Борисов от Facebook: Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!

От нас зависи да минем по по-лекия път, написа премиерът
27 окт 2020 23:12, Красимир Ангелов
186
Борисов от Facebook: Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!
Снимка: Facebook/Бойко Борисов

"Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!“, написа премиерът Бойко Борисов в своя профил в социалната мрежа Facebook по повод новите мерки срещу разпространението на коронавируса у нас.

Още по темата
"Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила. Екипите, които спасяват животи, апелират да бъдем отговорни. За да опазим себе си и близките ни", написа министър-председателят.

"Да, вирусът е силен. Постави ни пред безпрецедентно изпитание. Не можем да спрем всичко в държавата и не бива! Но можем да сме отговорни и да отслабим разпространението му. Като не забравяме колко важно е да носим маска, да спазваме дистанция, да сме стриктни с дезинфекцията. И навреме да потърсим нашите лекари, когато имаме нужда. Защото те знаят как да ни помогнат", написа още Борисов и завърши:

"Затова - замислете се, когато видите медиците ни пред болниците. От нас зависи да минем по по-лекия път. Веднъж доказахме, че заедно можем да се справим. Да го направим пак!"

Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила....

Публикувахте от Boyko Borissov в Вторник, 27 октомври 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
2
 
3
 
! Отговори
АЙДЕ, СЕГА: преди 3 години
СЕЛЯНИТЕ НА СЕЛО, ЗА ДА РАБОТИТЕ НА ВЪЗДУХ.....И БЕЗ МАСКИ, ЗА ДА НЕ СЕ ЗАДУШИТЕ... ХАХАХАААВИНОТО И ЗЕЛЕТО ВЕЧЕ СА ВИ ГОТОВИ!!!СТОЙТЕ СИ НА СЕЛО, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕТЕ!!!ВИРУСА Е У ГРАДО И ЛОВИ ДИРЕКТНО ЗАГУШАТА..!!!НЕМА ЛАБАВО..!
154
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***- вие сте наистина т-ъп-и. Ако прочетете какво пишете, срам ще ви хване.
153
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабикянчета- сега и на училище няма да ходите. Ще имате време да заработите някой лев.
152
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната ПР боза съчинена и написана от Шехерезада в профила на Тиквата
151
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Причината за днешната заболеваемост са протестите, които се рекламират широко по медиите. Организаторите им искаха да дойдат на власт по втория начин незаконно. Не стана, защото народът не ги подкрепи, видя им вандалщините и че му се предлага хора с къси панталони и фланелки на отбори да го управляват. Може ли да се явяваш по телевизията с колело и къс панталон и да твърдиш, че си алтернативата на Борисов?
150
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не можели и не бивало?Ос*ахте всичко, когато трябваше да се прилагат мерки се правихте на тарикати.Сега нещата са изпуснати, а мъдрецът от фацата ни съобщава какво можело и не бивало?Ако продължава да казва какво може и какво не може в области като медицината, от които хабер няма, скоро ще станем като в Италия пролетта.Дай боже да не станем като НюЙорк. И след толкова плюване против Русия, не вярвам да дойдат да ни помагат.
149
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега Боко тиквата като оздравее,ще е с имунитет и ще може спокойно да си развява байрака с да джитка с джипката където си иска из страната и да се прави на велик...той имунитета е нетраен...колкото да устиска до изборите,но тогава хората ще го карантинират завинаги извън политиката...а защо не и изолиране в централния,където му е мястото и където има да изкупва куп грехове...
148
3
 
7
 
! Отговори
боко тиквата преди 3 години
Не можем да блокираме цялата икономика на държавата ,НО ЩЕ ГО НАПРАВИМ ПАК :)))
147
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 149По коя телевизия или кой филм си гледал с толкова протестиращи и полицай??
146
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Професор ПорожанскиНе може всичко да се затвори на 100%!Тези хора и бизнеси,най-малкото плащат данъци в хазната,а и за голяма част от тях това са единствените доходиди за семейния бюджет!
145
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-великият на всички времена седесар се лекува в домашни услоявия обслужван от екип лекари с всички лекарства, които държавата е могла да закупи с парите на данъкоплатците, докато пенЦионерите не могат да ги приемат в болниците и са оставени на съветите на Мангъровщината - Хрупай асиприн протект и стискай палци за късмет!
144
5
 
6
 
! Отговори
Професор Порожански преди 3 години
Незабавно затваряне на стадиони, фитнес зали, кафенета и други бардаци! НЕЗАБАВНО! Докторите изнемогват на първа линия, а ти си оставил *** да маат *** по фитнес залите!
143
5
 
13
 
! Отговори
Голям смях преди 3 години
А като обикаляше с джипката без маска или с маска , смъкната като лигавник какви мерки спазваше? Желая му добро здраве и да пребори вируса, но си пожелавам българите също да преборят вируса, но и да се отърват от това мутренско управление колкото се може по-скоро.
142
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 166А тебе кой ти каза, че нямаше да има нови протести? Март 2013-та имаше протести и той подаде оставка. Какво стана няколко месеца след това. Още по-големи протести. Ей, не помните какво сте закусвали, ама ръсите ли супа, та ръсите. Е, нема такъв народ!
141
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Бацето си беше подал оставката веднага,нямаше толкова дълго хората да се събират и да протестират...и така косвено да се заразяват...но за толупа няма никакво значения....ако ще и целия народ да излиза и да се заразява,но той мре на ината си,за да е на власт...Или ако обобщим...ината на тиквата Борисов е първопричината да имаме такъв антирекорд на заразени...и нещата ще продължават да се влошават...не всеки може като него дистанционно да работи...
140
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 162Е, нали 2013-та го махнахте? Обявихте края на ГЕРБ. Партия от крадци, дето ще се разпадне щом не е на софрата. Ами за разлика от тези дето плюят сега не се разпаднаха. А и какво сътвориха тези дето го махнаха? Модела на управление "Кой"! Махнете го пак. Само, че и ние сме в тази държава и ще сърбаме попарата заедно с *** ви кратуни, дето не помнят какво са закусвали.
139
4
 
9
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
КРАДЛИВА МУТРО!
138
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еййй, бяс по ББ! Помоли ви като човек от екрана. Спазвайте елементарни мерки. Не иска да затваря нищо повече. Бъдете разумни! Нееее, няма такъв народ! Не щеме маски. Искаме на кюме. Сакаме чалга дискотеки. Бойко бил ***?! Не сте го заслужавали!А вие горките? Едни умни, красиви, образовани, работливи, честни, дисциплинирани, отговорни и т.н. Само да ви напомня, че Цар Борис също е карал сам влака обикаляйки из България и се е срещал с хората.
137
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само ти се махни, всичко ще се оправи! Виновник за мафиотско, тъпо управление
136
8
 
7
 
! Отговори
От Германия преди 3 години
На българите все някой друг им е виновен за всичко. Не спазват никакви разпоредби и закони пък после баце им е винивен че се разблявали. И напълно да затворят държавата няма да има никакъв ефект щото българина е тарикат и пак ще прекара държавата и ще си заразява както той си иска. Напук. Единствения начин да накараш българин да носи маска е да му забраниш да я носи.