Доц. Милен Михов: Коалиция с ГЕРБ за вота е малко вероятна

"Ще отидем на изборите с изпълнени обещания!"
Обновена: 21 яну 2021 22:07 | 21 яну 2021 22:05, Веселина Йорданова
5

4 април - на тази дата президентът Румен Радев посочи да се проведат парламентарните избори у нас. Предизборни схеми, трусове и прегрупирания - как ще изглежда предстоящият вот?

"ВМРО ще отиде на изборите с изпълнени обещания, със защита на българските национални интереси и с едно спокойствие да гледа избирателите право в очите. Надявам се, че това е силата на всеки, който търси подкрепата на българския избирател. Много от вариантите, които спрягат името на ВМРО, са плод на желанието да се предизвика сензация", каза зам.-председателят на ВМРО доц. Милен Михов в предаването "Денят ON AIR".

Той добави, че ВМРО има решаваща роля в защитата на българските национални интереси по Македонския въпрос. По негово мнение вариантът ВМРО в листата на ГЕРБ или в коалиция с ГЕРБ е "много много малко вероятен".  

"Ще отидем на изборите по най-добрия начин, който гарантира една последователно следвана от ВМРО цел. Тази цел има своето вербално изражение, че ВМРО трябва да се превърне в един незаобиколим фактор в българската политика. В изпълнителната власт ВМРО изпълняваше не партийна задача, а задача, свързана с националната отбрана и възраждане на силите на българската армия", каза доц. Михов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той подчерта, че във ВМРО има силен колективен елемент при взимането на решения.

"В добри отношения сме с НФСБ, в последната година направихме много важни стъпки заедно. Кампанията ще се случи виртуално, дигитално и персонално. Онези политически сили, които имат пряк контакт с хората, ще разчитат на по-силно влияние и по-добър резултат. ВМРО е точна такава", категоричен бе зам.-председателят на ВМРО.

Министърът на здравеопазването и НОЩ ще предложат на правителството от 1 февруари извънредната епидемична обстановка да бъде удължена с три месеца. В същото време от ресторантьорския бранш обявиха, че готвят национален протест.

"Мерките в момента и така, както се прилагат, са в такава степен, че голяма част от икономиката не е засегната. Решението е адекватни, реални и навременни мерки за подпомагане на тези хора, а не печалбите на бизнеса. Очевидно е, че мерките в последните месец и половина дават резултат", смята доц. Милен Михов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Gosho преди 3 години
Красимир Каракачанов е най-добрият военен министър, който някога сме имали. Той направи за модернизацията на българската армия повече, отколкото всички останали преди него взети заедно.Ако ги нямаше ВМРО, НФСБ и останалите патриоти, сега ДПС щеше да оправлява България.Браво на патриотите-въведоха ред в държавата, защитиха границите, спряха гласуването в Турция и вдигнаха пенсиите. Отново ще гласувам за тях.
3
0
 
1
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Патриотите са единствената сигурна патерица на ГЕРБ. Но я влязат в следващият парламент, я не. А и да влязат с 4-5 депутати, голяма полза от коалиция с тях няма да има.
2
0
 
3
 
! Отговори
ами преди 3 години
Този въобще чува ли се какво ги говори? Та герб бяха аха аха подали оставка през лятото,но "воеводите" направиха всичко възможно това да не се случи. Освен собствените си избиратели,как могат да убедят негласувалият досега българин, че ако влязат няма да се коалират с герб?
1
4
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Патриотарите изпълниха най...важното си обещание,да напълнят шкаффчетата на Боко и...сие и техните...естествено.