Орлов мост бе блокиран от майките от "Системата ни убива"

Стигна се до пререкания с шофьори
28 окт 2020 19:12, Нели Христова
176
Орлов мост бе блокиран от майките от "Системата ни убива"
Снимка: БГНЕС

Няколко майки от "Системата ни убива" блокираха Орлов мост, ругаха шофьорите, наричаха ги животни и накрая заключиха, че българският народ е тъп, защото не ги подкрепя.

Една кола се опита да навлезе на моста, но я върнаха. Не се стигна до разправия с шофьора. Майките коментираха, че шофьорите не се опълчвали срещу "тия животни", а срещу тях. Накрая констатираха - тъп български народ. Снимащият призовава да ходят на друго кръстовище. С това записът, който предаваха на живо във фейсбук, свърши, пишат от "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
0
 
! Отговори
Mod преди 3 години
Тези родители с тежка съдба не трябва да тормозят обикновенните гора и да очакват подкрепа за мая и славчо.Дано никой не е на тяхно място! И все пак могад да почнат не от орлов мост,а от паркоместата за инвалиди пред молове,лидл,кауфланд,инфраструктура и т.н.Както и от фалшивите телкове.Това ги убива,не хората които си карат колите нанякъде
124
1
 
0
 
! Отговори
8 преди 3 години
Блакирайте го за дълго ! Не отстъпвайте ! Те на това разчитат - да се уморите и да отстъпите ! ако съм в София денонощно ще бъда до вас ! Къде са тези скапани шопи намърдани да задниците на жените си ? "Да видим шо че стане !" Това е тяхното шопска лого ! Някой друг да свърши работата , а ние да умничим с тъпите си глави ! Това сте вие !
123
1
 
1
 
! Отговори
Човек преди 3 години
*** и *** народ сте! Малко ви е !
122
1
 
4
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
Много дълго ги убива системата , ама са живи и продължават.
121
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудно ми е, ако онази с двете мили дечица, дето се опита да мине през румънското, се беше опитала да мине през Орлов, каква щеше да бъде реакцията на протестиращите и на коментиращите.
120
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майките, които системата ги убива, нови спонсори ли си търсят? Това е рекламна акция, че да не ги забравят. Каква форма на протест е да ругаеш други граждани?
119
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТикволандияНе си тикволандия, а простакесоландия. Би ли сменила никнейма с по-адекватен. Видеото потвърждава изнесеното в статията. За разлика от други статии, дето дават една представа, но на видеото изглежда по друг начин. Та ББ бил ***? Ами ББ ги остави да си покажат магарията и сами да се омаскарят. Ако приложи закона ще го изкарат диктатор, а те ще се пишат мъченици. С тази безумна и вулгарна акция показват колко им е акъла. Като тормозиш хората какво очакваш? То послането е ясно.
118
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно нагли простачки, не знам как ги търпят хората!?Искаха да влязат в парламента, пуснаха ги вътре, те се разпищяха и тръгнаха да раздават на всички вътре листи, на които да си разпишат оставката, такова *** какво го правиш?!Бой до насиране, тия от друго не разбират.
117
1
 
9
 
! Отговори
До до 105 преди 3 години
Като ме пратиш в една килия с Боко, кой ще работи за да имаш да си харчиш?Този въпрос не ти ли светва в ограниченото мислене?Да не стане да искаме да си седим в килиите и да ви гледаме как ще огладнеете за няма година?
116
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Храни куче да те лае. Трябва да спрат плащанията за такива които обичат да манифестират комплексите си.Нас, трудовите хора системата ни ограбва когато държавата парчи пари за такива търтеи.Веднъж не сме ги чули да кажат благодаря когато получават помощи.
115
29
 
0
 
! Отговори
до 105 преди 3 години
Като гласуваш за Борисов, ще те пратим в една килия с него.
114
25
 
3
 
! Отговори
До 120 преди 3 години
Покажи ми тези, които са станали богати от въпросните майки.Давай..с имена...примери. анонимнико.
113
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави са.Българина предпочита да защитава есни мутри, които го крадат, но не и да подкрепят сънаросниците си.После се пишем, че сме много велики.Велики сме на маса с кюфтета..и когато има далавера, от която да краднем нещо.Като народ сме едно голямо оривнталско нищо.
112
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 118Ма как ще гледа някакво видео? Той си е направил мнението вече, за какво му е да гледа?Няма как "умните и красивите" на Орлов мост да говорят такива неща!
111
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 113Няма как да те разберат, повечето живеят в гората :) Това да имаш такова дете е достатъчно наказание, но нали сте неандерталци....:) Да ви пусна двама мъжаги с габарити (не са по стандарта), нищо няма да ви направят, безобидни за разлика от нас :)
110
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТикволандияАми изгледай видеото и тогава коментирай... точно това си казаха, че който не ги подкрепя е ***... и имаше и още доста инфо за хората, които не ги харесват....
109
23
 
1
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Доста негативна статия. Съмнително е дали е било точно така, както го представя авторката.
108
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 115 - да бе и с рейбаните на тиквите ...
107
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тези розови,дълги маникюри,дали изглеждат като майки на болни деца,за които се грижат денонощно?
106
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен106 Активистките на Мая вече бяха изслушани,получават асистенти и добавки,какво искат повече,на фона на общото състояние на икономиката и пандемията? Имат ли,всички нуждаещи се,тяхната помощ от държавата,просто искат власта за БСП.Срамно е,да използват болните си деца,които са изоставили,заради потестите,за политически и себични цели. ЗЗД да се приложи и прокуратурата да се заеме с тях.