Готвят протест срещу локдауна у нас в сряда

Кабинетът ще обсъжда въвеждането на строгите мерки тогава
24 ное 2020 07:19, Александър Попов
187
Готвят протест срещу локдауна у нас в сряда
Снимка: БГНЕС

Протестиращите срещу правителството на Бойко Борисов обявиха, че се готви протест срещу въвеждането на по-строги мерки срещу коронавируса в страната. Той ще бъде в сряда през деня, когато правителството ще обсъжда в Министерски съвет предложенията на здравния министър Костадин Ангелов за почти пълен локдаун и удължаване на извънредната обстановка до края на март.

Още по темата
"На 25 ноември от 10 ч. сутринта един народ се събира на национален митинг, за да каже НЕ на безобразията, не на локдауна, не на бедността и съсипването на хиляди бизнеси и стотици хиляди животи. Стига толкова! Няма да ви позволим да ни доведете до фалит! Няма да ви позволим да ни затворите отново! Единственият възможен начин за справяне с кризата е незабавна оставка на правителството!", гласи призивът в социалните мрежи от страна на организаторите - "Системата ни убива", "Палатков лагер пред президенството", "Палатков лагер пред СУ" и "Орловград - Протест Блокада".

"Това вече ще довърши българския народ. И без това хората са на издихания, дребният бизнес сега едвам диша, държавата фалира", коментира снощи протестиращият Тодор Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
3
 
4
 
! Отговори
КОРОНА ВИРУС преди 3 години
Я ЕЛАТЕ ПРОТЕСТЪРИ ПРИ БАТКО, ДА ВИ Е..Е СЛАДКО СЛАДКО....
149
4
 
3
 
! Отговори
До 153 преди 3 години
Ами протестирай бе ,*** ! Кой те спира освен липсата на топки и пълната ти с тестикулите на Боцко уста?! От такива мижитурки като теб сме на този хал!!! Човек , който ИСКА ( ПОЗВОЛЯВА) да го затварят противоконституционно между две стени за неопределено време и това МУ ХАРЕСВА е или мазохист ( обича чужди хора да му причиняват болка ) или е НЕНОРМАЛЕН! И в двата случая е жалко..
148
10
 
3
 
! Отговори
БАЙ МУ преди 3 години
ИЗКАРАЙТЕ ВОДНОТО ОРЪДИЕ И ПОИЗКЪПЕТЕ ТИЯ НЕГРАМОТНИЦИ КОЙТО СЕ КАНЯТ ДА ПРОТЕСТИРАТ......ТО БИВА ,БИВА АМА ТИЯ НАРКОМАНИ И ПИЯНИЦИ ,НИ СЕ КАЧИХА НА ГЛАВИТЕ.....
147
2
 
6
 
! Отговори
Кривата чушка преди 3 години
Мая чушкопека утре ще протестира, защото чушките са криви, не е европейски някак си. И разбира се Борисов е виновен!
146
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз искам да протестирам срещу протестиращите! Ходят без маски, цапат сгради, блокират улици, препикават градинки, натискат се по палатки, влизат с взлом, чупят прозорци, не работят на трудов договор (само дирхами на ръка), не търпят различно от тяхното мнение...
145
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснете им 5G облъчване на площада, хахахах!
144
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Системата ни убива" са новите Йоло Деневци.
143
4
 
10
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
ЖАЛКИ ТВ.АРИ !
142
11
 
9
 
! Отговори
Не на локдауна? преди 3 години
Да на заразата,да на претоварените болници,да на умиращите пациенти и лекари?Заради такива *** заразата е навсякъде.Човек се страхува да отиде вболнично заведение за други дейности от здравен характер,защото анархистичнотоплеме с "орязаните совбоди" пръска зараза навсякъде.Без маски или с маски подноса(като *** на коленете)нихилистични ***,под благосклонноия взор наопозицията и фигуранта,рушат реда.Добре,ще свалят ББ,но какво ще построятвърху руините и кога?*** пяна навсякъде
141
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оле мале. Всякакви луди са решили да влязат в статистиката за Ковид. Като вица за зайчето к шапката са:)))))). Никой нормален не им вярваше като почнаха. Никой нормален не им вярва и сега. На оня с юмручето явно му е студено и не излиза да си мобилизира 20-те човека електорат:))))))))))))). Тия работи показва колко жалък може да си само и само да играеш на инат. Ако сега се подаде оставка, изборите ще бъдат минимум около месец след редовните. Ама те ония дето са на паветата и си викат са прости
140
7
 
18
 
! Отговори
кой? преди 3 години
Кой готви протест? Шайка безделници ли? Заради такива сме на този хал. Ай, сиктер на село!
139
8
 
17
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
До ВладоПич, направо ми напълни душата. Абсолютно си прав. Тези откачалници са като вица за заека - защо е без шапка, дайте да го набием, заека си сложил шапка, дайте пак да го набием, защо си е сложил шапка... Идиотията им е пълна. Само недоумявам, как Радев веднъж не ги призова да се приберат и да не разнасят заразата. Вече не е моя президент, и на много мои близки, които се надяваха на него.
138
5
 
7
 
! Отговори
Големия член преди 3 години
Всички не вярващи в короната и които мислят че всичко е изценирано да им вземе Бил Гейтс парите макар че са безработни повечето на протеста. Да се палят маски да се хвърля храна да се чупят телевизори. Искаме и да си кашляте и плюете в лицата са покажете че вас не ви е страх от голямата конспирация. За съжаление аз няма да мога да дойда защото си имам работа а точно сега изкарвам парите които ще взема за Коледа но ви подкрепям идете и покажете че вие не сте съгласни да ви лъжат и крадът.
137
0
 
0
 
! Отговори
истина преди 3 години
До Анонименмоля те ,изясни твърденията си! Интересна хипотеза, ако може малко повече инфо.
136
5
 
8
 
! Отговори
АК-44 преди 3 години
До Само питамЗащото ще се напикаят от страх. Те са свикнали да вземат, а не да дават. Не им ли виждате маргиналните физиономии без маски, разбира се. Откаченяци до мозъка на костите си. Не са дали и 1лев за увеличаване на ВБП, ако изобщо знаят, какво означава това. Не знам защо жандармерията не ги разпръсва, както се прави във всяка европейска държава при неразрешено сборище.
135
4
 
8
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Амииии...трудно е да седиш месец дена без ракия, а и студено стана, та трябва да измислим някое протестче :)От къде време на тия хора всеки ден да протестират, просто не го съумявам...
134
10
 
19
 
! Отговори
Владо преди 3 години
Това са професионални протестиращи. Протестират за всичко и са недоволни от всичко. Важното е да има протест и в медиите да пишат, че държавата не е стабилна. Може да са 20 или 2000, но те "клатят" държвата. Напълно са безмозъчни и според ситуацията избират, за какво ще се протестира на съответния ден. Важното е парите на Божков да се въртят!
133
2
 
11
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
И още - какво се мотае тая система? Не ги ли уби вече? Явно е силно неефективна, може би трябва да се преразгледа и оптимизира.
132
8
 
22
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
Аман от безделници бе, хората работят! Като не ви харесва как живеете - намерете си работа. И локдауна е целесъобразен - иначе никой не спазва никакви мерки. Да си бяхте носили маските вместо да философствате сега нямаше да има локдаун. С нетърпение очаквам да чуя гладните вопли на Алибегов и компания!
131
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да отидеш на протеста, ама в 10 сутринта, в сряда - как като си на работа? После троловете ще пищят "рехав е протеста"...