От 8 ноември полетите на "България Еър" по линията за Берлин ще се изпълняват от новото летище Брандербург

Новото летище е свързано с директна железопътна линия до центъра на града
Обновена: 22 окт 2020 14:17 | 22 окт 2020 14:08, Красимир Ангелов
5
От 8 ноември полетите на "България Еър" по линията за Берлин ще се изпълняват от новото летище Брандербург

Oт 8 ноември 2020 г. всички полети на "България Еър" до и от Берлин ще се изпълняват от новото централнo летище Бранденбург "Вили Бранд" (BER). То предстои да бъде официално отворено за обществеността в края на октомври, а очакванията са да бъде най-модерният център за транспорт в Берлин.  
 
Новото летище е свързано с директна железопътна линия до центъра на града, което дава на всички пътници възможност да стигнат до него бързо и удобно.  
 
Редовните полети на "България Еър" до Берлин се изпълняват всеки понеделник, сряда, петък и неделя, а билети могат да се закупят на сайта на авиокомпанията www.air.bg , през мобилното приложение Bulgaria Air, офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа.  
 
Всички полети на "България Еър" се изпълняват при стриктни хигиенни и организационни мерки. Самолетите на компанията се дезинфекцират преди и след всеки полет със специални препарати със срок на действие над 24 часа, а въздушните HEPA филтри се грижат за високото качество на въздуха в пасажерския салон и кабината, елиминирайки разпространението на евентуални вируси. 

"България Еър" е и първата авиокомпанията в България и една от малкото в световен мащаб, която въвежда като допълнителна мярка за дезинфекция и използването на специална и изключитлено иновативна ултравиолетова машина, която дезинфекцира с UV лъчи.

В интерес на здравето на пасажерите носенето на предпазна маска на борда на "България Еър" е задължително.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовСъщо така турците карат германски коли, а не германците турски.Нали ?
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовА ти много хубав ли си, че наричаш другите *** и неграмотни?А факт е, че турците ходят да мият тоалетните на летището в Германия, а не германците в турция.
3
2
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Че статията е раздута реклама на авиокомпанията е факт.Но пишете и колко години го строиха това летище и за колко турците построиха тяхното... макар, че неграмотният балкански ***, ходил да си купи кола на старо в дуисбург, е неспособен да вдене, че почита най-долното европейска племе.
2
0
 
2
 
! Отговори
Оливер-Берлин преди 3 години
Един път се излъгах с тия но никога повече.Ако трябва пеша ще дойда до България....
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хич не е централно летището, ами е извън града