Нинова: План има, но няма премиер да поеме отговорност

"От месеци настояваме да се приложи планът, щеше да създаде ред"
207
Нинова: План има, но няма премиер да поеме отговорност
Снимка: БГНЕС

Под натиска на БСП план имаме, но нямаме министър-председател, който да поеме отговорност за управлението.

Това написа соцлидерката Корнелия Нинова в социалната мрежа по повод Националния план за действие при пандемия.

Още по темата
"От няколко месеца настояваме правителството да приложи националния план за действие при пандемия, приет през 2006 г. Той щеше да създаде ред, предвидимост и сигурност още преди втората вълна от COVID-19 и вероятно щеше да спаси човешки животи.

Два месеца управляващите ни обясняваха, че той се отнася за грип, а не за COVID. След като ние го внесохме в парламента и задължихме правителството, най-накрая са приели такъв", заявява Нинова.

По думите й социалистите не знаят какво се предвижда в него.

"Миналата седмица зададох питане до премиера Борисов да отговори какъв е планът.

Питането ми е върнато, защото не е в отговорностите на Борисов. Изводите са ясни - под натиска на БСП план имаме, но все така нямаме министър-председател, който в труден момент да поеме отговорност за управлението", коментира Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
3
 
! Отговори
Др. преди 3 години
Другарката ни нинова заедно с др. РадеФ винаги имат план,само те Ша ни управят. Ще ни оправят както винаги когато са имали възможност. Амбициите им ще ни доведат до,,,,купонна система.
159
0
 
16
 
! Отговори
Кака Деси преди 3 години
Аз поемам всичко. Моя се успа нещо!
158
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и президент няма...
157
0
 
14
 
! Отговори
От сега си прави преди 3 години
устата:"Няма премиер?Е,как да няма,аз за какво съм?Само ме изберете ипо селата каменните партизани ще оживеят,празните шадравани ще сенапълнят,от пресъхналите чешми ще потекат мед и масло,буренясалитеградини ще се напълнят със зарзават,когото ще товарим на влакове забратския СССР.Икономиката ще е планова(без частната собственост надругарите от БСП),а БСП ще казва кой къде да учи,работи,живее.Ще излвзем от НАТО и ЕС и ще отидем в руска евразия.Долу материалното,бедни,но с комунист.идеи.Ура
156
1
 
15
 
! Отговори
Браво на Курни! преди 3 години
Умна си, като Жабока от Дс( оп, ДСБ), дето ще прави коалиция с тебе, Маямата, Сливата, Запалката и ще изкъртвате ББ. И после какво?
155
1
 
16
 
! Отговори
Голям майтап преди 3 години
Старата фарисейка отишла да помага като санитарка в Ковид отделение наизвестна болница.Тя била обладана от благотворителност и искала да вършиинкогнито добри дела(да и се зачитат като дойде Страшния съд).Да,ама лошижурналисти(я Симов,я някой друг им е подшушнал)разбрали и разкрили помедиите анонимността и(предизборно да и се възхити цял народ как е изтъканаот човеколюбие).Трябва само,за да се потвърди информацията,да има видеокак сменя памперси,облича и храни възрастни пациенти и почиства.
154
1
 
12
 
! Отговори
80%-иидиоти преди 3 години
Професор Иво Христов от БСП беше установил, че 80% са иидиотите в България. Дали това число случайно съвпада с гласувалите в БСП за *** ?
153
1
 
11
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 3 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
152
1
 
16
 
! Отговори
Кандидат-премиерка преди 3 години
Ах как ми се иска със скъсана крушовска ризка...Да хвана премиерското място и да харча, харча, харча....Тез пусти евромилиарди,дето не ми дават сън
151
1
 
18
 
! Отговори
sofeto преди 3 години
Айде бе "слоницата", кога ще станеш санитарка или си само за парлама?
150
1
 
24
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Корнито имало план.Голям майтап.Че БСП освен да краде и фалира държавата, друг план няма.Нормален човек никога няма да гласува за вас.
149
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те имат план за миналата, имат за бъдещата пандемия, ама за сегашната нямат!
148
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те точно твойте планове Корнелке, ще затрият и без това стопяващата ти се партия.Не гледай Бойко ,ами се виж ти какво стори и на къде караш ,,столетницата"!
147
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Луда, луда жаба
146
25
 
1
 
! Отговори
До 135 преди 3 години
Мъдростта е страхотна. Напълно съм съгласен,но изпълнение няма. Защо дадохте власт на Бойко Методиев Борисов - изявен комунист - 12 години да краде. Не може само с лозунги ,другарю .
145
2
 
31
 
! Отговори
Г-жа преди 3 години
Лъжа пак се изходи.
144
3
 
30
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
НБямало Премиер:):):):)Има има и то от над 10 г един и същ Премиер избира Народа:):):)
143
1
 
12
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Говорят измекярите за ценз на гласоподавателите, но много по важен е ценза за народните избраници. Кога ще има фейс контрол най накрая? А? Даже у кръчмите на абигеловия има, а у народното събрание - не ?!
142
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корни-Яга
141
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая леля коя беше?Лелята с която плашат малките деца ако не си лягат рано! :)))))))