Алибегов: Разбрахме защо са ограниченията - вирусът “не излиза” след 23.00 ч

Хората все пак намират начин да се забавляват
31 окт 2020 12:12, Нели Христова
111
 Алибегов: Разбрахме защо са ограниченията - вирусът “не излиза” след 23.00 ч
Снимка: БГНЕС

"Няма бизнес в България, а дори и Европа, който може да издържи шест месеца, без да работи". Това заяви председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.

“Предложението за намалено работно време дойде от браншовите организации. Сега разбрахме защо има ограничения в чужбина. Вирусът “не излиза” след 23.00 ч.", коментира той.

„Не сме много наясно, защо първо затварят нас, при условие, че имаше доклад на РЗИ, че заведенията са на 10-о място по по възможност за заразяване. Преди това има много други места– като офиси, фабрики и училища“, каза още Алибегов.

През първия уикенд, в който нощните барове и дискотеки останаха затворени, хората пак намериха начин да се забавляват, въпреки ограниченията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
Асен преди 3 години
Алибегов, стягай редиците, заплатите в РЗИ, почват от 3000 бона за шофьор, смятай нагоре, ще ви изкъртят от глоби
91
5
 
0
 
! Отговори
Realist преди 3 години
Не само не излиза ами и го няма никакъв ."Covid-19 не е вирус, както ни накараха да повярваме. Това е бактерия, която усилена от 5G електромагнитно излъчване, предизвиква възпаление и хипоксия.При най-малко неразположения трябва да направите следното:Вземете аспирин 100 mg и апронакс или парацетамол Защо? Защото беше показано, че Covid-19 сгъстява кръвта, стимулирайки развитието на тромбоза при хората чрез кръв, която не е наситена с кислород. Кръвта се сгъстява, притокът й в съ..."
90
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо виждам мутрата на този човек толкова често???
89
1
 
10
 
! Отговори
северозапад преди 3 години
Алибрегов да пита Нинова в колко часа те стига вируса.
88
1
 
15
 
! Отговори
Откъде преди 3 години
дойде Алибегов?От външния му вид лъха нечистоплътност.Какъв пример за подчинените?
87
3
 
18
 
! Отговори
Хан Аспарух преди 3 години
Този трябва да го хване вируса за да разбере че там където са поставени на карта човешки живот или бизнес НЯМА МЯСТО ЗА БИЗНЕС ИНТЕРЕСИ!!!!
86
2
 
20
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Този първо да се изкъпе и избръсне, че направо отвращава с външния си вид!
85
2
 
21
 
! Отговори
Ивайло преди 3 години
Абе нямали кой да каже на този човек ,че трябва да се подстриже
84
0
 
13
 
! Отговори
Миро преди 3 години
Този пък ***
83
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафията така е решила ,Ричи....Опълчете и се !!!!
82
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние разбрахме какъв ви е проблемът, ще спре лапаницата от дрога и трябва нещо да се мисли да се поработи ...., нали мазно чиче????
81
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя иска при затворени заведения.държавата да плаща на освободените 80% от заплата направо по сметките им,да,но сутринта въоръжени с метлите на площада да метат и чистят 6 часа за това възнаграждение..кой плаща с пари от бюджета без работа?
80
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а как ще се пласират амфетките и коката? затова не ги затварят.
79
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква е тази асоциация ? 20-30 заведения които плащат членски внос ... иначе този си е сладоледаджия.
78
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе мазен..първо си плащайте осигуровките върху реалните заплати и данъците..а не ми издавайте касова бележка с текст ...заповядайте отново..без да е отчетена в НАП и тогава.. . от м.март не ходя по заведения и не съм умряла.в Ковида няма да стъпя при вас
77
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя е нагъл колкото му се иска такъв беше и в рдно интервю като каза че тийнерджерите излеждали по големи а те от бранша нямсли право да им искат лични документи затова им сервират алкохол и им дават достъп до наргилета Да вирусът не излиза след 23ч затова предлагам заведенията да са затворени по 24ч Ние затова и нямаме икономика защото барове и р-ти не са икономика -полето е свободно за отглеждане на реколта и животни и пространство и въздух има -няма хора които да се трудят
76
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алибегов - да фалирате всички , как от 20 на 9% всичко вдигнахте почти двойно ??!?! Имам пари , но повече за вас и 1 стотинка няма да дам
75
0
 
36
 
! Отговори
Абе преди 3 години
За какви 150 000 работещи в бранша бълнувате?150 000 са работниците, мениджърите, управителите, шофьорите, склададжиите и секретарките във всички хотели, ресторанти, барове, закусвални, баничарници и дюнерджийници в цяла България.Нощните заведения я имат общо 30 000 работещ и обслужващ персонал, я не.
74
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къф е па тоя *** сега? Който изобщо остана в БГ е известен! Всички са известни тука и шефове на нещо! Много вожд, малко индианец брат!
73
3
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
*** мазен! Хората умират, даже и млади, а вие обирджии, гледате да си пълните дебелите гуши! Умират лекари учители, но вие с ресторантите и дискотеките трябва да живеете, да печелите и да заразявате хората, нещастници!