ДНК отчете бейби рекорд, над 10 000 семейства чакат дете

Те станаха част от кампанията "Направи го сега"
26 яну 2021 11:16, Александър Попов
27
ДНК отчете бейби рекорд, над 10 000 семейства чакат дете
Снимка: ДНК

Кампанията за насърчаване на раждаемостта "Направи го сега" отбелязва рекорден брой регистрирани бебета

Организаторите на кампанията "Направи го сега" отчитат нов бейби рекорд заради почти двойно повече записалите се участници -  до момента над 10 000 семейства са се регистрирали в сайта на инициативата.

ДНК и партньорите ѝ от детската индустрия отново ще зарадват 20 от тях с всичко най-необходимо за отглеждането на децата им през първите 12 месеца – пелени, храни, козметика, аксесоари, дрешки, количка, играчки и медицинска грижа.

Председателят на Сдружението Андрей Арнаудов ще обяви на 6 февруари, събота, от 11:00 ч. кои са щастливите двойки, чиито бюджет значително ще се облекчи. Това ще стане онлайн във Facebook страницата на организацията.

"Прекрасно  е, че толкова много двойки  са решили да създадат нов  живот и да го споделят с нас! Щастлива съм да бъда част от инициативата, вдъхновила тези български семейства да направят крачка към най-голямото си щастие", сподели Юлияна Дончева, посланик на кампанията.

Всички двойки, които очакват бебе, заченато през 2020 г., все още имат шанс да се включат в четвъртото издание на кампанията "Направи го сега" и да участват в томболата, като се регистрират в сайта www.napravigo.bg до 31 януари.

Тази година петото издание на "Направи го сега" стартира на 1 февруари, а фокусът на кампанията продължава да бъде насочен към образованите и икономически активни млади българи, които рядко получават подкрепа по отношение на отглеждането на своите деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че тя тая политическа пандемия може да продължи с години. Това означава ли че трябва да спрем да живеем?
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чета много злобни коментари всеки път когато се пише, че има бейби бум или че на бременните им трябват лекарства или нещо свързано с бебета като цяло. Не в пандемията е проблема а в хората. И тези реплики идват от хора които имат деца и внуци. Спомняте ли си вълнението ви когато се раждаха? Защо тогава да е лошо хората да имат деца? Не вие им давате парите да ги гледат, не ви живеят в къщата. Никой не ви се бърка във вашия живот не се бъркайте и в техния.
21
0
 
1
 
! Отговори
дезодорант преди 3 години
До къде сбъркахИван и Андрей отвориха нов ресторант.
20
1
 
2
 
! Отговори
къде сбърках преди 3 години
Родиха ми се близнаци дадоха ми дезодорант.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лоши новини за "Социала"по-точно за нашите пари от данъци....
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичките *** решиха че в кризисни времена е време да излязат в майчинство. Когато обаче дойде до ясли и детски градини ще има рев (не детски).
17
2
 
2
 
! Отговори
НАПРАВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ преди 3 години
ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ КАЖЕ. ПО ВРЕМЕ НА ЕПИДЕМИЯ И ЧУМА ДА СЕ ПРАВЯТ ДЕЦА Е БЕЗОТГОВОРЕН *** И З Ъ М
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значение има, важно е качеството на тези хора... Ако ще израстнат като тези 2мата на снимката каква полза за България тогава ?
15
3
 
2
 
! Отговори
Ха преди 3 години
Е, поне едно хубаво последствие от пандемията
14
2
 
3
 
! Отговори
Мъдрец преди 3 години
Децата са бъдещето. Без деца ще си остареем и умрем без следа. Нека обаче и като хора и като общество им дадем най- доброто. Така ще знаем че бъдещето ще е по- добро ....дори и за нас
13
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най- хубавата новина от месеци насам! Това са децата на новата ера, това са децата на бъдещето! Новите българи! Невероятно е , но 6 от семействата които познавам имат новородено или са в очакване. Всички те са от най - доброто, което човечеството може да даде- интелигентни, красиви, можещи и знаещи , успели, признати . Дай - боже това да е бъдещето на тази благословена земя
12
10
 
7
 
! Отговори
Бекъл преди 3 години
Прилича на игра с детската менталност . Деца правете деца докато сте *** , защото няма кой да работи тука в бъдеще. Нито африканци ,нито азиатци ще дойдат при нас .
11
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Кой ражда повече заради Радев? Деса ли?
10
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато бях млад и аз си мислех, че зависи от мен!Успех в живота!
9
8
 
11
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Народа обедня , няма пари за памперси. И за това участва в лотарии за такива.
8
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 1Не мисля така. Зависи от други хора, но както и да е.
7
8
 
12
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Дали да бъдеш роб,си зависи само от теб.
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе момчета,кажете колко бебета са се родили миналата година и имаме ли бейби бум или напротив.А колко са се записали при вас,за да вземат някаква награда,не е чак толкова важно.По-важното е,да се помогне на 250 000 български семейства,които не могат да имат деца с инвитро или някакво лечение да сбъднат своята мечта.
5
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен1"Те ни поробват, ние им правим нови роби!Заслужаваме си съдбата!"Русофилете: населението намалява, Демокрацията е виновна!Пак русофилете: правим им роби, Демокрацията е виновна!
4
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни глупости...Да видим дали съм разбрал правилно...Значи благодарение на тази "кампания" хората са решили да имат деца?!И ако не е била тази "кампания" нямало да го направят?!Ама вие сериозно ли?!