Трима души без други заболявания починаха от COVID-19

Най-младата жертва за последните 24 часа е мъж на 66 години
14
Трима души без други заболявания починаха от COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Коронавирусът отне живота на 17 души за последното денонощие. Сред тях трима не са имали други заболявания.

Още по темата

Починалите са: мъж на 74 г. със сърдечно, хронично белодробно и хронично неврологично заболяване; мъж на 80 г. със сърдечно заболяване; жена на 74 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 75 г. с хронично белодробно и сърдечно заболяване; жена на 90 г. със сърдечно заболяване; жена на 65 г. със затлъстяване, сърдечно и хронично белодробно заболяване; мъж на 72 г. със сърдечно заболяване и диабет; жена на 80 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване; мъж на 87 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 80 г. със сърдечно заболяване; мъж на 82 г. със сърдечно заболяване; мъж на 84 г. с хронично неврологично, хронично белодробно и сърдечно заболяване; жена на 73 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 71 г. с хронично белодробно заболяване; мъж на 79 г. със сърдечно заболяване; мъж на 66 г. със сърдечно заболяване; мъж на 81 г. с астма, сърдечно и хронично неврологично заболяване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: починаликоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпросът е от ковид ли са починали или с ковид. И колко от тях са починали при автомобилна катастофа или подхлъзване и падане.После направете съпоставка с процента на починалите от ваксиниране.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затруднявате ли се нещо със заглавието? Как да звучи страшно? Броят на починалите е малко, хора под 50 години няма. Тогава трябва да се посочи броят на починалите без регистрирани други заболявания, така ще продължи облъчването, че вирусът непременно и сам убива. А възрастта на починалите без заболявания строшава зъба и на този пропаганден ход: жена на 73, жена на 74 и мъж на 87 години.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По времето на свинския грип нямаше такова внимание към умрелите, които бяха много. Що така?
11
5
 
7
 
! Отговори
noFreeman преди 3 години
ама пишете колко народ измря след ваксините в израел, сащ и още няколко държави... не ми пишете само умрелите заради затворените ви болници заради грипчето наречено... даже ми е противно да го изговарям, защото е ЛЪЖА!!!
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди вируса умираха по 290 човека на ден, а вчера над 400, от които само 17 от Ковид-19. Как пък не.
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Сомалия 20 деца са починали от глад. Нито едно от тях не имало придружаващи заболявания!!
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При престрелка в Албъркърки Тексас са починали двама човека, без придружаващи заболявания!!!
7
1
 
6
 
! Отговори
спомени от миналото преди 3 години
Българските Болни - Най здравите Болни!
6
5
 
9
 
! Отговори
Да преди 3 години
От както започна ковид, аз плащам кабелна телевизия, но в къщи съм прекъснал кабелите на сателитната чиния.Не желая да получавам негативна енергия, да ме заливат с нагласени неща, нито пък да гледам муцуната на нашият пастир - ББ.Аз искам да живея, не да медиатирам, а достойно да живея и достойно и дълго.Подаваната информация за всички медии по света става планирано, отбелязват се само негативните неща от ежедневието или пък ни заливат със светски новини, който за нас нямат никакво значение
5
1
 
9
 
! Отговори
ех ..! преди 3 години
Когато един човек се ражда, след време той и умира.Жалко е когато човек си заминава от този свят доста рано ..!До скоро с говореше за грип, птичи грип, свински грип ..., а сега се говоря ... за covid-19.Имам чувството, че всичко става по ноти ...!
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България половината хора гордо заявяват - Аз никога не съм боледувал, никога не съм ходил на лекар, никога на съм пил хапчета!Затова и нямат хронични заболявания!Аз първото си хронично заболяване го хванах още като дете - синузит. После дойдоха и други. Сега имам 4 заболявяния, но живея що-годе нормално. Ходя на прегледи, взимам си хапчетата, гледам да се храня правилно, да поддържам имунинета си, пазя се и не се треса от страх, че имало ковид. Най-важното - спрях и да гледам телевизия!
3
1
 
22
 
! Отговори
zeus преди 3 години
На 73, 74 и 87 без други заболявания, направо ви повярвах. То дори такива като мен малко над 40 години си влачим по 2-3 хронични неща.
2
0
 
8
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
БОГ да ги прости ХОРАТА
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страх и стрес под диктовка. После нямало конспирации.