Тервел Пулев отново става доброволец в болница

Участва в транспорт на пациенти и санитарно-хигиенни мероприятия
Обновена: 25 ное 2020 20:35 | 25 ное 2020 10:06, Анисия Иванова
10
Тервел Пулев отново става доброволец в болница
Снимка: Софиямед

Трикратният европейски медалист по бокс, олимпийски призьор и носител на интерконтиненталната титла на WBA Тервел Пулев отново се присъедини към екипа доброволци в УМБАЛ "Софиямед".
 
Боксовият ни шампион подкрепя екипа на Отделението по "Спешна помощ" в лечебното заведение, като и този път участва активно в дейностите по транспорт на пациенти, санитарно-хигиенни мероприятия и всичко останало, от което екипа и пациентите имат нужда.

"Не е важно да си само победител в спорта, а преди всичко да си човек в живота", коментира Пулев пред екипа на "Софиямед" през април, когато първоначално стана доброволец.
 
Този път той отново е решил да се включи с помощта си в болницата, за да бъде полезен и да даде пример.
 
За доброволческата си дейност в отделението в края на месец май Тервел Пулев бе удостоен и с Грамота от ръководството на лечебното заведение.
 
„Благодарим на Тервел Пулев, както и на семейството му, защото той е тук, но семейството му ни подкрепя, подкрепяйки него и обаждайки ни се по телефона. Той е пример за това как освен в спорта, но и в живота може да бъдеш шампион чрез личния си пример. За разлика от много хора, които само говорят, той показва с действията си позитивния пример. Благодарим му за това“, коментира д-р Иван Христов, началник на Спешно отделение в УМБАЛ "Софиямед".

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво. За втори път го прави. Само да не е реклама. В интервюто казаха, че нямат нужда от доброволци. Може би с цел фенки на Пулев да не ходят и да се лигавят.Харесвам ги и двамата. Доктора го познавам. Чудя се защо пак медии и разни показности. Хората трябва да правят добро и да помагат, не да са по тв и новините. А когато всичко свърши с този вирус ще пляскаме от балконите и на докторите и всички в болницата, и на хората преминали през ада, и в памет на тези които не можаха да победят Ковид
5
0
 
1
 
! Отговори
Мария Игнатова преди 3 години
Респект към такива хора! Това е война и всеки спасен човешки живот е една победа. Но това могат да разберат само големите спортисти, които са преди всичко големи ЧОВЕЦИ!!!Дано да има повече доброволци, които не се страхуват и са в добро здраве. И както се казва: " До всяко добро същество, застане още едно".........
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво. Дано не е само за снимката там. Героично е да се помага в такива моменти, но разбирам и хората, които от страх се спират.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плешо чалгоров и екипът му кога ще станат доброволци или има такъв народ да се оправя
2
4
 
10
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Великите братя ПУЛЕВИ !!!
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Респект към всички доброволци. Единственият ми апел е да не се насочват само към богати и добре устроени болници като ВМА и Софиямед а към такива където ножът наистина е у кокала.