Кубрат Пулев за лекарите ни: Без храбростта им сме нищо!

Той проведе рутинни медицински прегледи преди битката с Джошуа
Обновена: 3 дек 2020 14:02 | 3 дек 2020 13:43, Анисия Иванова
15
Кубрат Пулев за лекарите ни: Без храбростта им сме нищо!
Снимка: Болницата

Кубрат Пулев изрази специални благодарности към лекарите от цяла България за това, че са на първа линия, за смелостта им, както и на тези, които им помагат.

Той благодари от името на вскички болни, които са преминали през лечебни заведения и ще преминат, и конкретно на целия екип на болница "Софиямед".

"Това е съпричастност към обществото, която те всеки ден дават, и риск, на който всеки ден се излагат. Моите уважения и любов към тях, от мен, като част от всички хора“, каза интерконтиненталният шампион на Световната асоциация по бокс (WBA) и претендент за световната титла в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF).

Той проведе рутинните си медицински прегледи и изследвания в ДКЦ-то на болницата преди предстоящата му битка на 12-ти декември на стадион "Уембли" в Лондон с Антъни Джошуа.
 
Пулев получи специален поздравителен адрес от ръководството и екипите на първа линия на лечебното заведение. Те благодариха на него и брат му Тервел Пулев, който в момента е доброволец там, за оказаната морална подкрепа по време на настоящата световна пандемия от COVID-19 и му пожелаха много успех в предстоящия мач.
 
„Вие, както и брат Ви Тервел Пулев сте едни от хората, които носят най-много надежда на България, „носейки“ патриотичния ни дух навсякъде по света. Желаем Ви преди всичко здраве и успех!“, написаха от лечебното заведение.

Началникът на Спешното отделение д-р Иван Христов връчи и специалният медал на болницата на Кубрат Пулев. Той се дава на достойни лекари и медицински служители с големи сърца,  отличили се с милосърдието, професионалната си и лична отдаденост, и най-вече хуманността си.
 
„Носете медала с чест, защото Вие сте достоен Българин! Нека той Ви бъде за кадем и да ви донесе успех в мача за световната титла. Обичаме Ви“, каза още д-р Христов.
 
От своя страна Кубрат Пулев благодари на всички български лекари и изтъкна, че без храбростта им сме нищо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 10Ти я се лекувай са чай и билки и мълчи.
11
0
 
1
 
! Отговори
zer преди 3 години
дано с джошуа да останат здрави за мача, че нямам търпение вече
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,,Храбри. ,,То добре,че са храбри, ама в Япония пускат работи за повечето дейности- пренасяне на храна, лекарства и т.н.Просто хората там се ценят повече.Въпреки че като цяло японците държат на храбростта.
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кви герои бе, това са убийци в бели престилки, писна ми да възхвалявате някви убийци, които са добри единствено в това да точат здравната каса, и ти ми падна в очите, жалко
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да го смачкаш анаболния, Кубрате !!! Успех боецо !!!
7
4
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
По принцип.....какви лекари?! Кой беше Кубрат Пулев?!?
6
2
 
8
 
! Отговори
Явор преди 3 години
Непрекъснато рекламирате Кубрат Пулев, Григор Димитров и много други. Изглежда, че вие, които поддържате сайтовете, сте ограничени и комерсиални, съобразяващи се с масовата аудитория. Ставате досадни, но явно толкова си можете. Ние само от спортисти, които наистина носят слава, но не са мозъкът на нацията, се интересуваме, а интелигенцията (учени, писатели) е пренебрегвана. Днешният живот, днешното време, принадлежат на спортисти, плеймейтки, молове и милионери.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като им знам храбростта на лекарите, например моя личен го няма в кабинета му от септември насам, значи сме нищо.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И със храбростта им пак сте нищо Кубрате брате
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога и къде ще се излъчва мача на живо да си осигуря място на първия ред пред компа и да викам за Кобрата.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джошуа има по-хубав тен от Кобрата.
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости, без храбростта и експертизата на хората пишещи във форума сме нищо.