Борисов зове да спазваме мерките и да се грижим за възрастните

Премиерът иска външни наблюдатели за вота, а от министрите - да работят
162
Борисов зове да спазваме мерките и да се грижим за възрастните
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов заяви, че в пандемията трябва да насочим вниманието си към възрастните и към хората със съпътстващи заболявания.

Нека засвидетелстваме грижата и вниманието си към опазването на техните живот и здраве като спазваме противоепидемичните мерки, призова Борисов в профила си в социалната мрежа.

Още по темата
Казах на министрите да не обръщат внимание на злобните коментари, а да работят и да следват целите, които сме си поставили. От тях искам много работа и да полагат грижи за всеки един българин, заявява той във връзка с днешното заседание на правителството.

С агресията си нашите противници отново ще уплашат хората. Вече лъсва истинската им същност. За да няма никакви спекулации, поискахме на изборите да има външни наблюдатели. Сигурен съм, че хората пак ще изберат стабилността, защото виждат какво правим, коментира премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
0
 
! Отговори
бацо преди 3 години
Случаен престъпник, поставен да играе роля на премиер, който за съжаление е повярвял сам на себе си.
133
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Станах с намерението да коментирам заседанието на правителството онлайн и импровизираната реч на премиера.И разбрах,че не мога.Изпитвам вече непреодолимо отвращение към този криминален тип.Изобщо не мога да понасям просташката му самоувереност,злобната му отмъстителност,каруцарския му речник,обидната му некомпетентност,патологичния му нарцисизъм,интригантската му природа,лъжливата му същност.Как можахме да си оставим държавата w потните лапи на подoбен ***.аферно от КалинТодоров
132
1
 
2
 
! Отговори
бацо преди 3 години
Този и калинките му направиха всичко възможно да пламнем от ковид, сега вика да бъдем разумни. Чакам оставката на калинката Вълчев и на калинките шефчета на инспекторатите към МО.
131
3
 
7
 
! Отговори
българин преди 3 години
др Борисов.Колко още ще ни лазиш по нервите? Хвърли я тази оставка бе човек! Защо се инатиш? Гешев НЯМА ДА ТЕ ПОДГОНИ ЩОМ Я ХВЪРЛИШ! НАЛИ ТИ САМИЯТ И ТОЧНО ЗА ТАЗИ ЦЕЛ ГО ИЗБРА? Той е послушно гологлаво момченце И СЛУШКА! СЛУШКА!Просто си върви бе борче! Младите българи вече искат да се развиват БЕЗ ТЕБ!Демокрация сме уж а Пожарникар с книжка в гардероба на ЦК на БКП да ги "управлява" НЕ ВЪРВИ!ВЪРВИ СИ! ГЕРБ е история вече! Времето е друго и щесе променя в движение още и още и още! ОСТАВКА!
130
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днешното заседание на Министерския съвет по същество е било едно клюкарене по адрес на президента. Овехтялата, затлъстяла, крадлива и озлобена мутра, правеща се на болна от ковид-19 подръчкваше министрите си едни по един да говорят срещу държавния глава. Те горките бяха като в небрано лозе, само Каракочан каза, че няма как да забрани на президента да ходи по военните гарнизони, защото главнокомандващ. Мутрата да вземе да прочете най-после конституцията!
129
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тикво връщай евраците и в панделата там ти е мястото
128
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Втори мандат ще видиш на кукуво лято.
127
0
 
2
 
! Отговори
Младеж преди 3 години
Грижи се за себе си наборе,не мисли за мен.
126
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този от затвора ли пише ...Мислех че няма справедливост
125
1
 
5
 
! Отговори
до 140 преди 3 години
Гербераст ли си?
124
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само възрастните, но и ние хронично болните които някои от тях от 20 години ви снасяме програмистки заплати на парче, а сега ни цакате здраво, ако оцелеем няма да забравим отношението на *** фор лайф.
123
1
 
9
 
! Отговори
- преди 3 години
Туй нещо НЕ ми е премиер!!!
122
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя днес сам се разобличи, че е ковиден. Болен е, ама друг път. Нищо му няма, прави поредния си маньовър за да предизвиква съчувствие сред хората с дълбока умствена несъстоятелност.
121
1
 
9
 
! Отговори
истина преди 3 години
Бойко убиец на всички пенсионери В Румъния 40% процента увеичение - в България 5%
120
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След записите и снимките мислех,че Борисов е стигнал дъното,но след днешните изцепки видях,че копае ново дъно.Жалко,дребно човече,въпреки бабаитския си вид.Духовно беден,груб,невъзпитан и злобен.
119
2
 
9
 
! Отговори
Мутри за агресия преди 3 години
"С агресията си нашите противници..."А?казно от мутра звучи като виц
118
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 133Трябва да познаваш, иначе ако си известен ще си направиш рекламата :) Например ще пишеш в социалните медии кокло ти е тежко и едва пребори трапа, фенките ще се съгласят от съжаление да си легнат с теб :)
117
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи кво сега, като не съм известен не може да взема кинти и да се пиша болен от ковид ли, жалко
116
2
 
9
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
Правилно Ваше Премиерско Величество. Точно така.Моля за номера на "арменския поп" да се оплача. Как 2(два) пъти ме върнаха от окръжна болница(Света Ана) в София. С Ковид19, пневмония и съпътстващо заболяване - диабет.Когато правителството обясняваше, че места в болниците имало.Как от РЗИ ми се обадиха след 4 дена. Как служителката дори не слезе от колата, когато ми даваше листа с препоръките.Май.на.та и на тази държава. За нищо не става. Поне не ни лъжете, некадърници такива.
115
2
 
5
 
! Отговори
Борисов зове преди 3 години
След дъжд - качулка!Казват хората.