Дизайнер: Пандемията съживява спортната мода

Жената все още иска да бъде красива, каза Невена Николова
27 ное 2020 14:55, Анисия Иванова
7
Дизайнер: Пандемията съживява спортната мода
Снимка: Pixabay

Пандемията направи стилът на хората много по-спортен и модата трябваше да се приспособи. Това заяви дизайнерът Невена Николова в предаването „Бизнес старт“ с водещ Живка Попатанасова.

Маската стана не само абсолютна необходимост, а и моден аксесоар, коментира гостът. Тя поясни, че знаменитостите избягват да носят видимо брандирани маски и търсят по-дискретни.

Относно стила на обличане Николова заяви, че той рязко е станал по-спортен. Друга популярна тенденция е носенето на спортни панталони с обувки с висок ток. Поради тази парична Николова е създала колекция спортна мода, но с характерните за нея елементи с дантела.

"Роди се една колекция, която стана много популярна, защото е ползваема“, каза тя пред Bloomberg TV Bulgaria.

Николова констатира, че въпреки изолацията жената все още иска да бъде красива, защото това засяга всички около нея и общуването й с хората.

Гостът също така заяви, че след пандемията част от хората, които имат отношение към стилната мода, вероятно ще бъдат по-сдържани в покупките си, но само малка група ще се оттегли, въпреки че хората сега откриват нови нужди.

"Ще остане обаче културата за различни комбинации и експерименти, тъй като сега е период на самоизследване. Апелирам жените да прегледат гардеробите си“, каза гостът.

Николова коментира и дигиталните ревюта, които бяха осъщетвени по време на последната седмица на модата, като заяви, че към тях все още се забелязва голям скептицизъм, защото трудно се осъществява емоционалната връзка между компания и клиент, като се губи колективната емоция на преживяването.

Целия разговор може да видите във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Запалвам се по беизбола .Фъргам и чук .
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сложиш ли веднъж анцуга - край! Еднакво зле е и за мъж и за жена. Оправдавам да се носи удома, но в БГ повечето го имат за универсално облекло, зима и лете, за повод и без повод, за дома и за МОЛ-а. Колкото и да е скъп и модерен винаги е визитка за лош вкус. Ако ще спортувате ок, но иначе за какво ви е - особенно на дамите?! По-добре, клин, дънк, панталон с туника или блуза, но не и анцуг!
5
0
 
4
 
! Отговори
Lina преди 3 години
Годината на пижамата и анцуга. Дано следващата не е като тази, че вървят към пижамен живот нещата...
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има нещо такова. Аз от края на Февруари досега съм си само home office. И не ясно докога. Вече не си купувам дънки а анцузи :)
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жените спряха да се бръснат/скубят. То и мъжете де.
2
1
 
2
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
По време на пандемия и изолация ората почнаа да пият повече ракия и дъ си побийват по често жените.За модътъ ко дъ каа.У наше селу никой не му пука за нищо.Секи оди кък си иска,никой не носи ни маски ни каски.Кръчмата е пълна нъ макс.
1
3
 
9
 
! Отговори
Разбирач преди 3 години
Жената винаги е красива, независимо от дрехите. Много хора дори биха казали, че е по-красива и без тях. Няма нищо по красиво от една жена, а модата просто е бизнес за пари като всеки друг. Жените се обличат добре заради другите жени, на мъжете не им пука как е облечена жената, защото те така или иначе гледат цялостно на жената и на никой не му пука за дрехите