Борисов: Акцент в новия бюджет - малките населени места

Където няма градини и училища - ще постром, рече премиерът
75
Борисов: Акцент в новия бюджет - малките населени места
Снимка: Facebook

Акцент в бюджета за 2021 г. ще бъдат малките населени места.

Това заяви премиерът Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ пред новите кметове от партията.

Още по темата
Където няма детски градини, където няма училища - ще построим. И това не важи само за градовете и селата с кмет на ГЕРБ. Сериозно внимание ще обърнем и на ВиК инфраструктурата. Това е начинът да задържим младите хора у нас, заяви той.

Борисов поздрави новите кметове от ГЕРБ за успешното представяне на частичните местни избори.

Водихме сериозна битка, особено в смесените райони. Но през цялото време бяхме толерантни и не отвърнахме на злобата със злоба. И тези избори спечелихме убедително и без никакви съмнения за честността на вота. Това е знак за доверието към нас и очакванията на хората, коментира той.

Премиерът нареди да се информират пенсионерите по места, че добавката от 50 лв. ще продължи да се изплаща по време на пандемията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Тодор Живков преди 3 години
До приликата е случайна -Живков прехвърля проблема на ТКЗС върху неговите другари, изключвайки себе си. Какво направи Борисов? Помним как след 10ти мутрите бяха превзели околовръстното и никой преди него не смееше да ги пипне. Една от първите му стъпки беше да ги разбута и да направи днешната южна дъга, което грях ви на душата ако не го признава-те. И не сомо това. Но той се увлече да запълва ограбената вече хазна и недооцени проблема на армията от пенсионери.Късно, но днес той е узрял за това.
62
0
 
2
 
! Отговори
мутра преди 3 години
До българинС последното трябваше да почнеш, за да те разпознаем веднага, че си от площадните платени кресльовци. Мутра е твоят, вашият образ на тези, които ги създадоха, за да тормозят обикновените хора след 10ти ноември. Партията-майка и нейните грабители, които опоскаха държавата дотолкова, че не съмо на Герб, но и на всяка друга ще е трудно да запълни ограбените от вас пенсионни фондове, камо ли да ги надгради. Мутренски ви е речника, действията и вашата същност. Не го пришивайте на Борисов!
61
0
 
0
 
! Отговори
Г(л)аден преди 3 години
На прав път си но е късноМлекарите и мандрите ограбиха селяните
60
0
 
0
 
! Отговори
Пепе преди 3 години
А шъ има ли и *** училища?Питам за едни приятели
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу Мутрата от СИК!Долу поръчковата каскетура!Затвор за шайката!
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много са дебели за европейци...То затова пенсионерите търсят фасове по улиците..
57
1
 
5
 
! Отговори
българин преди 3 години
Др Борисов.Много късно Те подсетиха твоите "съветници"какво ТРЯБВАШЕ ДА ПРАВИШ И КАКВО ОЧАКВАХА ХОРАТА Чешейки дебелият си *** и его Че ни "управляваш" години в държавата ни!НАШАТА ДЪРЖАВА НЕ "ТВОЯТА"!! Хвърли по 50лв на пенсионерите и развърза кесията да раздаваш "пари които и децата и внуците Ни ще връщат ОТ КРЕДИТИТЕ ТИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТИ "? И ТО СЛЕД ТЕБ? Ще са те забравили но ще ги изплащат години след теб! ОСТАВКА МУТРО! ЗАщо ни губиш времето още ?
56
1
 
4
 
! Отговори
приликата е случайна преди 3 години
На времето на посещение в Централен Балкан бае Тодар попитал бабите дали имат направено ТКЗС, а те му казали че имат как да нямат. Да ви бере грижата който ви го е направил, присмял се той...
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Прас Прес Ама какво е туй "пигстъри" но по добре не ми отговаряй.
54
0
 
2
 
! Отговори
6/35 преди 3 години
Важното е че повечето са с маски за пред камерите ха ха ха...
53
0
 
2
 
! Отговори
реплика/дуплика преди 3 години
До Коментар Ама какво е туй "чингапуци" но по добре не ми отговаряй.
52
1
 
15
 
! Отговори
50 преди 3 години
Какъв "градски" си ти, бе герберски ***. Миришете на лук, пот и вкиснато, бе мен! Селото се маха чак на 6-7 поколение. А за положението в страната. Ясно е какво е. Виж Евростат - най-бедната, най-корумпираната, най-мръсната, най-висока престъпност, най-висока смъртност. Това е България. Ако не ти стига Евростат - погледни 2 милиона как гласуваха с еднопосочен билет и се махнаха от вашия герберски рай. ***!
51
0
 
1
 
! Отговори
SS преди 3 години
tikvuneeee ami to deca nqma ko 6te stroi6 ,po to4no pak da kradete ot evroparite
50
1
 
8
 
! Отговори
Прас Прес преди 3 години
След "срещата" гербаджийските пигстъри са изплюскали 17 прасета, 167 хляба и 130 кила домати. Грух!Дебелян Пеефски вече се е претеснил, че Боко го бие с поне 20 кила.
49
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ,Бойко унищожи тази китна и красива България ! Защо ли ,защото ни направи миячи и берачи на твоите началници от Европа .....
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А където няма деца - ще направим!
47
8
 
4
 
! Отговори
градски преди 3 години
До ХАХХАХХАХАХХАХАХАХАХХахо, ако не бяхме крадени двадесет години от БСП-то, от СДС-то и от Царско-то щяхме да сме далеч по-добре. Но за десет години, след тази разруха - толкова байно! Трудно ти е явно да признаеш напредъка за последните десет години, но това са си фактите. Борисов е интуитивен политик и това е добре за държавата. Трябва да работи повече върху маниерите си, но това може да се преглътне.
46
0
 
9
 
! Отговори
Популизъм преди 3 години
Политически популизъм !
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А деца откъде? В малките населени места няма деца.
44
1
 
6
 
! Отговори
Паметлив преди 3 години
"...Ще ви направим и деца,другарки и другари!"