Бащата на загиналия Людмил: Ще отидем на будката и ще счупим всичко

Роднини на 16-годишното момче се събраха на протест в Триъгълника на властта
Обновена: 20 фев 2021 15:22 | 20 фев 2021 14:44, Анисия Иванова
138
Бащата на загиналия Людмил: Ще отидем на будката и ще счупим всичко
Снимка: Bulgaria ON AIR

Роднини на убитото от ток момче се събраха на протест на площад "Батенберг" с искане да се потърси отговорност на виновните за гибелта на детето им.

Днес се навършват 3 дни от смъртта на Людмил, а в Триъгълника на властта приятелите му скандираха за справедливост и наказание за виновните, съобщи Bulgaria ON AIR.

Още по темата

"Искаме справедливост и виновниците да бъдат наказани. Тези, които са отговорни, да си подадат оставките и доживотен затвор. Докато има възможност, ще протестираме и ще спим пред парламента на палатки. Ще отидем на будката и ще счупим всичко", категоричен беше бащата на 16-годишното момче.

В района има засилено полицейско присъствие, но движението по булевардите се осъществява нормално.

16-годишният Людмил почина след токов удар от необезопасена шахта с кабели на оживен столичен булевард, захранващи преместваеми търговски обекти.

След случая главният архитект на район „Триадица“ Иван Шишков подаде оставка, но заяви, че не се чувства виновен за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: протестBulgaria ON AIRЛюдмил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво си чешате езиците. Всички бутки са на някой. Този кмет е от две години, а бутките от 20. Все едно не знаете за какво става въпрос. Защо в някои общини борбата кмета да запази поста след всяко избиране е голям. Върши работа на определени хора. Има хора със общински телефони, а не работят в общинита, ама има бърза връзка с кмета. Това е истината. А вие драскайте, това успокоява.
75
0
 
3
 
! Отговори
Методи Ставрев преди 3 години
Сега е момента да излезем всички на улицата ,пред нас е България излезем ли бойко ще падне
74
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре бе, хора загинало е невинно дете, което е искало да помогне на семейството си чрез работа и пари! Ок, може да не е ходил на училище не е сигурно, но повечето неща които се пишат са ДОГАТКИ. Дори и ромите да не помагат на България (така се пише в коментарите) ако на мястото на това дете, беше вашето? Вие как щяхте да реагирате?
73
8
 
13
 
! Отговори
Изтрихте преди 3 години
толкова много коментари, ама истината няма как да изтриете. И тя е, че това е типично за екзотичните плодове - да искат, да трошат, да заплашват.... Да бият и да убиват беззащитните! А и какво искат, като нямат никакъв принос към държавата???
72
0
 
14
 
! Отговори
Не преди 3 години
Тук протеста не е свързан с помощи или етнически произход,не е политически.Нормални хора искат нормално правосъдие за убитото им дете.Не ви пожелавам да ви се случи нещо подобно. Много злобни хора има.Не знам,на какво се дължи това.Просто не ми е обяснимо.
71
0
 
9
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Бележката на арх. Елена Траянова е дадена на ЕТ" НЕПТУН - ПЛАМЕН БОЖИДАРОВ БОЧЕВ" С 47 ФИРМИ, РЕГИСТРИРАН ПО ДДС. ПРОВЕРЕТЕ КОЙ Е И КАКЪВ Е. НЕ Е СЛУЧАЕН. НО ЧЕЗ Е ТОЗИ, КОЙТО Е ДЛЪЖЕН ДА СВЪРЖЕ ТОКА ДОРИ И СЛЕД РЕМОНТ НА БУЛЕВАРДА.
70
11
 
11
 
! Отговори
Ееее преди 3 години
НИКОЙ НЕ Е БРАЛ ЖИЦА. ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ТАКА НАГЛО???? УГРЕ МОЖЕ ВАШЕТО ДЕТЕ ДА Е НА НЕГОВО МЯСТО. МИСЛЕТЕ!!!!
69
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЛЪЖИ, РАСИЗЪМ, КРАЖБИ, БЕЗЗАКОНИЯ, НАСИЛИЕ - "ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ" НА МУТРИТЕ.
68
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
радост - един от онези с многото права по-малко
67
12
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Никой до този момент не попита, защо момчето е било на улицата, а не на училище? Не че училището би го предпазило, защото старите хора казват:" каквото е написано, ще се случи". Но, все пак, попитайте родителите, защо детето е било там?!
66
6
 
18
 
! Отговори
Типично преди 3 години
за екзотичните плодова - да трошат, да искат , да заплашват... Ама какво дават от себе си, за да има държава?
65
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно е да сложиш количка за пуканки,царевица,хот-дог и т.н.,да работиш през деня и после да я прибереш.Съвсем друго е павилион,свързан с ток,а и вода на места.За второто се иска разрешение за поставяне и по принцип там вече схемата би трябвало да е съобразена със закачане за ток,да е оставено табло и т.н.А те понеже е по-лесно,монтират колелца на павилиона и го минават като мобилно търговско съоръжение или подвижен обект.Само дето не се движи а седи там,а това е нарушение.
64
5
 
23
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Как не поискаха 30 години да плащат данъци и осигуровки примерно??? Демокрацията ги научи, че имат само права, обаче като ги застигне резултата от демократичните реформи-излизаш сутрин и не знаеш, дали ще се върнеш жив, има рев ;) !!!
63
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 36А бе аз друго не разбирам!Какво значение има дали обекта е с разрешение,скица,подпис от кмета и т.н.,когато тръгнеш да бърникаш по кабелите!?И като те прасне тока какво ще ти помогне кметското разрешение!?
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимно 71Ти НЕ СИ народа!!!
61
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо архитекта е уволнен ,а не кмета на района,който е отговорен?Утре като потрябват архитекти,няма да чакат на кмета да строи,а на архитекта.
60
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ромите винаги ще са добре ,защото са Народ -знаят си правата ,задружни са , помагат си - Факт ! - по спа хотелите пълно с богати роми ,вижте им сватбите,роклите,златото ! а ние не сме народ ,а м-----ша - един друг се изяждаме,алчни до безбожност, злобни, бг олигарсите поробиха собствения си народ
59
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Fandakova i pravit.gerb da si hodat dete e ubito ot vas ot dalaveri ot bedredie komisioni v djobovite bogataschi stanahte sram njamate stuga ve4e stiga
58
7
 
37
 
! Отговори
гражданин на София преди 3 години
Кой им напечата плакатите?Защо са пред МС, а не пред район "Триадица"?Защото някой се възползва политически от мъката им, а самите те искат да осребрят смъртта на детето си!
57
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много тъмно-зелени, много нещо...