Зам.-кметът от метрото: Ще си ходя без маска и не ми пука!

Долев се отказа от болнично лечение с декларация, вирус нямало
24 ное 2020 08:55,
398
Зам.-кметът от метрото: Ще си ходя без маска и не ми пука!
Снимка: Кадър BulgariaOnAir

Ще продължавам да ходя без маска. Не ми пука. Това обяви бившият зам.-кмет на Пловдив Александър Долев, който беше задържан в столичното метро в края на миналата седмица, защото е без маска. Той щял да продължава да ходи без предпазно средство, защото "нямало коронавирус" и той бил измислица, заяви той пред Нова тв.

Бившият зам.-кмет стигна дори и по-далеч. Той собственоръчно написа на лист декларация, че се отказва от хоспитализация, ако се разболее, защото нямало никакъв вирус.

Още по темата

В неделя, придружен от двама адвокати и двама свидетели, той направил една обиколка на метрото без маска. Полицаите вече не го спрели. Според него униформените нямали право да го глобяват, защото заповедта на министъра на здравеопазването била нищожна, защото не била обнародвана в "Държавен вестник", а трябвало, защото е нормативен акт.

"Това е груб полицейски произвол, в понеделник ще си взема адвокат и завеждам дело за морални щети", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Срещу Долев е имало 15 преписки в прокуратурата и полицията. Бил заместник-кмет и временно изпълняващ кмет на Пловдив от ВМРО. Твърди, че все още сред редиците на партията.

"Бяха ме обвинили в закана за убийство, после ми прекратиха преписката, извиниха ми се и ме пуснаха", коментира бившият зам.-кмет.

Долев не бил ходил на лекар от 2007 г. Той се лекувал с народна медицина. Според него маската не предпазва от вируса. По думите му полицията се дразнела на неговата смелост, а хората умирали не от коронавирус, а от други заболявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
3
 
1
 
! Отговори
GD преди 3 години
До ГостТи да видиш колко е смел. Ама отиди бе, те ще ти ги сложат, а ти ги свали като влезнеш в отделението и дишай, дишай, дишай... няма да е за дълго...
305
7
 
3
 
! Отговори
Глоба преди 3 години
1-ва глоба 10лв2-ра глоба 100лв3-та глоба 5000лвитн.Ако не може да плати - обществено полезен труд докато ги изкара парите. Като в щатите. Нали сме демокрация. Или не?
304
1
 
1
 
! Отговори
Затворник преди 3 години
И аз не вярвам в НПК, ама другите вярваха...
303
7
 
9
 
! Отговори
положителен преди 3 години
да дойде да му лъхна като е толкова смел
302
8
 
8
 
! Отговори
Матю преди 3 години
Ти съвсем изкукурига човеко. Хората мрът навсякъде, той нямало вирус. Голям ***.
301
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е човека, сега ще ни дигнат и 5же кули и ще ни направят всички обратни.2ро Еврейте са виновни !!
300
6
 
13
 
! Отговори
Паскал преди 3 години
Абе то имаше още един такъв като тебе, дето не вярваше, че има Коронавирус. Ходи по барове и не знам къде без маски, разболя се и се гътна от Вируса. Дано не ти се случи и на тебе, ама си много *** бе човек.
299
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гост"това е то разболяваш се лекуваш се и имаш имунитет . " - ми така е. Виж колко вече имат имунитет към СПИН и хепатит!
298
5
 
4
 
! Отговори
гост преди 3 години
Един който се е събудил ,това е то разболяваш се лекуваш се и имаш имунитет . Закона на природата !
297
1
 
8
 
! Отговори
Караибрахим преди 3 години
Скандално изявление на Бил Гейтс: всички, които не могат да работят с ексел, няма да бъдат чипирани. Ходещи маймуни не ни трябват.
296
0
 
5
 
! Отговори
бкп преди 3 години
До българин Комунизмът не умря, само си смени името, сега се нарича демокрация.
295
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе глобихте ли го солено този..не. Глобихте ли го още веднъж още по - солено...не. Ей това е важното! Иначе всеки има право да вярва или да не вярва, стига да спазва закона и да си плаща ако не го спазва. Подписал декларация....ами още по - добре. Значи някой нормален човек ще може да лежи вместо него. Другото са празни приказки!
294
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Комунизмът превърна народа в население готово да се подчинява на всичко което заповяда началника му. Децата на тези ще носят маски до края на живота си.
293
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 333Не лъжи, Корнелия не е сменила плочата.
292
1
 
6
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 335 (Курдо Коленков)Ти си объркан. Комунизмът умря вече. Никой никого не вика запас. Това беше по времето на Тодор Живков! Сега армията е професионална.
291
6
 
24
 
! Отговори
Курдо Коленков преди 3 години
Лечение за такива има - викат го в запас, и го пращат санитар в някоя военна болница или ВМА, точно в ковид отделението. А да го видим дали няма да сложи маска. После на клипче и в нета - всички да го видят какъв е куражлия
290
2
 
10
 
! Отговори
Грую преди 3 години
И аз искам да си карам колата без ГО и преглед щото нямам нарушения и проишествия.
289
7
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Тоя като го лепне ковида ще смени плочата, също като Корнела. Чист комунист.
288
4
 
16
 
! Отговори
Не ми пука преди 3 години
Срещал съм и други такива хора, заканващи се как в момента, в който се разболеят ще вземат една шепа хапчета и ще кажат чао. Само, че когато наистина дойде този момент, се вкопчват в живота. Кажи благодаря, че си здрав, пази се и спри да говориш глупости и да се държиш като ***, защото като се сблъскаш с неизбежното рЕзко ще ти се промени светогледа и ще почнеш да ревеш, че държавата не се грижи за теб.
287
3
 
15
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Не слагайте този екземпляр дни наред на заглавна страница. Какво ни интересува, ще носи ли маска или не? Да мре, ако иска, на кого му пука, избрал си го е. Като не изпълнява заповеди, разбира се, че ще го глобяват, останалите изказвания на отворкото никого не интересуват. Един от тълпата...