агресивни говорители

Българите вече не търсели спасители и не вярвали на революции
301
Протестът - на войнстващо малцинство с агресивни говорители
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Точно този протест, с точно тези говорители едва ли събира повече от 30% подкрепа. Не мисля, че има здравомислещ българин, който би се съгласил с посланията на „Отровното трио“, коментира политологът Румяна Коларова пред bTV.

Още по темата
„Този протест е протест на едно войнстващо малцинство не, защото хората принципно не подкрепят протеста, а защото говорителите му са агресивни и войнстващи“, на мнение е тя.

„У нас има една работеща демокрация и мнозинството от българите вече не търсят спасители и не се надяват на тях. Не търсят и не вярват в революции. Българската политика за мнозинството от българите се е превърнала в игра с малък залог. Тоест политическите решения не са съдбоносни за живота на обикновените хора в демокрациите“, коментира политологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
1
 
1
 
! Отговори
До герберюгите! преди 3 години
Къде ви беше контрапротеста снощи, бе! Нещо се мухлясахте, като видяхте, че тиквата си отива не само от властта и ще ядете хурката!
212
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В медиите умишлено се качват статии целящи да настроят народа срещу протестиращите. Тази медия е купена.
211
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До кога ще пишете манипулативни твърдения и статии. Протеста е срещу корупцията и порочните практики във власта. Настоящата власт е вече символ на всичко това. Като няма почтеност тогава остава едно - ОСТАВКА
210
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да се арестуват подстрекателите и да се разбере кой ги спонсорира-----А ако никой не ги спонсорира, тогава какво?
209
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 233 Не разбирам едноНе разбираш, защото си ползуваш главата само за равновесие!Не мога да ти помогна за жалост! Вродена простота не се лекува!
208
3
 
5
 
! Отговори
Не разбирам едно преди 3 години
Защо полицията ги толерира и четка?Ако аз бях премиер щях да издам заповед всичко да се разчисти да се арестуват подстрекателите и да се разбере кой ги спонсорира.Ако някой иска да протестира ще има определени места за това и точка
207
1
 
8
 
! Отговори
Пастор от Люлин преди 3 години
Аз съм в очакване на този с кофата на главата ...... Дано да го видя и тази вечер по новините, да бъде денят ми пълноценен !
206
3
 
15
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
До ОткровениеДавай предложения! Румен,Корни, Мая, Слави, кой?????
205
21
 
12
 
! Отговори
Откровение преди 3 години
Електората на ГЕРБ заслужава да бъде управляван от Бойко вовеки. И точно така ще бъде защото те нямат капацитета и интелекта да си изберат качествен управник, а само Бойковци и Живковци са им в главата! Всеки народ си заслужава управниците, запомнете го! Жалко за хорицата, които си губят времето и отчаяно протестират, бъдете живи и здрави, и напускайте тази пародия на държава.
204
28
 
12
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
Каквото и да говорите за протеста близо 4 милиона българи го подкрепят. Затова вън мутрите от властта. Оставка и затвор за Борисов и Гешев.
203
7
 
5
 
! Отговори
Bob преди 3 години
Начи моя живот не зависи от оправата, те мое си праят кото искат? Ми щото ако не ми зависи живота от теа оти плащам данъци? Да спреме, така и така не зависи от тях
202
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протеста на неуспелите на които все някой друг им е виновен.
201
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Политологът Румяна Коларова", известна като придворната изтривалка на лидера на ГЕРБ
200
6
 
34
 
! Отговори
77 преди 3 години
До Анонимен, ком. 219Явно си много млад и не вярваш , щом на теб не се е случило ! През периода 1949 1960 в софия имаше процеси срещу носителите на "буржоазно влияние" слушане западна музика , радио свободна Европа , къси поли , тесни панталони и много други простотии. В Белене се влизаше за виц срещу властта , за ругатня/ псувня / , по адрес на *** , за опит на нелегално минаване на границата , по донос до кварталния милиционер и какво ли още. Естествено , че потърпевщите
199
31
 
10
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 3 години
Авторката е *** герберски ***-пропагандатор!
198
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко не е мутра,вижте изказването на Георги Стоев,той казва ,че Бойко не е мутра ,а псевдомутра,но му е противен! Такъв е и сега,отпред преговаря,а отзад държи ножа,Цвък е пък още по-опасен за България и от Бойко,затова се отдръпнаха от него хората и не може да събере дори 100 човека.
197
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сашето куриерчето/идеолога и кръстника на тн трио/ дали ще излезе на "протеста" или ще си седи в студиото после да бълва глупости
196
3
 
18
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Човек в началото и в края на живота си е смешен , а през останалото време е грешен . Доста цинично но е истина и независимо какъв е строя , живота си е гъста и страшна джунгла и оцеляват най- силните и хитрите и ако решите да разбивате стена с глава изхода е предрешен .
195
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 213А знаеш ли,че на нас ни писна от лъжите ви за концлагерите ,където са лежали само престъпмници и предатели на България съвсем заслужено?Концлагери е имало и през нацизма и през ВСВ,които са били много по-страшни,има ги и сега в някои демократични държави
194
45
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 213Не ме интересува какви са,важното е,че през управлението на БСП страната беше спокойна,не убиваха масово хората ,както през 11 годишното управление на ГЕРБ,не ги следяха,подслушваха,тероризираха,мачкаха,не използваха институциите като бухалки,нямаше го страха сковал страната през управлението на ГЕРБ!ЕНП е проклятието на България,гласувайте само за БПС,ДПС,АБВ,които не са партии на ЕНП!