Къщи за гости крият студенти за 8 декември

Не може да се събират повече от 15 души заедно, но забраната се заобикаля
30 ное 2020 08:26,
40
Къщи за гости крият студенти за 8 декември
Снимка: БГНЕС

Масово се анулират резервации за студентския празник на 8 декември, но някои къщи за гости са намерили начини да заобикалят ограниченията за събиране на до 15 души на частни тържества, съобщи Нова тв.

Заради пандемията големите хотели почти няма да могат да посрещат гости, които пък се изместват към малки хотели и къщи за гости, където правилата се спазват по трудно, казват туроператори.

Още по темата

Репортер на телевизията се обажда като гост на около 10 къщи, като казва, че компанията е за 22-ма души. В някои къщи все пак са предпазливи и отклоняват предложението. В една от къщите обаче женски глас обяснява, че проверки няма да има, но ако все пак има, 7 души от компанията трябва незабелязано да се изнижат и после да се върнат.

В крайна сметка за компанията от 22 души успяват да се резервират 5 от 10 от прозвънените обекти. Собствениците на две къщи са колебливи, а само от една идва категоричен отказ.

Резервациите намаляват и за Нова година, затова някои от хотелите затварят заради неяснотата. По-малките хотели и къщите за гости обаче засега са резервирани, но все още не е ясна съдбата и на тези резервации. Всичко зависи до голяма степен и от това дали на заведенията ще е позволено да работят, казват собственици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Работодател преди 3 години
Студентите ке пукнат и ке останат студентките да се забавляваме
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Кауфланд е гмеж,то по време на панаир толкова хора на едно място няма.Днес лимоните са на промоция.Мерки-да бе,да!Дръжки!
35
1
 
2
 
! Отговори
Criticus Magnus преди 3 години
До ПитанеТакива доклади няма кой да ти даде, защото и аз не знам да има. А въпросът за ОПАСНОСТТА и СМЪРТНОСТТА не е поставян до колкото знам. Беше, както и все още е, поставен въпрос за това, че НИКОЙ НЕ ЗНАЕ какъв е ефекта от тази болест. Прилича на "грип", но май не е. Това което е видно по света е, че изисква доста грижи за хората с тежка симптоматика и, че здравните системи се претоварват. Може и да го изкараш на крак! Ама не дай си боже да ти трябва болница... За това са мерките!
34
2
 
5
 
! Отговори
Питане преди 3 години
До Criticus MagnusДобре де, признавам че първите 2 седмици на Март месец и аз се вързах на лъжата , за ОПАСНОСТТА и СМЪРТНОСТТА , а не за съществуването. Би ли ми дал примери къде да прочета някакви доклади ОТ ВИРУСОЛОЗИ за тази невиждана чума. Както един колега по-долу писа, така и аз ще се съглася с него, че ако има докумети от аутопсии ЕДИНСТВЕНИЯ ДОКАЗАН ОТ НАУКАТА метод за констатиране на причините за смъртта ще си върна думите назад и ще призная че греша. НО според СЗО са забранени
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Criticus MagnusА аз го наричам новата диктатура, която си търси новите доносници.
32
3
 
8
 
! Отговори
Criticus Magnus преди 3 години
Това което някой нарича "донос", аз наричам гражданско самосъзнание. "Донос" е една *** дума от едно гадно време.Днес, в крайна сметка има ясни правила има и институции които трябва да контролират за тези правила, за които аз плащам данъци. Както и вие!Когато правилата не се спазват - имам пълно право да търся отговорност на този на който плащам да ги контролира. Особено когато този който трябва да ги контролира има претенции за по-високи заплати (демек да им плащаме още повече)!
31
1
 
6
 
! Отговори
Унуфри преди 3 години
До АнонимеН 29ВЪРНАХМЕ ВРЕМЕНАТА НА ДОНОСНИЦИТЕ КОЕТО СИ Е МНОГО ЯКО :DАми да , виж че всички който пускат минуси се подмокрят от кеф като разберат че накой ще решава вместо тях и няма да им иска мнението. Точно како е било преди 89-та ( наследниците на БКП партийците - днешни ГЕРБ, БСП, ДПС, псевдо патриоти , АБВ-та и друга ***)
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПрограмистТеб като ти чета разсъжденията, по-скоро си дядото на програмиста.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковид е просто грип за празнуващите 8 декември, риска е само за празнуващите на 7мо число за месеца
28
2
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ВЪРНАХМЕ ВРЕМЕНАТА НА ДОНОСНИЦИТЕ КОЕТО СИ Е МНОГО ЯКО :D
27
2
 
5
 
! Отговори
Criticus Magnus преди 3 години
Айде сега МВР, да видим дали може да си изкараме 30-те процента увеличение на заплатите за които се протестира. Аз лично се надявам на пълни проверки - във всяка община където се намират къщи за гости има и полицейски служители които биха могли да проверяват.С по-високите заплати идват и повече отговорности... Време е всеки да си свърши работата!
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами като го знаете, почвайте яки проверки на всички къщи за гости и яки глоби и затваряне!!! Иначе - управия няма!
25
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще има да се крием като в сухия режим.Тъй ще да е дорде управляват екоидиотите на Грета Тунберг.
24
13
 
9
 
! Отговори
Време е преди 3 години
И да е ясно , никой не отрича че короната съществува, а че е такава чума. Докато не покажат официални документи от аутопсии - единствения метод удостоверяващ причините за смърт , не можете да претендирате за обратното. Странно е че за 8 месеца човечеството захвърли хилядолетия от медицинската наука и поне 300 години научен напредък за една светоовна PR акция
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека не забравяме все пак чии са Къщите за гости и кой открадна Евромилиардите.
22
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже у нас самодисциплина няма, затова повсеместното затваряне ни е единствения шанс за оцеляване. Казвам го като човек, загубил работа, и като човек, който се старае да спазва всички правила. Също и като човек, който знае какво ни представляват болниците и без вирус. Всеки ше имре някой ден очевидно, но за едното напиване струва ли си?
21
8
 
2
 
! Отговори
тъкмо хазяите преди 3 години
ще дада фира щото са дърти, и боко ще е щастлив че ще плаща по-малко пенсии
20
6
 
13
 
! Отговори
ЕЕЕЕ ГАНЬОООООО преди 3 години
7 души от компанията трябва незабелязано да се изнижат и после да се върнатПРОБЛЕМА ЩЕ ДОЙДЕ КОГАТО ГИ ГЕПНЕ КОВИДА А ОТ НЕГО НЯМА ИЗНИЗВАНЕДИРЕКТНО У ГРОБА;)
19
23
 
11
 
! Отговори
Време е преди 3 години
Долу коментиращите да зазидате вратите и прозорците на домовете си, да спрете достъпа до интернет и да останете само на антена осигуряваща достъп единствено до БНТ БТВ И НОВА по зомбивизора. Само моля Ви се преди да си легнете да сложите по 2 чифта ръкавици 5 слоя маски , да закачите конска подкова и за късмет да хвърлите сол през рамото и да закачите конска подкова на стената. Продължавайте да живеете.... оф извинете да съществувате.
18
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямате 1 лев да излезите да пиете кафе като бели хора ,и за това се кефите че затварят заведенията да им е кофти и на другите .