Миков: БСП върви по лош път, има чистка

Партията не може да спечели общественото доверие, смята той
Обновена: 29 сеп 2020 22:29 | 29 сеп 2020 22:28, Веселина Йорданова
57

Очевидно става дума за процес, продиктуван от "конгреса на победителите".

Многократно съм предупреждавал, че партията върви по лош път., включително за забравяне на ценности, за забравяне на политическо поведение.  Последните местни избори дават пример за това - за безпринципни коалиции.

Това каза за "Денят ON AIR" бившият лидер на БСП Михаил Миков.

"Тези, които напускат, казват също: "стига сме живели в тази лъжа", коментира бившият лидер на социалистите.

Според Миков нямало нужда да се лъже. "Категорично това, на което ставаме свидетели, е чистка", допълни Михаил Миков за Bulgaria ON AIR.

"Партията намаля с четвърт за 4 години. БСП не може да спечели общественото доверие и сега в навечерието на следващите избори тя е в тежко организационно състояние", допълни събеседникът.

"Аз съм в БСП повече от 30 г., за разлика от повечето другари, които днес са в Националния съвет.  Устойчивите мантри, които Нинова повтаря, трудно могат да прикрият истината за партията. Гергов, Овчаров, Добрев и Нинова си се събраха пак. Това, което се случи днес, е процес, който ще продължи. За първи път на конгрес на лява партия нямаше представители на синдикатите", подчерта той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На последните парламентарни избори,родения в градчета Кула,получи унизително мизерна подкрепа от съгражданите си.В този вилает,е имало желязно правило ако войникът не си дойде в отпуск без нашивка на пагоните,той не може да се ожени. Бат Мишо не стана "ефрейтор" преди няколко дни,пагонът му остана без нашивка,затова днес обяви война на Ротният командир!
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ е отворен за поредните 6 предателя, които са плюли Бойко, а днес са в редиците на партията му.Демократичната партия ГЕРБ да си прибере шпионите и да си ги изханва.
49
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Още когато Нинова яхна БСП стана ясно, че тя ще довърши партията! Оказа се вярно! Адмирации Корнелия, че ще ни отървеш от червената чума!?
48
1
 
7
 
! Отговори
Закривай преди 3 години
55-ти конгрес на БКП - потресен съм от наглостта им. Щом признават конгресите на БКП за поредни свои, значи се чувстват духовни и идеологически наследници на тази престъпна партия и режима им. Крайно време е да се самозакрият! Самото им съществуване е обида към българския народ, заради избититедесетки хиляди българи по политически причини. Не защото са воювали с комунистите - понякога за разказан виц или различно мнение, или просто, защото си по-умен и богат от селския бандит!
47
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При Миков депутатите бяха под 40.Гледам и един друг дебеловрат отлъчил се. При него влязоха трима души в Общинския съвет на града. Стана депутат с дублиране на номера на листата и номера, под който беше в листата.Трябва да има правила за всички -няма вечни. Миналото е минало, бъдещето е на по-младите, бъдете полезни за другите. Това е най-голямата партийна и депутатска ценност.Поведението говори за дълбоко неразбиране на това - що е обществена работа.
46
3
 
9
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
Не разбирам какво сте се загрижили толкова за БСП .Те се обявиха за наследници на БКП и претендират за 120 годишна история. Тава им е капиталната грешка.Друго щеше да се бяха обявили за нова партия- Българска Социално Партия.Всички в ръководствата са милионери , ама се пишат социалисти.Пълна измама и нямат бъдеще.
45
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надявам се партията ви да остане завинаги в историята. България заслужава нещо повече от вас.
44
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мише,беше ти даден шанс браточка,ти какво направи?Видяхме те,ха наздраве и си гледай старините вече!
43
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами чистка е, бай Мишо! Вие на три пъти се опитахте да свикате пленум на НС на БСП, но не стана тая. На Конгреса вече беше ясно, че Нинова ще извърши смяна на поколенията.Направи го и 20-те стари червени велможи плюс тримата кариеристи останахте извън борда.То вашетто не беше разлика на мненията, а борба на живот и на смърт. Загубихте, оная от Крушовица се оказа опитна в апаратните игри.Още като спечели с 81% преките избори стана ясно, че на всяко паре идва Коледата. Нищо, да сте живи и здрави!
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Мишо, бяхте надигнали глава и начело с Кире Македонеца от Гоце Делчев и Г.Гергов от Филибето на три пъти се опитахте да свикате пленум на НС. Не стана, а оная от Крушовица се оказа печена в партийните борби. Пътят ви е един: в АБВ при Първанов, само че без социалистите, които ви подкрепяха. Както виждаш, Добрев и Гергов ви изоставиха. Те ще бъдат следващите отлюспени от БСП. Диалектика на природата: или вие, или те. Те се оказаха по-хитри от вас. И от Станишев се отърваха.
41
13
 
6
 
! Отговори
Боклуци 1 преди 3 години
Абе петоколонници, К.Нинова доказа, че е единственият лидер на политическа сила, избран легитимно и демократично. Всички останали са най-типични кариеристчета, грабнали властта в резултат на апаратни игри, договорки и неособено чисти комбинации. Вътрешно-партийни избори се провеждат в държави със стара демокрация не от вчера. Само, че след избора всички поздравяват победителя и много често съперниците влизат в екипа му. За тях партията е над личното его.
40
8
 
5
 
! Отговори
Боклуци 2 преди 3 години
Продължение..... А вие всички, които сега не може да приемете загубата сте платени с банкноти от прословуто чекмедже. Обещани ви бяха и постове, като влезете в коалиция с ГЕРБ.Този избор в БСП е събитие за България, което се премълчава от хора, неможещи да преодолеят собствената си завист и злоба. Жалки хорица, които не притежават най-важното - достойнство. А човек без достойнство ражда само лъжи и мерзости, понеже е близко до нивото на пpимaтитe. Ако не можеш да губиш достойно , ти никога не можеш да си победител!!!!
39
9
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
не съм фен на никоя партия..ама вие напускащите ако видите какви льольовци сте намаали в партията от безизходица...пор.о,права е Нинова...пияният Миков го купи Бойко и ааа авери да станат,политическата ни класа са еничари и световни проститут.и,ако искате да живеете като нормални хора ги избесваме...или си оставате роби и срам за децата ви...Бог да пази България!!!...от еничаре-политици
38
7
 
15
 
! Отговори
много важно преди 3 години
Унищожилата България партия била в криза. В криза е , защото почти не остана какво да довърши. Но пак ще си намери.
37
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ееееехо! 37Нееееееее........хитлерчо ДАЖЕ наш боко не може да надмине!!
36
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази стара чанта ДОКОГА ЩЕ Я КАНИТЕ за "мнение"!!!! Да иде да се жалва на арменския поп! Тоя най-много, заедно със станишко допринесе за трагедията в БСП, от която Нинова едва-едва излиза!
35
11
 
10
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
Партията сега върви по "лош път" според Миков. Този си вярва,че партията е вървяла по добрия път,когато той като нейн лидер обикаляше панаирите и пулеше очи в алкохолно опиянение по кючекчините,които хвърляха гюбеци,качени на масата му! Според него това са " ценности и политическо поведение! И да не парадира с партийните си години,защото точно тези дюмбели с многото години са тотално дискредитирани и отблъскват избирателите.Да оставят Нинова да вдигне партията,която те съсипаха на крака!
34
7
 
9
 
! Отговори
Ееееехо! преди 3 години
Чистка по Сталински и Ниновски.Дано само не заминат и Хитлер...
33
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех Миков!Вие старите не се сещате ,че трябва да отстъпите местата си на младите.
32
11
 
8
 
! Отговори
БСП толупи преди 3 години
Изчистете Свинарят Г.Гергов. Изпратете го да целува г. На господаря си Бойко Методиев