Дискотеките затварят: Недоволни ли са посетителите?

От днес затварят клубовете в няколко града в страната
25 окт 2020 23:35, Красимир Ангелов
37

В събота вечер дискотеките в София посрещнаха последните си гости за следващите няколко седмици. По примера на София, Шумен, Перник и Сливен, областният управител на Габрово също затвори нощните клубове за 14 дни. Такава заповед издаде и РЗИ-Благоевград. С нея дискотеките в Югозапада ще останат празни за 2 седмици.

"Според мен това е съвсем нормално нещо. Щом цифрите се вдигат по този начин, трябва да се затварят", смята Станислав.

Още по темата
Въпреки сериозната епидемиологична обстановка в Благоевградско, не липсват и нарушители, които не спазват заповедта за носене на маски.

"Има извършени 396 проверки и съставени 18 акта, като най-голям процент е нарушението неносене на маска на закрито обществено място и липсата на дистанция", обясни директорът на РЗИ-Благоевград д-р Калоян Калоянов.

На помощ на медиците от областната управа се надяват да се включат и личните лекари. Засега по-строги мерки в Габрово и Благоевград не се очакват.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
7
 
! Отговори
Дано преди 3 години
А дано и в цялата страна, а после и училищата.
19
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кой му дреме дали тийновете или затаряващи чички и лелки са недоволни ?Бъркане на демокрацията с анархията.....
18
4
 
21
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
Няма никакво значение дали са доволни посетителите или не. Касае се за човешки животи.
17
2
 
4
 
! Отговори
Квартална батка преди 3 години
Е ся де шъ съ прааа на баУвец ее
16
3
 
19
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Недоволни, зомбита. Българина можеш ли да го направиш щастлив. Мързелив, необразован, *** и мрънкащ.
15
11
 
16
 
! Отговори
65 преди 3 години
Това с дискотеките и стадионите е чистя порнография.Тяв ще се заразят, а в моловете-не.Снощи влязох в Декатлон,за точно определено нещо.За 7-8мин.Какво видях- само млади семейства с деца,обикалящи сякаш са на Витоша.Преди епидемията моловете бяха пълни със селяни на разходка.Сега е същото.Иначе дискотеките и стадионите са опасни.
14
6
 
10
 
! Отговори
Зори преди 3 години
Учениците дистанционно.
13
4
 
39
 
! Отговори
ПР преди 3 години
Пък аз никога не съм ходил на дискотека. Е веднъж, като студент, края на 90-те години. Тогава вътре се пушеше и от музиката и дима - главата ми три дни гърмеше. Не съм повторил Нормален човек съм, със семейство, деца и доста прилични доходи и състояние. Жена ми също не е ходила кой знае колко на дискотека. Надявам се, докато порастнат децата ми да се закрият подобни безполезни "помещения". И с тях човечеството е оцеляло някакси. Това е "нормалното нормално", а не "прдишното нормално"
12
4
 
11
 
! Отговори
Няма грешка преди 3 години
дпс е турска етническа партия, отговорна за злините на България в последните 30 години.Само с обединена борба можем да изкореним турските терористи в България.
11
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Според мен това е съвсем нормално нещо. Щом цифрите се вдигат по този начин, трябва да се затварят", смята Станислав."Против мнението на литертурният персонаж "Станислав" застават хиляди реално съществуващи хора. Въпросният "Станислав" рекламира в нета и схеми за бързо забогатяване ако ме разбирате накъде бия.
10
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забраните, маските и т.н. издават само едно - тоталното безсилие на управляващите. Още и още от безмислените и безполезните мерки. Мерки, които вече е доказано, че не работят. През Март-Април можех да разбера логиката, тогава никой нищо не знаеше за вируса , или поне така казваха. Сега, въпреки че знаят, те пак действат по същия начин. Ние сме управлявани от пълни некадърници.
9
14
 
9
 
! Отговори
Чукундур преди 3 години
Спете бре сикишлар! Спете,че утре трябва да работите.Кой ще ви плати наема,тока и водата,таксата за детската градина,или за семестъра?А за екмек (хляб)остана ли?Ама то пари за ракъ (ракия) йок вий ся за екмек питате?Дискотеките затваряли ! Аферим.То само дрога и менте алкохол в тях.Скоро и цялата ви сиромашка държава ще затворят.Ама за раята и е все едно.Каквото кажат пашите и агите това е.
8
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Библиотеките са отворени, а чакай.... то четенето не е модерно. Маските ги душат, книгите са прашасали, мозък - нямат. Ест, че ще им е тъжно, че затварят дискотеките! Те какво ще правят сега... Милите! Ни пиене, ни друсане, ни секс, ни контене... Това живот ли е? Да не повръщаш кат ***
7
0
 
30
 
! Отговори
HMLF преди 3 години
Защо на чалготеки им казвате дискотеки?
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали това ще спре онези, които скитат като глухи кyчки?Не вярвам.
5
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако затворят цялата държава този вирус няма как да се предава и да се разпространява. Само че нещата не се случват в синхрон.
4
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Около 2 месеца страната ни беше в локдаун и въпреки това вирусът не изчезна. Видя се че това не е начина.Посетителите на нощните клубове ще си ходят по домашни партита и така.
3
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днеска дискотеките, след месец училищата и така накрая цялата държава.Писна ми
2
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В тази държава всичко на половина правят. Заведенията затворени ок. Платете им на тези хора осигуровките за 14 дни. Дайте им половин заплата. Затворете училищата, ресторантите, кафетата, спрете метрото в София. И компенсирайте всички.
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав си, трябваше да кажат за 6 месеца ги затваряме. Щяха да имат успех, понеже в тази държава всички да съгласни с всички, никой за нищо не протестира(мрънка) и всички закони се спазват.