Социален или предизборен е бюджетът за 2021 година?

Ексклузивен коментар на Симеон Дянков за предаването Money.bg
Обновена: 27 ное 2020 20:15 | 27 ное 2020 15:09, Ния Христова
5
Социален или предизборен е бюджетът за 2021 година?
След дълги часове на дебати парламентът прие бюджета за следващата година. Но какъв е той – социален или предизборен? Отговор на този въпрос ще даде бившият министър на финансите в кабинета „Борисов” – Симеон Дянков, който ще гостува в предаването Money.bg тази събота, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR. В студиото той ще коментира и финансите на страната по време на пандемията, както и мерките, които държавата предприема за спасяването на бизнеса и работните места. 
 
На 28 ноември предаването Money.bg ще потърси отговор и на въпроса как се промениха потребителските навици за пазаруване на българите. Борис Стефанов, зам.- управител на един от магазините в голямата верига в столицата ХИТ, които вече се казват HIT Max, ще очертае как и какво пазаруваме по време пандемия. 
 
Ден след “Черния петък” Money.bg ще ни срещне със създателя на българския Alibaba – Георги Георгиев. В студиото той ще разкаже за своя онлайн магазин, който позволява на български производители да продават продукти в Германия и Австрия. Проектът на Георги Георгиев Bulgaria Store е сред 33-те компании, които се включиха в стартъп инициативата на Bloomberg TV Bulgaria „Вдъхновяващите 5“, която ще отличи петте най-иновативни и вдъхновяващи стартиращи бизнеса в България. 
 
Не пропускайте предаването Money.bg, на 28 ноември, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутренски е бюджета. Това е ясно за всеки, който го е разгледал.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алооо миналата година нямаше вирус!
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антивирусен и социален!!!!Другото го казват жълтите книжки на Радеф и Нинова!За тези двамата целта е властта и парите!Стани да седна!
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
fake news na studio anonimus
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се,че е предизборен.Ако беше социален,щяха да го направят миналата година,а не да пълнят чекмеджетата,а народа да умира от болести и глад.