Борисов с орден на Ловчанската епархия за заслуги към църквата

Премиерът устоял на натиска да не затвори църквите в пандемията
199
Борисов с орден на Ловчанската епархия за заслуги към църквата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов получи ордена на Ловчанската епархия за заслуги към изграждането на катедралния храм "Св. св. Кирил и Методий" в Ловеч.

Отличието му беше връчено от митрополит Гавриил. Владиката допълни, че то се дава на премиера и за това, че е устоял на натиска и не е затворил църквите в пика на пандемията по Великден.

Нито един заразен не се оказа по време на тези празници, имахте вяра и сила да устоите, каза Ловчанският митрополит.

Викове "Бойко, Бойко!" на симпатизанти посрещнаха Борисов на излизане от храма.

Премиерът разгледа и духовното училище в града, в което се обучават 26 деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
3
 
! Отговори
11:10ч. преди 3 години
Забележете как герберчетата още не са се събудили за да слагат палчета надолу по коментарите.
169
0
 
1
 
! Отговори
Отчето преди 3 години
Време е Бойко да го положат за монах и да отървем България от този ***!Тогава на патриарх Неофит , Президент Радев ще даде орден Кирил и Методи Първа степен , а Бойко ще го затворят в някой манастир , да се кротне малко!
168
0
 
3
 
! Отговори
Поп преди 3 години
Ами, заслужил си е човека ордените ! Само дето Борисов забрави да уточни "прекрасната госпожа" , която е шетала в покоите му, как така се е озовала там. Вероятно е квичала от болка през нощта , а на сутринта си е отмъстила със снимките. Ееееех... Май Борисов е оправял доста богаташки съпруги ! Халал да му са ! Те са професионалистки-осребрили са дупките си достойно.
167
0
 
1
 
! Отговори
Баи преди 3 години
И сидеров и борисов нарушиха противоепидемичните мерки по време на пандемията сега да сьдят и двамата , не само сидеров , че призовал да се ходи на цьрква
166
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега да сьдят и него завдно с - волен сидеров
165
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: карачанаков (номер 176)Аааа, Бойко Борисов е нищо! Той например не може да се мери със сина на Саддам Хюсеин, Удай.Снощи повтаряха филма за неговия двойник - игрален филм.Жени, секс, алкохол... прави каквото си иска! Баща му, Саддам щеше да го заколи, и каза, че трябвало да му отреже топките още като е бил бебе!
164
2
 
8
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
бпц награждава еничарите и касапите на България !!!бпц пак се показаха като "леки жени", да не кажа точните думи, че пак ще ме баннат !!!
163
0
 
12
 
! Отговори
и все пак преди 3 години
1. Църквата е отделена от държавата...поне така пише в Конституцията.2.Това не са ли наши пари....поне така би трябвало да бъде----освен ако са от чекмеджето, ---ама те и от чекмеджето са пак нашите пари...3.Когато нашата православна църква се целува и благославя престъпник---ка да и повярвам?
162
1
 
11
 
! Отговори
ООООХ... преди 3 години
КУПИ СИ ВСИЧКО КОЕТО ВИЖДАТЕ НА СНИМКАТА И ПЕНСИОНЕРИТЕ НА КОИТО ДАДОХА ПО 50 ЛЕВА ЧЕ ДА МУ РЪКОПЛЯСКАТ ДО ТУК НЯМАШЕ НИЩО ОТ СЪРЦЕ ВСИЧКО Е КУПЕНО ОТ ТОЗИ ЧОВЕК С НАШИТЕ ПАРИ А НА НЕГО ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА ЗА ХОРАТА ВАЖНОТО Е НЯКОИ ДА ГО СЛОЖИ НА СТРАНИЦИТЕ НА САЙТА СИ А ТАКИВА МАЙ ОСТАНАХА МАЛКО САМО НАГАЖДАЧИТЕ
161
3
 
17
 
! Отговори
Поповете преди 3 години
винаги са били слуги на властта!Преди като доносници на ДС,а сега,като лакеи,слагачи,***,нагаждачи и подмазвачи!Ловчанският митрополит Гавраил е точен,типичен и нагледен пример за това,с което отблъсква хората от църквата и вярата!
160
1
 
5
 
! Отговори
ДРИС.БГ преди 3 години
*TOЗИ УМРЯЛ САЙТ ОЩЕ ЛИ НЕ Е ФАЛИРАЛ ??*
159
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
елементарно е ама...прочетете Историята на България...империи сме им разказвали играта...вие некви кърджалийски...и болни пожарникари...бедна ви фантазия...децата ви ще плащат горките...то и нашите са невинни ама ограбвате животите им..Нема Правда нема Мир!!!
158
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Какви отворени черкви ,какви 5 лева ? В черквите и коте не пуснаха ,висяха хората отвън лунна светлина ,заобиколени като концлагеристи от надзиратели .И на Мюфтииството опростиха 33 милиона ,въпреки милионите ,които получава от Турция .
157
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен На бас ,че ГЕРП ще фалшифицират пак изборите ?
156
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До къде Като на *** ,звънец са го закачили .
155
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На бас, че ГЕРБ пак ще спечелят :) *** народ, слаба държава! И сто пъти да го повторим, народът пак ще си преизбере тези, които го държат сигурно на дъното на ЕС!
154
5
 
10
 
! Отговори
Цитат(продължение) преди 3 години
....превеждам последните два поста на Бойко: За всеки лев, който обещаваме искаме 50% обратно за себе си. Останалите 50% даваме на наши фирми. За обикновения човек остава 0.Милиардите,с които се хвалим,са заеми от Европа.Половината влизат в нашия джоб,другата половина в джобовете на наши приближени фирми. Вие и вашите деца ще връщате цялата сума. Само описаните в тези два поста средства са над 1,8 млрд. лв."Тези пари не работят ЗА вас, а СРЕЩУ вас
153
3
 
9
 
! Отговори
Цитат преди 3 години
Хунтата не подкрепя,хунтата само граби!БМБ постоянно се хвали с мерките,които са предприели във ваша полза и милиардите, които са далиЗа тези, които все още не знаят и за тези, които все още не са го изпитали лично на гърба си,превеждам последните два поста на Бойко: За всеки лев, който обещаваме искаме 50% обратно за себе си. Останалите 50% даваме на наши фирми. За обикновения човек остава 0.Милиардите,с които се хвалим,са заеми от Европа.Половината влизат в нашия джоб,другата половина в джобовете на наши приближени фирми. Вие и вашите деца ще връщате цялата сума. Само о
152
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувайте за него! България на дъното на ЕС, завинаги!!!
151
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименБойко опрости 8 милиона дългове на мюфтийството,защо не даде и 8 милиона на православната църква?