Спокоен 84-ти ден на антиправителствен протест в София

Акцент днес е докладът на ЕК
30 сеп 2020 20:51, Нели Христова
109
Спокоен 84-ти ден на антиправителствен протест в София
Снимка: БГНЕС

За 84-та вечер в София се провежда антиправителствен протест, организиран от така нареченото Отровно трио под мотото е "Нас не ни е страх".

Обстановката в т.нар. Триъгълник на властта  е спокойна. Движението по бул. "Цар Освободител" и бул. "Дондуков" не е спряно.

Акцент в тазвечершната проява се очаква да бъде огласеният доклад по новия механизъм за върховенството на закона, както и фактът че за страната ни остава мониторингът по Механизма за сътрудничество и проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
5
 
! Отговори
uffff преди 3 години
И 284 ден би бил спокоен, но няма да се стигне до там - преди това ще има редовни избори
79
0
 
3
 
! Отговори
Черепа преди 3 години
Аз като Дойда, ще видим дали не Ви е СТРАХ!!!
78
1
 
2
 
! Отговори
да знаете преди 3 години
Докато е спокоен протестът и Батко ще си е спокоен и даже ще се чуди защо му искат оставката.
77
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокоен бил протестът. И още по-спокоен ще става. Накрая ще се наложи организаторите да се сборичкат помежду си, поне да става нещо... Те май журналистите са повече от т.нар. протестиращи...
76
0
 
9
 
! Отговори
Оптимист преди 3 години
Като дойдат на власт Кутев, Йотова, Бабикяната и Хаджи Генчо, нещата ще се оправят.Комунисти, арменци и адвокати винаги са били благодетели на народа.
75
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Спокоен 84-ти ден на антиправителствен протест в София"Как няма да е спокоен след като са участвали само организаторите на "протеста".
74
0
 
14
 
! Отговори
Кирилов преди 3 години
Това е протеста на неудачниците яхнати от *** и Черепа.Комунистите не могат да вземат власта с избори и яхната *** от улицата да им направят революция.Те друго не знаят.Залповете на Аврора вечно им кънтят в главите.Импийчмънт за тартора на агитката.Съд за спонсора от Дубай.
73
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А от какво не ги е страх ?
72
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едва ли ще откриете между т.н. протестъри някой, който си е зарязал сериозния бизнес за да хвърля яйца, павета и домати. Протестират предимно лентяи издържани от родители, неудачници, разглезени футболни агитки и както казват в Русия "вся остальная ***. Жалко за ония родители с децата си, които по незнайни причини крачат наред с изброените. Отровното трио потрива доволно ръце. Парите от Дубай и Белград не спират.
71
0
 
17
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Започна да се....... Всичко старо от политическата сергия грябва да се изрине на ***!........ Съгласен съм приятелю ама не виждам нещо да "се е започнало" не знам как ще стане щом дори Ренета Инджова и Лупи изпълзяха и се надяват да управляват. Да не говорим за другите изхабени и издухани политици като Мая Манолова, Румен Петков или пък "младежите" от Отровното трио.
70
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестират неудачниците и отрочетата на чер ве на та номенклатура. На едните все някой друг им е виновен а другите от време оно са научени всичко да им се поднася на тепсия и искат пак да продължава по старому. НО КОМУНИЗъМА СВЪРШИ ДРУГАРИ.ВРЕМЕ Е ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ. Който работи и се усъвършенства ще има ,който е мързелив и *** ще лежи по кръстовищата за жълти стотинки. И ще пълни гушите на че р ве ни те тарикати.
69
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един гражданин отишъл на площада огледал протестиращите и попитал скачащ и викащ , какво искат.Работа ,безработни сме ,гладни сме ,оставкаааа- отговорил той.Човекът извадил визитка,дал му я и казал ,че от другият ден го наема на работа с 1000лв.заплата. Ее ,баш мен ли избра от всички тук ,да си таковам и късмета отговорил гладния.
68
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Започна да семечтии, мечти! Не е забранено, ама надали!Като ги изринеш ела да се обадиш!
67
16
 
2
 
! Отговори
Започна да се преди 3 години
избистря протеста! Заражда се ново движение на младите, което ондавна очаквахме- нарича се "демокрация и законност". Ако и тези млади хора се издънят, не ниждав България да се оправи скоро. Всичко старо от политическата сергия грябва да се изрине на ***! Нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС, и разни Воли, ВМРО, а патриотите съвсем не стават, всички на ***! Трябват нови хора с нови идеи, от мухлясъл ум добро не очаквай!
66
2
 
21
 
! Отговори
Изглежда преди 3 години
Малко е обидно тия хорица да твърдят, че са българският народ.
65
1
 
22
 
! Отговори
с.д. преди 3 години
Подкрепям правителството. Не бива да подава отставка. ГЕРБ отново ще спечели изборите. Не вярвам на другите, защото вече доказаха че не могат да управляват.
64
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тежки времена чакат България.Особено с такива хем прости, хем страхливи "държавници" като Лойко Заешкото сърце и***
63
0
 
19
 
! Отговори
Мдам... преди 3 години
Когато спонсорите ти имат проблем с държавата и правосъдието, организираш протести. Това е толкоз просто и логично.
62
0
 
16
 
! Отговори
До 73 преди 3 години
Аз съм на същото мнение! Явно и на медиите им се плаща да броят дните на тоя умрял така наречен протест!
61
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабикян да остави държавата на нас ние да си я оправим а тоя изсипан чувал да отива да спасява страната си че в момента се води война там