Заради нелепа случайност загинал 18-годишният сноубордист

Еърбегът му се е отворил, но се е разкъсал от клоните на дърветата
24 яну 2021 15:40, Нели Христова
47
Заради нелепа случайност загинал 18-годишният сноубордист
Снимка: БГНЕС

Загиналият 18-годишен сноубордист в Пирин е един от най-добрите ни национални състезатели по фрийрайд, съобщават от "24 часа". Той има редица отличия от международни състезания по света.

Още по темата

По време на трагичния инцидент се е спускал с треньора си. Бил е много добре екипиран и е изключително опитен.

Нелепа случайност попадането му в лавина.

Еърбегът му се е отворил, но се е разкъсал от клоните на дърветата. Момчето е било пометено от снежната маса и е открито забито в дърво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нелепа случайност"? Сериозно?
34
1
 
0
 
! Отговори
Не преди 3 години
не е.Беше.
33
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой смее да обвинява треньора. Момчето е било на 18. Били са група фрирайдери, отбора на България. Това са хората с които е отраснал. Минавал е с тях през къде по-опасни места. Та момчето е било професионалист. Нямате душа, ако говорите такива глупости. Спорта е опасен, но не и забранен. Не говорете като не знаете цялата история. Ситуацията може да е била коренно различна от представената в медиите.
32
4
 
12
 
! Отговори
Тори преди 3 години
Тъжни са коментарите, които се пишат под тази новина. Жалки са и хората, които толкова бързо решават да надраскат нещо след като е загинало момче. Момчето беше опитен състезател по фрирайд. Неговият треньор е най-добрият, който можеш да намериш. Лавината не е шега работа, той знаеше това, но фрирайда беше неговата страст. Сега го плюете в коментарите, но се радвахте като чухте медал за България преди време. Фрирайда не е забранен спорт. Някога писти не е имало, карането по необработено не ново.
31
7
 
4
 
! Отговори
НКК преди 3 години
Моите съболезнования на родителите. Какъв е този треньор повел момчето към смърта. Според мен родителите трябва да го съдят за умишлено убийство.
30
0
 
18
 
! Отговори
Ssssssssssss...... преди 3 години
Бог да даде на душичката ти покой и светлина,мило Боби! Съболезнования на мама,тате и кака ти! Дано Бог им даде сили да преминат през тази непосилна мъка...
29
2
 
14
 
! Отговори
Бизнеспарко преди 3 години
Бог да го прости, стига писали тъпотии, не ви ли е срам или старт, този горе гледа. 2ма приятели загинаха преди 2 години пак така, оборудвани, 2 малко деца оставиха, абе трагедия. Всеки се увлича в рискове, особено като е млад. Ако има бордисти- моля ви никви чисти, ни в носа, ни в гората, няма шега!!!
28
7
 
10
 
! Отговори
WeR1 преди 3 години
Само две думи за БГ фрирайд отбора. Това са самопровъзгласили се льольовци (и мамини златни кифльочи) ,които ходят от две три зими в Австрия. Който е зле с техниката и не му стиска да жули парк, става Фрирайдър и се мета от скали право надолу. Въпросните състезания за които се пише по медиите са срамни квалификации за фрирайд тура, а не самия тур. Момчето е било пренадахано от ментори смешници и от прекалено много гледане на филмчета. RIP.
27
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С най-искрени съболезнования на близки и без да съм съдник, но в статията: "нелепа случайност" и "изключително опитен" в контекст поясняващ за загинал 18 годишен фрирайдър извън писта показва, че изключително неопитни журналисти са попаднали на абсолютно случаен принцип в четена медия и пишат нелепи неща.
26
5
 
7
 
! Отговори
Цеко Минев тЮлен преди 3 години
С втора кабинка нямаше да стане белята.
25
3
 
27
 
! Отговори
boby преди 3 години
Не е загинал поради нелепа случайност, а защото е бил там, където не е трябвало да бъде. Всичко друго е нормално следствие от това.
24
1
 
8
 
! Отговори
Лаик преди 3 години
Фрийрайдър или дийпдайвър...... рискуват си живота , дано поне Господ се смили над душата му невинна!!! :-( :-(
23
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не му се е отворил парашута.другият път направо от скалата без парашут.
22
22
 
12
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Загинал е с Ковид! Пишете случая приключен!
21
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АловЪхъъъъ, десетки години опит.!?!?!? Тоя ако беше слушал кво му се говори, сега щеше да е жив. Ама той решил да се лъзга с дъската за гладене, активирал лавина, забил са у дърво и са сапикасял. Щот нали тарикат "аве кви са тия че да ми казват?" Е!!!?!Казаха му, ама.. заби са у дървото, налЕ?
20
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние сме много крехки създания и природата е много по силна от нас. Жалко, че един млад живот е угаснал, съболезнования на близките му.
19
0
 
41
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 3 години
Планината иска уважение! Жалко за момчето. Лека му пръст.
18
2
 
31
 
! Отговори
Servan преди 3 години
Жалко за момчето. Простаци сте и такива ще си останете до гроб. Вместо да изразявате съболезнования говорите глупости. Господ да даде сили и утешение на родителите му. Казано е, че Времето лекува ала не векува с което не съм съгласен. Да преживееш детето си е скръб до гроб те няма да го забравят и прежалят. Ще го помнят и НЕ ЩЕ ГО ПРЕЖАЛЯТ ДО КАТО СА ЖИВИ. Съболезнования
17
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващия път да внимава повече!
16
9
 
20
 
! Отговори
Servan преди 3 години
Жалко за момчето. Простаци сте и такива ще си останете до гроб. Вместо да изразявате съболезнования говорите глупости.