Актьорът и режисьор Бадо Манукян почина от коронавирус

За кончината му съобщава негова близка в социалните мрежи
28 окт 2020 14:23, Петя Славова
44
Актьорът и режисьор Бадо Манукян почина от коронавирус
Снимка: Личен архив

Актьорът, режисьор и продуцент Бедо Манукян е починал от коронавирус. За това съобщава негова близка в социалните мрежи.

Манукян е издъхнал вчера в София след усложнения от коронавируса, Юлияна Велчева пише в социалните мрежи:

"Ковид отне моя скъп приятел Бедо Манукян – голям благородник, мъдрец, душеприказчик, талантлив режисьор и актьор, избрал да се върне в България след 39 години емигранство в Щатите. Преди часове бях написала прощален пост и го изтрих. Та Бедо тъкмо монтираше наново своя филм "Леблебии", за да го пригоди към големия екран.
Как да ти кажа сбогом, мили Бедо? Нямаш идея колко липсваш!"

Бадо Манукян е роден в семейството на оперетните актьори Сета и Шаварш Манукян. През 1966 г. емигрира заедно с родителите си в Америка, където следва режисура и продуцентство в престижния Калифорнийски университет (UCLA) и прави кариера в Холивуд.

У нас се завръща през 1991 г като продуцент и сърежисьор на филма "Леблебии". Участва в много театрални и литературни проекти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко, че не е успял да доживее дълбоки старини и да завърши творческите си начинания.------ Как да не е доживял бе, той е бил поне на 65-70 години. Вие до колко искате да живее? 80-90 години живеят спокойни хора, с чисто съзнание. Актьорите пияници, пушачи и тарикати на 60+ вече са пътници.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно ти и такива като теб не можете да умрете. Простотията не умира-----Точно така е.Страхувай се ти, понеже си много сложен.*** ...
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако си беше останал в САЩ можеше и да е жив в момента, ама му била липсвала държавата БКП_Лайнарияяяя!
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянин"Предполагам разбирате внушението от такива статии!? Щом някой ''умрял от коронавируса'', значи всички можем да умрем"Точно ти и такива като теб не можете да умрете. Простотията не умира.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗА МАНУКЯН -ЯСНОСлед теб ...
29
5
 
4
 
! Отговори
ЗА МАНУКЯН -ЯСНО преди 3 години
А , БАБИКЯН......КОГА??!
28
1
 
9
 
! Отговори
Азз преди 3 години
Изключителен човек! Имах щастието да го познавам. Мир на душата му!
27
0
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Един въпрос към г-жа Велчева. Манукян бяга със семейството си през 1966-та г. за САЩ, връща се в Родината си през 1991-ва г. Това означава, че е бил 26 години в емиграция, а не 39 години. Може би бъркам нещо? Да го прости Бог Бедо Манукян, моите съболезнования към близките му.
26
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 12, 13, 14, 15Тогава арменците имаха възможност легално да заминат при роднини по целия свят! Поради голямото разселване на арменци от земите на днешна Турция! Бягали са от 1915 до 1923г. и не само! Знае се за изтребването на арменците! По линия на Червения кръст ставаше това! Не е само това семейство - Юлия Берберян заведе щерките си при американската рода и станаха големи в тениса! Има и други!
25
4
 
3
 
! Отговори
до 27 от славянин преди 3 години
Да, разбирам какво значи 1 %, само че който иска да не е от този един процент просто взема ЛИЧНИ МЕРКИ, за да се пази! Мен например никой не ме пази от наркотиците, алкохола, тютюна и останалите отрови, аз САМ СЕ ПАЗЯ и нямам изисквания другите да ме пазят!
24
1
 
5
 
! Отговори
Бедо преди 3 години
идва от Бедрос. А Бадо не знам от какво идва. Вероятно от невнимание.
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянин, ама нали разбираш какво значи около 1%. Проста математика, на 7 милиона население това са около 70 хиляди. Не мисля че е нещо маловажно. Дори 0.5% си е плашещо, не мислиш ли? Бог да го прости човека.
22
12
 
2
 
! Отговори
до 23 от славянин преди 3 години
Не може да умре всеки от нас, тиквичке, това означава че могат да умрат 100 % от заразените, а реално могат да умрат под 1 %, много си скаран с елементарната логика! Аз лично знам, че НЯМА ДА УМРА ОТ КОВИДА, а за теб не знам, ако си разплут хроничен скарабираджия имаш големи шансове да умреш!
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Човекът е починал с вирус, не от"Изключително важно е дали ние, или наши близки ще умрат "ОТ" или "СЪС". Разбирам.
20
5
 
9
 
! Отговори
ww преди 3 години
Алкохола не прощава! Със или без Ковид!
19
9
 
0
 
! Отговори
до 13 преди 3 години
ако не се беше върнал , може би все още щеше да е жив
18
11
 
5
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Предполагам разбирате внушението от такива статии!? Щом някой ''умрял от коронавируса'', значи всички можем да умрем.....................................само че не можем да умрем всички от него, ще умрат под 1 процент!
17
17
 
13
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Ми да съдят мангърчо, нали викаше, че е едно грипче само
16
14
 
18
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
А един гардероб,един човек трупа ли ,трупа пачки по 500 ? ....
15
11
 
27
 
! Отговори
The Real Бай Иван преди 3 години
Моите най-искрени съболезнования.Жалко е, че този вирус покрай мангърите ще затрие и много свестни хора.